søndag den 13. marts 2016

Lad dem snave løs ellers koster det kassen

15000 dollars i bøde for at bede et par om ikke at kysse i hans taxi.


En New York taxichauffor er blevet pålagt en bøde på $15,000 – adskillige måneders løn  – for at bede et par om ikke at kysse i hans taxi.  “Gem det til soveværelset og stig så ud af vognen.” sagde New York taxi chaufføren Mohammed Dahbi til den amourøse duo..

Kæresteparret han tilskyndede til at lade være var tilfældigvis lesbiske, og havde de været heterosekssuelle er det næsten helt sikkert at denne finansielle katastrofe aldrig ville blive ham pålagt.
Dahbi’s advokat, Ali Najmi, hævder at chaufføren ofte har bedt heteroseksuelle par om at holde op med at være intime i hans vogn, da det distraherende hans kørsel. “Min klient har aldrig nogensinde nævnt noget om deres seksualitet og har aldrig smidt dem ud af hans taxi,” fortalte Najmi New York Post.

I vrede over den måde de blev behandlet på kontaktede kvinderne Menneskerettighedskommissionen, der lagde sag ved New York City’s Office of Administrative Trials and Hearings.

Formodningen er, at Dhabi reagerede som han gjorde på grund af kvindernes seksualitet. Det kan se ud til at den administrative procedure der pålagde ham bøden ikke har brug for bevis på at han forbyder samme opførsel hos alle par i hans taxi.

Nogle dyr er mere lige end andre. Men husk at progressive kun i meget ringe grad bekymrer sig om mennesker.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails