tirsdag den 25. december 2012

Ateister, Humbug og Julen!

Ateistisk humbug

           
Matt Barber                                                                                  
Det er Juleaftens Dag. Mens du står foran de udstillede godter, stirrer du, med mundvandet i aktion på den righoldige samling af bagte lækkerier. De chokoladeovertrukne frydefuldheder. Du beundrer den dygtighed og kreativitet der ligger bag hvert kulinarisk kunstværk, der så omhyggeligt er tilberedt til glæde for øje og mundhule.
 

“Hvilken talentfuld og dygtig bager,” siger du.

“Der er ingen bager,” erklærer den unge mand i køen bag dig. “Den gulerodskage er blot den materielle manifestation af tilfældige begivenheder indtruffet i tidens løb. Helt tilfældigt.”

Det er ateismen. Alt fra Ingenting. Af ingenting er det hele kommet.

At benægte Skaberens virkelighed - ikke at tro - kræver en bevidst annullering af ikke at ville tro i lyset af bevis der er soleklart. At være en “fritænker” kræver kapacitet, uden brug af tanke og fornuft.

De bagte ting har en bager.
De skabte ting har en Skaber.

Romerbrevet 1:20 observerer: “Siden tidernes morgen har mennesker kunnet betragte jord og himmel og alt, hvad Gud har skabt, og derigennem erkende hans usynlige væsen, hans evige og guddommelige skaberkraft. Derfor kan ingen undskylde sig.“

Alligevel ‘spilder’ ateister deres liv - både nu for tiden og i al evighed - med troligt at undskylde den Guddommelige Natur der har skabt alting (herunder dem selv). De benægter at se det som så klart kan ses og forstås.

Således kommer de ikke med i båden - de fejler i erkendelsen af hele formålet med at de både blev skabt og ‘kaldet.’ Det er ikke kun det “Kejseren har ikke noget tøj på”; det er “Der er ingen Kejser.”

Og så kvækker det.

Deres næste ord, formoder jeg, inkluderer noget lig “ups” - eller, måske nogle andre mere farverige varianter.

Dog har jeg ikke noget problem med trædemøllens ateister. Skriften formaner. Kun en tåbe kan få sig selv til at sige: »Der er ingen Gud!« Den, der siger sådan, er forkvaklet og korrupt, han handler ikke i overensstemmelse med sandheden.” Salme 14: 1. Som en vis og forstandig filosof engang sagde. “Jeg har inderlig ondt af tåben.”  

De der benægter har brug for tilgivelse og bøn. Jeg håber af alt kraft at de alle vil komme til viden om og accept af Jesus Kristus - Guds udtrykte billede.

Dog hvert år, i særlig grad ved Juletid, dukker religiøse nidkære op - gejstlige indenfor Ateismens Kult - for at minde os om at de er drevet lige så meget af mangel på tro på Gud som de på barnligste vis er fjendtligt indstillet over for Ham.

Vore sjælsfortabte venner ovre på den opmærksomhedshungrende “American Atheists” opstillede for eksempel fornylig et kæmpeskilt på New York’s Time Square for at forhåne kristne og Kristendommen. Nedenunder et billede af Julemanden var der et portræt af den korsfæstede Jesus: “Vær Glade! Forkast Myten!” var morskaben.

Og så lige i tid til Julen.
.
“De fleste kristne er i virkeligheden ateister der føler sig fanget i deres families religion,” åbenbarede en åbenbart almægtig David Silverman, den flabede sekts ypperstepræst.

Bør ses

Samtidig i Missoula, Montana, har Liberty Counsel tilbudt gratis juridisk rådgivning til Missoula Countys offentlige skoler efter ateistiske forældre truede med at lægge sag an mod skoledistriktet for at tillade eleverne at synge kristne Julesange.

I overensstemmelse med memoet fra propagandistiske verdslige-”progressive” om anti-forhånelse, fortalte forældre, der ikke ønskede at træde frem, skoledistriktet at det at synge Julesange der henviser til Kristus eller den første Jul er “forhånelse.” Derfor, for at forhindre det forsøger de sig med at forhåne alle andre til tavshed.
Det giver jo også mening.

“At sammenligne det at synge Julesalmer med forhånelse er bedragerisk, dumt og uvederhæftigt,” sagde grundlægger og formand for Liberty Counsel, Mat Staver. “Jeg håber skoledistriktet ikke bøjer sig for manipulation og angsttaktikken. Enhver retsudfordring om brug af hellig musik eller Julesalmer i offentlige skoler har været uden succes,” bemærkede hand.

“Den eneste gang ateisterne har haft succes er når skoledistrikterne har givet op. Det er derfor Liberty Counsel er aktiv i støtten til disse skoler og i at beskytte de studerendes, og Julens, First Amendment rettigheder,” sagde Staver.

Helt sikker så er mange verdslige “progressive”, især medlemmer af grupper som Amercan Atheist, ACLU, Freedom From Religion Foundation og de stakkels godtroende tåber de har ført på vildveje, helt og aldeles ligeglade med First Amendment og forhåner den.

De er i færd med en religiøs udrensning. Det vil sige det er deres mission at ‘befri’ verden for religiøse udtryk - for at være mere specifik, kristne religiøse udtryk - i et ethvert offentligt forum. Punktum.

De søger at lave om på historien og genskabe Amerika i deres eget verdslige-humanistiske billede. Hvis det ikke forsøges holdt i skat, så vil de gøre det. Det er den temmelig skadelige selvbedragne minoritets tryanni; under alle omstændigheder er det tyranni.

Det som dog stadigt for mig er frydefuldt er, at i løbet af de sidste 2000 år, har enhver bestræbelse på at forfølge og gøre den kristne kirke tavs kun tjent til at sprede den gode nyhed fra evangelierne.

Ganske pudsigt det med sandheden. Den er som en redningskrans der trækkes gennem søens overflade og bundet til et reb.

Med tiden og med Kristi kærligheds flodbølge af kærlighed vil det reb - ateismens løgn - med
tiden rådne og briste. Det knækker under sin egen svaghed, og kaster redningskransen fra det kolde mørke til det varme sollys.

Jesus tilbyder verden den eksklusive sti til evigt liv og frelse. Han er det varmende, Han giver os alle et utvetydigt valg: “Jeg er Vejen og Sandheden og Livet,” Han lover. “Ingen kommer til Faderen uden gennem mig.”

Ikke gennem Buddha. Ikke gennem Muhammad. Ikke gennem Ganesh. Ikke gennem L. Ron Hubbard. Og helt sikkert ikke gennem ateismen.

Frelse sker udelukkende gennem Kristus alene.

Ikke for at glemme det, så tilbyder ateismens gud også  verden et valg. Han siger det aldrig direkte, men det er det han ikke desto mindre tilbyder. Han er afslutningen, løgnen og døden. Ingen kommer til Faderen gennem ham.

Mens verden højtideligholder vor Frelsers fødsel, Gud som Menneske, Jesus Kristus, beder jeg til at du overvejer dine valg klogeligt.

“For syndens fortjente løn er døden. Men Guds gratis gave er et evigt liv ved Kristus Jesus, vor Herre.”
(Romerbrevet 6:23)

Ateismen tilbyder kun døden.

Livets gave er gratis.

Det er det Julen handler om. Det er derfor Kristus blev født.
Matt Barber is an attorney concentrating in constitutional law. He serves as vice president of Liberty Counsel Action. (This information is provided for identification purposes only.) "Follow Barber on Twitter
Read more at http://www.wnd.com/2012/12/atheist-humbugs/#fQQcsttCVfTummz0.99

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails