mandag den 7. marts 2016

Madonna, vellystens diva - høster nu hvad hun har sået

Madonna, vellystens diva - høster hvad hun har sået

Enhver der tror på talemåden, princippet om “som man sår således høster man” - der i visse kredse er kendt som ‘karma’ - burde få sig en snak med det aldrende popikon fra 1980’erne


Det kunne se ud som om at denne Vellystens Diva nu høster hvad hun har så dygtigt har sået i næsten 30 år - hjertesorg. Ms. Ciccone har fremført negative vulgære tekster, og som en parasit trængt ind i psyke og ånd hos en hel generation.


Det var Madonna der brugte en stor del af 198o’erne og det meste af 90’erne på at give udtryk for sin seksualitet - på bekostning af Amerikas børn. Når hun ikke spankulerede nøgen rundt i pornografiske billedbøger og videoer så ‘forurenede’ hun, trængte ind i de unges sind ved på blasfemisk vis at benytte kristne symboler og prise det at miste sin jomfrudom.


Da vi alle ved, “det som kastes op mod himlen kommer ned” burde det ikke overraske at den kvindelige ekshibitionist der frarøvede millioner deres uskyld nu for tiden er ramt af en meget anderledes, men dog smertelig form for karma.


Lidt baggrund: I 1986 giftede Madonna sig med skuespilleren  Sean Penn, og de blev skilt i 1989. Siden dengang, sådan cirka hvert 5. år har Madonna taget sig en ny identitet.


I 1990’erne var det en hispanic tilstand. Det var da hun transformerede sig til Eva Peron, kom sammen med en cubansk skuespiller Carlos Leon, og fødte sin nu 19 årige datter Lourdes.


Snart efter gik Madonna så bort fra Evita tilstanden, og blev dybt betaget af Engelske accenter.


I 2000 giftede hun sig med Guy Ritchie, en Engelsk filmskaber ti år ældre end hendes dreng og med Guy fik hun en dreng der blev navngivet Rocco. Madonna bosatte sig i London, hvor hun ‘ommøblerede’ sin person fra en lurvet popstjerne til en lady på et Engelsk herresæde. Hun blev rigtig god veninde med den britiske skuespillerinde Gwyneth Paltrow; der på det tidspunkt boede i London, spiste haggis, gik rundt i ridebukser, og skrev børnebøger med britisk tema.


Da Madonnas ægteskab med Guy Ritchie gik i stykker i 2008 vendte forfatteren til "English Roses" tilbage til New York med sine børn, Lourdes, Rocco og David Banda Mwale Ciccone Ritchie, det første af to børn hun adopterede under hendes Malawi fase.


Inden længe, og i stedet for at ældes med ynde, genoptog den selvoptagne, sin trang til anerkendelse og i den proces glemte hun at hun er mor.


Her er det så ‘karma’ træder til.


I et forsøg på at beskytte sine egne børn fra det hun pålagde en generation i 1980-90’erne forbød Madge i sit hjem tidsskrifter, eTV, og billeder der viste nnøgne kvinder der blaffer.


Problemet for Madonnas yngel er at mor bare ikke har kontrol over sine impulster - hun er stadig Madonna.


I 2015 dukkede hun op ved the Grammy Award Show med en bar bagdel, iklædt et fiskenet holdt oppe af en Givenchy couture butt bra.


Derpå ved the Brit Awards, i forsøget på at være en spansk matador, faldt den tidligere engelske lady over sin kåbe og lå der på scenen.
Samtidig gjorde Madonna konstant sin 15 årige søn flov over topløse billeder af sig selv og ydmygede sin teenager datter Lourdes ved at insistere på at vise sin bagdel på baggrund af et rødt tæppe som ved the Vanity Fair Oscar selskab.


Ydermere er der forlydender om at Magde, nu i overgangsalderen, nægter at drosle ned på de  udfrodrende handlinger og tekster der til stadighed gør hendes teenage børn "oprørte.


Så i et skammelig eksempel på en umætttelig tørst efter opmærksomhed på bekostning af et barn hånede Madonna sin søn Rocco på Instagram.  Først lagde hun et billede af drengen ud med håret sat op i rottehaler og derpå gjorde hun opmærksom på størrelsen  af hans penis.  


Som modtræk tog Rocco et radikalt valg som millioner af børn der er fortryllet af Madonnas 30 årige optræden med bizarre stillinger ikke kunne. Midt under en turne trak hun sin søn op på scenen, “Old Grannys “trofæ” knægt pakkede så sine ting sammen og drog til London for at bo hos sin far Guy..  


Ganske ironisk, ikke sandt? Rocco ønsker ikke at være udsat for fortsat misbrug eller være flov, så derfor beskylder kvinden der hjernevaskede og fortsat forsøger at hjernevaske unge mennesker, Guy Ritchie for at hjernevaske knægten.


Resultatet ved denne fiasko er at Madonna nu er indhyllet i en kamp om forældremyndigheden ved Londons High Court.


Kvinden der forledte milioner af børn hævder at sønnen Rocco der nu lever et lykkeligt "stabilt liv" i England med Guy Ritchie og hans hustru Jacqui Ainsley, ulovligt er blevet tilbageholdt af hans far.


Madonnas advokat, Eleanor Alter, argumenterer på sin klients vegne for, at Guy Ritchie der vælger ikke at sende Rocco tilbage i de kærlige arme hos den vellystige mor er “et hensynsløst eksempel i at lære ham ansvarlighed.” Trods alt ved alle at selve indbegrebet af at lære børn ansvarlighed er når en 56 årig mor til fire der er så desperat efter opmærksomhed at hun udstiller sine e bryster og antyder at hendes søn has #nosausage.


Her til sidst, hvad er så moralen ved Madonnas “såning og høst” smertelige fortælling?


Madonna vil sandsynligvis miste forældremyndigheden over en søn der flyttede til et andet land for at komme så langt borte fra hende som muligt og som nægter at komme ‘hjem.’


Således har kvinden der i over 30 år har haft indflydelse på millioner af unge for at de skulle gøre oprør og ikke taget hensyn til deres forældres ønsker mistet kontrollen over sit eget barn. Man kan bare ikke lade være med at spekulere over om Madonna holder af hvordan det føles.  

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails