tirsdag den 11. december 2012

Ledes Vestens hære af kujoner?

Stående hære under kommando af kujoner

Ilana Mercer

I "Letters from Iceland," reflekterede W. H. Auden over, “menneskeartens kolde kontrollerede vildskab. Den seneste opblussen i Den Kolde Krig mellem Hamas og Israel er “et ekstraordinært skuespil” af den vildskab.

For amerikanere der er blevet reduceret til nærmest fattigdom af deres politikere er der imidlertid nogle gode nyheder.
Til glædesudbruddene fra hans ‘Israel-Først’ vælgerskare ville Mitt Romney have eskaleret konflikten mellem Hamas og Israel og benyttet den til at udvide hans forpligtelse for Israel.

Modsat - og muligvis per automatik - har Barack Obama hjulpet Egypten til at opføre sig som en regional magt. Hamas er et ribben fra Det Muslimske Broderskab arsenal. Det er kun rigtigt at den egyptiske præsident Mohamed Morsy fører an i forhandlingerne mellem parterne.

Faktisk så “lytter Hamas til Mohamed Morsy,” sekunderede Fawaz Gerges, en professor i internationale forhold og Mellemøst analytiker ved London School of Economics. “Hamas ser hen til Egypten nu, på dette særlige tidspunkt, og det er derfor Egypten er fremstået som den vigtigste stat med hensyn til Hamas og Gaza.” 


Og Morsy har lagt kræfterne i.
.
BBCNews bekræftede at,
"Egytpens Udenrigsminister Kamel Amr gav meddelelse om våbenhvilen ved en nyhedskonference i Cairo med US Udenrigsminister Hillary Clinton der sluttede sig til forhandlingerne onsdag ...... Israels premierminister Benjamin Nethanyahu sagde han gik ind på et US forslag om ‘at lade Egyptens våbenhvileforslag få en chance, og således også mulighed for at stabilsere situationen og få ro på den.....” "Obama's America har sat sig på bagsædet i endnu en konflikt,” vil neokonservative indvende. Glæde, for des mere forlorne neokonservative er des mere vil den falde til patten.

I sidste ende, når de regionale spillere står overfor hinanden er de des mere tilbøjelige til at føje sig.

Lige så meget hun gerne ønsker at verden skal tro hun har været uundværlig i forhandlingerne mellem Israel-Palæstina (skrøbelig) våbenhvilen, da ankom den afgående U.S. Udenrigsminister til regionen et godt stykke tid efter at rygterne havde snurret op at et aftale var blevet indgået med Mohamed Morsy som mægler.

Hillary, der på grund af Benghazi er fortid, er ivrig efter at redde sit politiske ry.

I tidens fylde, tror jeg det vil blive klart at kvinden der svinger pisken ved Foggy Bottom havde besluttet at lade U.S. ambassaden i Libyen være uden noget forsvar. Det Åbne Samfundscenter hun havde oprettet der skulle signalere at krigen i Libyen, Hillarys specialprojekt, var en succes. (Husk, Libyen var en skødets krig, et produkt af de romantiske sind hos tre kvinder der fantaserede om en arabisk vækkelse. Denne østrogen-ledede paternalisme på steroider begyndte som i græsk mytologi, med Gorgon søstrene. Medusas slyngveninder omfattede Samantha Powers, og FN US ambassadør Susan Rice. De hjalp Hillary udarbejde casus belli for krigen). (læs denne på synopsis)

Udvekslingerne mellem Hamas og Israel kostede 150 palæstinensere og 5 israelere livet. Kampen var påbegyndt af Hamas. Hamas skjuler sig blandt sagesløse civile, der ikke kan kontrollere dens aktiviteter. Denne kendsgerninger giver ikke Israel ret til at slå uskyldige ikke-kombattanter ihjel, heller ikke ubevidst.
Desuden er mord ikke “ubevidst” når man ved det er uundgåeligt.

For at gøre det hele endnu værre, så er Gazaboerne hjælpeløse -- de har ikke noget sirenesystem der kan advare dem om et truende angreb, eller bombely de kan gå ind i.

Efter Libanon fiaskoen i 2006, foreslog jeg, at Israel sender de bedste af deres specialenheder. Israelske kommandosoldater såsom “Sayeret Matkal” er optrænet til ‘kirurgiske’ indgreb, herunder modern modterrorisme i byområder. “Sayeret” soldaterne kan opspore og neutralisere kilden til angreb mod Israels civile uden “at forårsage stor utilsigtet skade.”


Jo, hvad er så problemet med Israel Special Operations muligheder og evner? Hvor er Israels præcisions Pac Men? Lod Israel Defense Forcer bomber regne ned over civile ved Entebbe aktionen - i Uganda den 4. juli 1976 - hvor PFLP holdt 100 bortførte jøder sig gidsler? Niksen biksen. Ikke på vilkår. (læs denne på synopsis)

Anført at Oberstløjtnant Yonatan Nethanyahu, Benjamin Nethanyahus afdøde storebror, krydsede 100 medlemmer af “Sayeret” 3200 kilometer for at redde deres brødre. De slog kun de ihjel som var nødvendigt.

Der plejede at være ledere som Yoni Nethanyahu der virkelig førte an for deres mænd i kamp. Sådan er det ikke mere. Nu til dags, giver champagnenedsvælgende popgeneraler ordrne til at sønderknuse mennesker i deres armerede køretøjer, og derpå bombe myretuer fra oven og langt borte.

Sandheden er at de moderne stående hære er under kommando af kujoner.
 

http://rt.com/usa/columns/paleolibertarian-column-ilana-mercer/standing-commandeered-hamas-israel/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails