onsdag den 16. marts 2016

Hillarys svigtende hukommelse håner efterladte familier

Hillary erklærer de 4 døde ved Benghazi som ikke eksisterendeI den anden præsident debat i træk, har Hillary Clinton groft krænket eftermælet og familierne til de fire tapre amerikanere der blev overladt til at dø i Benghazi, efter forgæves at have ventet på luftstøtte mens de forsvarede en diplomatisk facilitet under hendes opsyn.  

Fox News fortæller:
Den førende Demokratiske præsidentkandidat Hillary Clinton begik sin anden ‘fortalelse’ på lige så mange dage under kampagneturen mandag aften, idet hun hævdede at U.S. “ikke mistede en eneste person” i Libyen under hendes tid som udenrigsminister.


Beklager Fox, det er altså ikke en fortalelse - det er såre sandt. For Hillary Clinton betyder de fire mandlige embedsmænd og krigere sådan set ingenting. I bedste fald er de blot til besvær. Hvis de var i live ville man skulle tale med dem, men nu da de er døde kan de blive glemt, sådan set ikke værdige til at blive husket.

Sådan har mønstret hos Hillary og ægtemand været hele deres liv. Tro ikke på det, fordi jeg siger det - tro på det fordi hendes tidligere forretningspartner (og tidligere ven) fra de første år i Arkansas, Jim McDougall siger det. Jim og hans hustru Susan blev partnere med Hillary i Whitewater ejendomskonstruktionen, der skulle gøre Clintons meget rigere end Bill ville kunne blive som en lavt betalt guvernør sammen med Hillarys advokatkontor.

Det var naturligvis det rene fup, men det var Jim der tog skraldet og døde i fængsel. Før han døde fortalte han NBC (med ord der aldrig bør glemmes af nogen der støtter et Rodham præsidentskab) “Clintons er som en form for tornadoer der pløjer sig gennem folks liv. Jeg er blot en af de mennesker der nu ligger i kølvandet på deres hærgen, men jeg klager sådan set ikke, fordi jeg har mange venner.”  

Føj til den liste Ambassadør Christopher Stevens, Information Officer Sean Smith, og to CIA operatører, Glen Doherty og Tyrone Woods, begge tidligere NAVY SEAL’s

http://www.americanthinker.com/blog/2016/03/hillary_declares_the_4_dead_at_benghazi_compound_nonpersons.html#ixzz432vSSmQ1

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails