søndag den 30. december 2012

Venstrefløjens "Helgener!"

Venstrefløjens Fup HelgenerJeg kender ingen konservative der mener de er helgener. Sjovt nok -- så kender jeg masser af venstreorienterede der bare så absolut ved at de er bedre end dig. (Altså lige præcis dig - kammerat!)

Da de jo altså er helgener så er de som er uenige med dem nødt til at være ....ja, det er rigtigt.
Jeg kender radikale venstreorienterede der leder et lille college, og som afskediger deres ansatte på fakultetet, igen og igen. Af de samme helgenagtige grunde, selvfølgelig. Det er nemlig pinedød nødvendigt med radikale-venstreorienterede det sted, de skal være pro-fagforeninger, undtagen for deres eget lille Imperium af Gode Mennesker, der har lov til at bryde ansættelseskontrakter og afskedige mennesker helt bevidst. Fordi de er jo Gode Mennesker.

Jeg kender helgenagtige venstreorienterede kristne der kan blive ret så ubehagelige i kirkepolitik, og helgenagtige venstreorienterede jøder der bare ikke kan lade velgørenhedsforeninger gå konkurs. Al den helgendom, og ingen stiller spørgsmål ved den (hvis du vover at betvivle en venstreorienterede - så pas på!) og de kan ikke være i stue med hinanden.

Venstreorienterede stemte på Obama -- ikke fordi de vidste noget for ham (det gør de stadig ikke), men fordi de mente Amerika havde brug for en ordentlig rystetur på grund af dårlig opførsel.

Derfor stemte de på Obama igen. De bryder sig sådan set ikke om ham længere, men de har en fælles fjende (os). Jeg er sikker på Saul Alinsky mente han var en eller anden slags helgen, sammen med sine gode venner i mafiaen. Det er den gamle helgenkåring hos den Moralsk Overlegne venstrefløj om igen.
 


Aldous Huxley skrev gennemborende romaner om den bedrageriske stolthed ved hævdede helgener i Den Katolske Kirke. Både Huxley’s Grey Eminence og Witches of Loudun er fremragende romaner om det emne.

Grey Eminence handler om Fader Joseph, en selvpinende præst, der bogstaveligt talt går barfodet på de mudrede og frosne veje fra den ene europæiske hovedstad til den næste i det 16. århundrede, og opfører sig som Kardinal Richelieus diplomat. Fader Joseph var overbevist om at det at oppiske til krig mellem Frankrig og dets naboer var en helgenagtig ting at gøre, fordi Frankrig helt åbenbart var forudbestemt til at bringe fred på jord i Europa. Jovist.
Det er en rigtig god bog fordi den er så relevant. 


Selvbedrageriske helgener findes overalt. Ayatollah Khomenini troede uden tvivl på han var en Allahs helgen, og således også hans discipel, Mahmoud Ahmadinejad der er ved at skubbe 70 millioner mennesker i Iran ud i et atomhelvede.

Obama mener han gør alle en tjeneste ved at tillade ham at blive valgt som præsident for det afskyelige USA. Det er derfor han bare ikke kan forestille sig han kan begå fejl; han er den fjerde bedste præsident nogensinde, og det er hans mest beskedne bedømmelse.

Dette er et gennemført dystert bedragerisk system.

Traditionel Jødedom og Kristendom troede sjældent på helgener. De har set for mange af de falske. I Den Katolske Kirke skal man først dø for at komme i betragtning til helliggørelse. Jødedommen har endog ikke plads til helgener. Jødedommen og Kristendommen anerkender i stedet “den retfærdige,” men retfærdige mennesker praler aldrig af deres moralske overlegenhed.

Selv-proklamerede helgener klarer sig aldrig i de traditionelle religioner -- undskyld kære venstreorienterede. Det er kun verdslige venstreorienterede der bliver snydt af messianske efterlignere som Obama. Jim Jones byggede sin selvmordskult i San Franciso. (Fortæller det dig ikke, et eller andet?)

Når militante venstreorientede holder inde med at skrige af Guvernør Sarah Palin og Herman Cain, så vil jeg vædde om de blot dermed mener de er helgener. De kan slet ikke se modsætningen mellem deres personlige helgenstatus og så det at slå mennesker ihjel.

"Der er bare så ærgerligt at slå de dårlige mennesker ihjel, men nogen skal jo gøre det."

Med den ene hjernehalvdel er de venstreorienterede overbevist om at de er fredelige, kærlige og uskyldige mennesker, mens den anden hjernehalvdel koger over af vrede, oprør og misundelse. Faktisk er det at finde syndebukke og lynche det de helt naturligt foretager sig. Vi så det netop med Occupy pøblerne, med alle top Demagogerne der fortæller verden, hvor gode og helgenagtige de demonstrerende skidtsprede faktisk var. Så måtte New York Renovations afdelingen - for det meste hispanic og sorte -- skulle rydde op og gøre rent efter tonsvis af banebrydende lort.Se på Demagog Partiet. Se på Obama og Hillary. De er klassiske pøbel-ledere, men jeg er ganske så sikker på de i egne øjne selv mener de er helgener. Hillary led for Bills synder, trods alt.

Helgener kan brænde frafaldne efter ægte eftertanke -- men hvis de ødelægger dig som racist, en billig tøs, en kvindehader eller en bøsse-basher så vil de gøre det. Fordi du fortjener det, må du kunne forstå. De bekymrer sig jo om dig. Det er jo for det større godes skyld.

Næste gang en eller anden grøn fanatiker beder dig om penge, så kunne du passende spørge til hans helgenstatus på en skala fra 1 - 10. Med benyt ikke ordet “helgen.” Spørg i stedet fyren om han er en rigtig god fyr, og se ham rødme fordi det er lige netop det han mener han er.
De plejede at være Hare Krishna dansere. I dag tigger de om penge til Greenpeace. Samme bedrag, forskellig udgangspunkt.

Det er let at se forskelle på ægte og falske helgener.

De falske helgener er de som fortæller verden hvor gode de er.

De ægte helgener gør blot det gode.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails