fredag den 28. december 2012

Kontrollerer jøderne USA?

Kontrollerer jøderne USA?


Bernie Planck

Før vi indleder diskussionen “Kontrollerer jøderne USA?” så tillad mig en lille afvigelse: Nogle af mine læsere ved måske ikke, at for 70 år siden da blev amerikansk basketball domineret af jødiske spillere.

“Hvorfor dominerede jøder basketball i det meste af et kvart århundrede?....Når det drejer sig om basketball da mente skribenterne dengang, at jøderne havde en fordel, fordi små mænd har en bedre balance og er hurtigere på fødderne. Man mente også, at jøderne havde et bedre syn, hvilket selvfølgelig var i modsætning til stereotypen med den nærsynede jøde med briller - men hvem siger stereotyper skal holde ved? Og så sagde man også at jøderne var klogere.”
 
The 1921-22 Philadelphia SPHAs. Note the Hebrew lettering
on the jerseys.
Photo Credit: Hoopedia

“Årsagen til, formoder jeg, at basketball appellerer til hebræeren med hans orientalske baggrund” skrev Paul Gallico, sportsredaktør ved New York Daily News og en af de førende sportsskribenter i 1930’erne, “er at spillet kræver et opvakt planlæggende sind, lynhurtige tricks, kunstfærdige finter og en i det store og hele kvik opmærksomhed.”

Med tiden kom jøderne ud af de store byer og gik i færd med andre foretagender. Men da de dominerede basketball så kontrollerede de ikke basketball. I dag er det sorte atleter der dominerer basketball (det er sjældent af mere end en hvid er i startrækken). Trods det så kontrollerer de sorte overhovedet ikke basketball; det er for det meste de hvide ejere, hvilket blev vist i 2011 NBA lockouten.

Formålet med ovennævnte information er at vise at dominans i en industri ikke absolut betyder kontrol.

Jeg stiller spørgsmål ved om jøder kontrollerer Amerika, selvom det er sandt at jøder dominerer medierne, Hollywood, musikindustrien, den finansielle sektor, juraverdenen, filosofi, lægeverdenen, videnskab og Nobel priserne.

Muslimer mener at jøder kontrollerer vor Kongres. Denne misforståelse skyldes udelukkende deres had til jøder. Som tidligere U.S. Udenrigsminister George P. Schultz forklarer i sit forord til Abraham H. Foxmans bog, De mest dødbringende løgne: Israellobbyen og Myten om Jødisk kontrol:

“United States støtter Israel, ikke på grund af nogen favoritstilling med baggrund i politisk pres eller indflydelse, men fordi begge politiske partier, og faktisk alle vore nationale ledere er enige med det amerikanske folk i synet på, at det at støtte Israel er politisk sundt og moralsk retfærdigt. De som er uenige i denne politik, såsom forfattere, hvis skriverier forskes i denne bog, synes at formode at de ikke kan tage fejl, og således formoder de, at det amerikanske folk og deres ledere må være blevet bedraget, fra tid til anden af Israel og det støtter.”

Enhver der mener jøder kontrollerer noget har aldrig haft med jøder at gøre. Før der var en staten Israel var der jøder der ønskede at oprette et jødisk hjemland i Afrika, i Sovjetunionen, eller et andet sted, og til idag er der endog jøder der er imod noget jødisk hjemland - hvorsomhelst.

I Israel er der ikke to politiske partier ud af næsten 20 der er enige med hinanden, og dermed gøres det nærmest umuligt for at enkelt parti at få magten alene.

Undersøg enhver anti-Israel demonstration og du vil finde ud af, at den var sponsoreret og fyldt med, Overraskelse: Jøder. Jøder kan ikke kontrollere Amerika eller Kongressen eller verden fordi de ikke kan kontrollere sig selv.

Jo, det er sandt, jøder dominerer mange industrier og forretninger; For pokker da, jøder dominerer endog skak (som vi nu kalder “Jødisk National Sport.”) men hvordan kan det oversættes til kontrol med verden eller med USA? .

Antisemitiske individer kan ikke forstå, hvorfor jøder dominerer så mange foretagender og derfor tror de at det må være en eller anden jødisk konspiration der placerer jøder i den position. Mener de det er sort  konspiration der gør at sorte atleter dominerer i fodbold og basketball? Eller er der en en simpel forklaring: Sort kultur værdsætter atletiske evner.

På samme måde med jødernes dominans i lægeverdenen, videnskab, jura, filosofi, musik, underholdninger, bankvæsen og så videre - fordi jødisk kultur værdsætter intellektuelle evner. Ingen konspiration.

Jeg har været i forretningsverdenen siden jeg var 7 år gammel. I 1980’erne dominerede jeg guldhandlen på Lower Manhattan - jeg mødte imidlertid aldrig en Ældste, jeg blev heller aldrig informeret om et hemmeligt møde, hvor vi jøder diskuterer protokoller for at overtage verden. Jeg fik heller ikke referatet vel? (henvisning til falsummet: “Protocols of the elders of Zion.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails