tirsdag den 15. marts 2016

Gravide bruges til at lette adgangen til Europa

Muslimske flygtninge bruger gravide til at snige sig ind i Europa

“Det er derfor der er så mange gravide blandt migranterne.”  Denne beretning er faktisk langt værre end overskriften antyder.
Gliwan’s nyeste påfund dukkede op da han kørte sammen med teenage kvinder. Han besluttede han ville ringe til kvindernes kontakt, og lade som om han var taxachauffør og få direktiver. Han ville derpå ringen til en gruppe af Third Force krigere der skulle slutte sig til ham. Han ville køre de to piger til et sikkert sted, benytte dem som ‘lokkemad’ og derpå pågribe smugleren.
De mødte smugleren, der også kom fra Niger, et sikkert sted i byen Jufra. Gliwan og hans kammerater krævede, at de fortalte hvilke planer de havde med de to piger. Hvis de sagde sandheden ville de løslade dem, sagde han. Svaret gjorde dem forbløffet.
“Det er så meningen han skal give dem husly, og derpå skal to fyre gøre dem gravide, og når de så er i syvende eller ottende måned sættes de på en båd,” sagde Gliwan.  Man forestiller sig så, med rette at den europæiske kystvagt behandler migranter der er sammen med nogle gravide kvinder meget mere venligt og gunstigt. Der er faktisk ofte presseforyldender om at der er gravide kvinder ombord på flygtningeskibene.
“Det er derfor så mange af migranterne er gravide,” sagde han.
Vi har set dem benytte børn som menneskelige skjolde. Nu ved vi de helt bevidst og kalkuleret lader gravide i ottende måned sætte på både som menneskelige skjolde for resten af banden. Og ved at lade dem komme ind opmuntrer Europa til denne opførsel. Dette er krisen og de overgreb som ‘Byd Flygtninge Velkommen’ flokken af narcissistiske humanitære har skabt.
“Khaled blev af smuglerne overbevist om at han gjorde det rigtige,” sagde Baqer. “At han udførte sin islamiske pligt.”
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.
http://www.frontpagemag.com/point/262155/muslim-migrants-bring-pregnant-women-sneak-europe-daniel-greenfield

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja som Tyrkiets Erdogal skulle have sagt er skødet islams våben uhyggelig læsning. Læste at flygtninge i Grækenland af og til lægger spædbørn på togskinner for at blødgøre myndighederne.

Related Posts with Thumbnails