fredag den 21. december 2012

Dræbende opfindelser - 3.

Franz Reichelt

Franz Reichelt var en østrigsk født fransk opfinder der levede af at være skrædder ,men brugte sin fritid på at arbejde med en flyvende faldskærmsindretning beregnet til flypiloter. Fly var en relativ ny opfindelse da Reichfelt arbejdede med sin opfindelse. Der kun var blevet fløjet en gang, i Kitty Hawk i 1903, og man forsøgte stadig at regne ud, hvordan en pilot kunne undslippe et beskadiget fly.

Reichelts første prøver blev udført med dukker og det var tilstrækkelig succes for ham til at han selv ville afprøve udstyret, hvilket han gjorde ved at springe ud fra Eiffel Tårnets nedre plan. Det 187 fods fald på en frossen jord dræbte ham øjeblikkeligt.

2 kommentarer:

Balder sagde ...

Hej Synopsis,

Tak for denne sørgelige historie mm.

Nu helt Off Topic:

Jeg læste lige dette her på din blog: "Om at søge her på bloggen!"

Jeg vil anbefale dig at lave en special side hvor alle dine posts er listede f.eks. i kronologisk rækkefølge som f.eks. her på min blog.

Det er ikke mindst en stor hjælp til én selv.

På din hostede blog har du ikke helt de samme muligheder for at bestemme hvordan sådan en liste kommer til at se ud som på mine privathostede blog, men det kan lade sig gøre; se f.eks. her: How can I list my archives by title?

Og en lidt mere teknisk en her Listing post titles in alphabetical or chronological order.

På den "page" der bliver genereret kan du så f.eks. bruge browserens søgefunktion (ofte CTRL+F) for at søge efter stikord i overskrifterne.

På min egen side kan man så se yderligerer info ved at muse over linksene så der vises et resume eller den første del af artiklen.

På wordpress.com hostede blogs er det nok at paste en lille stump kode i en dertil oprettet "page", for at lave det samme. Eksempel her Hammersmedens blog: Alle artikler

Uundværlig for at holde styr på sine artikler, finde dem for at kunne linke til ældre artikler osv. Efter man har oprettet en sådan side linker man så til den i sidebar eller bloghovedet.

Nå det var så en lille ide herfra.

Glædelig Jul!

Olsen sagde ...

Tak Balder for de gode råd og din venlige omsorg.
Vil se på nogle af de løsninger du foreslår.
Glædelig Jul også til dig og god arbejdslyst med dit projekt.

Related Posts with Thumbnails