onsdag den 30. marts 2016

Ægte muslimske gentlemen

Den rigtige udgave af Islam?Tidligere på ugen læste jeg at Ballroom Barry (Obama) har tonet noget ned på sine krav om at amerikanerne skal åbne deres hjerter og hjemland for at modtage 100000 syriske flygtninge. I sit påskebudskab sagde Obama:

"Vi må støbe endnu et våben sammen med vore luftangreb, vort militær, vort arbejde mod terrorisme og vort diplomati,” sagde Obama.
Og det er styrken ved vort eksempel. Vor åbenhed over for flygtninge der vil væk fra ISIL’s vold. Vor beslutsomhed om at vinde kampen mod ISIL’s hadefulde og voldelige propaganda - en forvrænget udgave af Islam der som mål har at radikalisere unge muslimer for at lade dem slutte sig til deres sag.”
Kort tid derefter sendte en ven, der er veteran, og som er på Guam mig dette billede af flygtninge:
Læg mærke til detaljer og det umiddelbart indlysende. Det er vådt, muligvis sner det. Og det at man har jakker, frakker på, har hænderne i lommerne viser at det også er ubehageligt koldt.

Læg så mærke det den lidt mindre åbenbare kendsgerning - at kvinden ikke har sko på - det har de syv mænd.

Også anderledes  fra mændene er det at hun bærer to små børn i favnen sammen med øvrig oppakning, og hendes lidelse kan ses i ansigtet. Hendes ansigt er det eneste der viser netop lidelse.

Syv sunde fremtidige mandlige amerikanere, men ikke en eneste af dem vil bære vægten af de små børn for denne kvinde, og sørger ikke for hun i det mindste har ordentligt fodtøj.

Obama siger ISIS præsenterer “en forvrænget udgave af Islam” derfor må jeg spørge: “Hr præsident er dette så den helt rigtige udgave?”

http://www.americanthinker.com/blog/2016/03/so_is_emthisem_is_an_authentic_view_of_islam.html#ixzz44BM9ai6U

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails