torsdag den 17. marts 2016

Islams Aishas - småpige ægteskaber med ældre mænd i øgning

Islam og Irans Aishas: Småpige ægteskaber med piger under 10 år


Den legaliserede voldtægt af børn - og hvordan det retfærdiggøres

Det var ikke udelukkende kun for 1400 år siden, at en lille pige ved navn Aisha blev gift med en mand på 55 år, skønt muslimer, deres lærde, Sheiker, og imamer argumenterer for det modsatte.
Titusinder af “Aishas” bliver tvunget til at gifte sig med ældre mænd dagligt i Islams navn i muslimske nationer i det 21. århundrede.
Der er knap nogen der løfter et øjenbryn. For eksempel, ifølge de nyeste rapporter fra persiske nyhedsmedier, er antallet af barneægteskaber dramatisk forøget i Den Islamiske Republik. Ifølge the Students' News Agency og Radio Farda, indgår der i disse ægteskaber piger under 10 år gamle.
På den anden side så påpeger de hykleriske politikere i det islamistiske regime i Iran at der er lighed mellem kønnene og at Islam da respekterer både kvinder og mænd.
For eksempel løj her for nylig, Shahindokht Molaverdi, Den Islamiske Republiks vicepræsident for kvinder og familie, og som stod i spidsen for en delegation til De Forenede Nationer i New York, overfor det internationale samfund ved at hævde, at “den islamiske republik Iran har altid givet magt til kvinder og forbedrer deres status...det er dens dagsorden.”
Det som også belejligt skjules af den herskende gejstlige klasse og i de fleste rapporter, er den kendsgerning at holdningen til at tvinge et barn til at gifte sig tilskyndes der til i Iran. Oveni det er bruden normalt en meget ældre mand. Disse børn tvinges til at gå i seng sammen med deres ældre ægtemænd på ægteskabets første nat således at brudgommens familie kan være sikker på at barnet er jomfru.
Mange af disse piger tvinges til ægteskab fordi deres forældre ønsker at slippe af med deres døtre da piger betragtes som underordnet mænd- Der er en mangfoldighed at vers i Koranen og hadiths fra Muhammad der erklærer at kvinder er fysisk, socialt, intellektuelt og juridiske underordnet mænd.
Jeg behandler disse udfordringer indgående i "A God Who Hates Women."
For at få et ophør, en fjernelse af sådanne overgreb mod piger og børn skal man stille spørgsmålet: Hvad skyldes det, at der i islamiske samfund gives tilladelse og lov til forbrydelser mod børn - såsom barneægteskaber? Svaret er enkelt: ISLAM.
Trods det at mange lærde muslimske apologeter i Vesten lader formode at det ikke er religionen Islam der har skylden, så ville jeg argumentere for at det faktisk er religionen Islam og dets lovkodeks der tillader sådanne umenneskelige forbrydelser.
Kendsgerningen er at forældre til disse børn benytter eksemplet med Muhammads ægteskab med Aisha når de ønsker at bortgifte deres børn. Muhammad er modellen for muslimer. Han er ufejlbarlig. Så uanset hvad han gjorde var det korrekt og dirigeret af Allah.
Kendsgerningen er at det at voldtage små piger er helt lovligt i Den Islamiske Republik, baseret på islam, der er selve platformen for lovene.
Når man spørger muslimske lærde i Vesten, hvorfor Muhammad giftede sig med Aisha da han var over 50 og hun blot 9 år, vil de svare at det jo var for 1400 år siden og dengang var det helt i orden. Men ingen af dem kritiserer barneægteskaber der lige nu finder sted under islam - fordi de enten godkender hvad der sker eller det lovmæssige grundlag i Koranen og eksemplet med Muhammads liv tillader det. (Muslimer får af Muhammad at vide de skal følge Koranen, hans udtalelser og den måde han levede på.)
Derfor finder voldtægter af småpiger sted helt “lovligt” grundet den islamiske lov. I tilgift var det efter den iranske islamiske revolution i 1979, at de gejstlige sænkede den lovlige alder for at drenge og piger kunne blive gift.
Sandheden er, hele essensen er, at Muhammad efterlod religionen islam med en så ufleksibel og ubøjelig karakter at det er umuligt for den at komme videre, ændre sig eller tilpasse sig den moderne civilisation og menneskerettigheder.
Han efterlod også islam med særlige straffelove i Koranen der fremmer kriminalitet såsom undertrykkelse, dehumanisering og at kvinder skal underkaste sig og også en platform for pædofile eller de som “lovligt” ønsker at gifte sig med småpiger under 10 år.   
Dr. Majid Rafizadeh, an Iranian-American political scientist, author, business advisor and public speaker, is president of the International American Council and serves on the board of the Harvard International Review (Harvard University).  Harvard-educated, Rafizadeh grew up most of his life in Muslim countries (both Sunni and Shiites nations). He is the author of the memoir “A God Who Hates Women” and the upcoming memoir “The Renegade.” Dr. Rafizadeh can be reached at Dr.Rafizadeh@post.harvard.edu. Follow him at @Dr_Rafizadeh.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails