mandag den 28. marts 2016

En sexskandale? Ted Cruz i ilden

En sexskandale? Ted Cruz i ilden
Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg har altså fundet at Republikanernes kapløb har været ret så skuffende - indtil nu, Jo vist har der været underholdningen i den megen mudderkastning i “debatter” med fremvisningen af et Trump-derangement-syndrom, men hvor var sex skandalen?

Og nu hvor den så endelig kommer handler den minsandten om Ted Cruz!

Dog tiggere kan ikke vælge og vrage. Skandalen som den er, har været undervejs i mindst 6 måneder. Det var dengang en journalist (ikke the Spectator) ringede til mig og spurgte om jeg kendte nogen der kunne bekræfte historien. (Som om jeg skulle vide den slags). Jeg fortalte ham jeg ikke kendte noget til det og at de mennesker jeg kender ikke ville røre ved den med en ildtang, og det selvom de måske vidste et eller andet.

Nu er historien så offentlig, takket været et møgtidsskrift der jo også fik ‘forvist’ John Edwrds. Og alle spekulerer nu på om historien er sand. Jeg gør altså ikke. Fordi jeg sådan set er fuldstændig ligeglad. På grund af Heidi (Cruz’ hustru) så skulle jeg ikke belaste Ted. Trods alt, nægter hun åbenbart at bo sammen med ham. Og på grund af Ted så vil jeg ikke belaste Heidi for det.

Historiefortællere vil undertiden nævne små hændelser der faktisk ikke betyder noget som helst, men som så dog alligevel. Den lille hændelse der sidder fast hos mig er historien om at hun engang løb hjemmefra og blev fundet i vejkanten til en motorvej af politiet, der mente hun havde selvmord i tanke. Det som faktisk forundrer mig, er at Ted ikke var fulgt efter hende.

Ud af den beretning har jeg samlet mig et billede af et sind der er ekstremt koncentreret om sig selv, og fuldstændig uden empati. Og sådan kunne det se ud til hans kolleger oplever det, og det overalt han dukker op.

Jeg siger samtidig ikke, at historien ikke er uden interesse. For det første er der Trump haderne. En Cruz støtte smækker billeder op af Melania, og de hader Trump. Så dukker der en historie op om Cruz’ affærer, og de hader Trump. Historien kom fra Rubio folk, men de hader Trump. Det bliver noget kedeligt.

For det andet så kom historien fra den journalist der ringede til mig for seks måneder siden. Han fortalte mig at Cruz når han er privat er irreligiøs, at han håner sine evangeliske støtter. Jeg har ikke grund til at tro dette er sandt, men jeg har dog fundet det kvalmende at se ham lægge hænderne på støtter eller lytte til en skinhellig Mitt Romney der fordømmer Trump.

Fra de fromme hyklere, fra bitterhedens købmænd, fra et Republikansk Parti i sin dødskamp - må Herren være os Nådig.F.H. Buckley is a Foundation Professor at George Mason School of Law and the author of The Way Back: Restoring the Promise of America in an Age of Diminishing Expectations (forthcoming April 2016, Encounter Books).

http://spectator.org/articles/65888/sex-scandal-who-cares

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails