fredag den 11. marts 2016

En verden hvor muslimske pædofile får frit spil

En verden hvor muslimske pædofile får frit spilNovember 2015 blev ex-Subway talsmanden Jared Fogle idømt næsten 16 års fængsel for børnepornografi og andre sexanklager. Ironisk nok ville en tidsnok omvendelse måske have givet ham fripas til at begå de perverse handlinger som han blev fundet skyldig i.

Fogle skulle være konverteret til Islam for at indfri sit begær om sex med børn. Som en praktiserende muslim ville han kunne have forsvaret sig med at sådanne pædofile lysthandlinger er sanktioneret af hans religion.

Nu vil der være læsere der straks skriger ‘det er for lavt’ med denne udtalelse, men bær over med mig (eller som Islam tillader muslimske mænd at sige til et barn “lig med mig.”)

Det er sådant set accepteret både ved profeten Muhammads efterfølgere og fortolkere at han som en af sine mange hustruer tog en ganske ung pige, som han havde samleje med da hun var 9 år gammel. Støtterne forsøger at retfærdiggøre denne handling som værende kulturen på den tid.

Men fordi muslimer  i dag oplæres til at leve livet som Muhammad gjorde for 1400 år siden, så er det at mænd har seksuelle forhold til ganske unge piger stadig noget Islam sanktionerer i dag.

Man behøver sådan set blot at se på hvad den afdøde Øverste Leder af Iran, Ayatollah Khomeini skrev: “En mand kan tilfredsstille sin seksuelle lyst med et barn så lille som en baby. Han bør imidlertid ikke penetrere. Sodomisering af babyen er halal (tilladt ifølge Sharia)...Det er bedst for en pige at blive gift når hendes menstruation begynder....”

Som om det ikke var afskyvækkende i sig selv opmuntrede Khomeini til den praksis og med den påstand at enhver far der giver sin datter til ægteskab “så ung vil få en permanent plads i himlen.”  

Ikke kun talte Khomeni om dette, han praktiserede det selv med små børn, som en muslimsk gejstlig rapporterer i en YouTube udtalelse. Han kommer med en beretning om hvordan en pige på 4 år blev givet til Ayatollahen efter hans anmodning, og kunne høres senere den nat skrige da han fuldførte sin vilje med hende.."

For nogle få dage siden, da en hustru fra Afghanistan nægtede sin ægtemands forsøg på at tage en 7 årig pige som sin anden hustru, skar han sin modvillige hustrus næse af, fordi hun nægtede ham denne liderlige tilfredsstillelse som Muhammad tillod for alle muslimske mænd.

Også tidligere i denne måned, blev et lovforslag om at forbyde børneægteskaber i Pakistan forkastet efter Council of Islamic Ideology besluttede at loven  er anti-Islamisk, og “blasfemisk.” I 2014 havde rådet samme emne oppe og fandt at piger så unge som 9 år var klar til ægteskab “hvis tegn på pubertet er synlige.”

Den pakistanske forfatter  Mehvish Muneera Ismail skriver om barnebrude. "Selvom det er mest almindeligt blandt de mindre velstående går dette fænomen udover de landlige områder og fattigdommen. Det findes selv blandt middelklassens familier, hvor piger bortgiftes ganske unge, fordi det betyder en mund mindre at mætte, og at man mener at ægteskabet er det som alle piger skal stræbe efter.”

Sådan seksuel misbrug af unge piger er ikke kun begrænset til islamiske ekstremistiske kulturer i Afghanistan og Pakistan. I det ‘moderate’ Saudi Arabien kom en skrækkelig sag om seksuelt misbrug af børn frem i lyset i 2013.

På chokerende vis voldtog en populær imam sin egen 5 årige datter, torturerede og til sidst myrdede hende, fordi han “betvivlede hendes jomfruelighed.”

Trods bevis på at i over 10 måneder havde barnet lidt under adskillige voldtægter, brækkede lemmer, en brækket ryg, hovedet skadet og adskillige brændemærker, blev sagen afsluttet ifølge Sharia med at han ikke kunne henrettes for at slå sin datter ihjel. Efter at have siddet i fængsel i ganske kort tid, blev han dømt til at betale barnets mor (og ekshustru) 50000 dollars, svarende til halvdelen af det beløb han skulle betale hvis barnet havde været en dreng.

Samtidig i Tyrkiet, udstedte vor NATO partner Diyanet-the Directorate for Religious Affairs her fornylig en fatwa for at støtte to andre fatwas der kun kan få os til at ryste på hovedet i vantro.


I omtalen af kulturer der er yderst forskellige og i modstrid med hinanden skrev forfatteren Rudyard Kipling i 1889 “Øst er øst og vest er vest og de to skal aldrig mødes.” Vi ser imidlertid i dag, med Islam der tillader seksuelt misbrug af børn, at sådanne grænser er i opløsning. Uheldigvis er Vestens moralske mod til at stå op imod sådan misbrug også i opløsning. U.S. Army Sgt. 1st Class Charles Martland vovede at demonstrere moralsk mod da han tjente i Afghanistan og kom til at betale en dyr pris for det.

Som Green Beret oplevede Martland U.S. missionen med at forsøge at fravriste kontrollen og indflydelsen ved islamiske fundamentalister der underminerer muligheden for fred og velstand.  Efter at have erfaret at en allieret i denne kamp en lokal afghansk chef for politiet regelmæssigt og brutalt voldtog en lille afghansk dreng gennembankede Martland politichefen. Hans overordnede havde bedt Martland om ikke at blande sig i de lokale sager, og sergenten kom for en krigsret og tvunget ud af hæren.

Men hvad der sker i muslimske lande i dag, er ikke kun begrænset til disse lande. Når muslimske indvandrere slår sig ned i Europa opmuntrer de religiøse lederne til ikke at lade sig assimilere for at fastholde Islams “renhed.” Dette har resulteret i at hundreder af "no-go zones" er blevet oprettet over hele Europa (751 alene i Frankrig), hvor landet politistyrke intet har at gøre og ikke vover sig ind. Dette overlader Sharia at diktere det muslimske samfunds opførsel ved deres eget lovsystem der altså tillader mandlig seksuelt misbrug af børn

En rapport fra 2014 i United Kingdom afslørede at mellem 1997-2013 blev cirka 1400 børn i Rotherham Borough bortført og solgt til andre byer, de blev slået og seksuelt forulempet af mangfoldige gerningsmænd.

Trods sådanne rædlsesberetninger om misbrug af børn, var afhørerne, der skulle identificere gerningsmændene, noget tøvende med at beskrive dem som muslimer af frygt for at blive kaldt “racister.”

I Sverige opfordrede politiet et muslimsk center til at standse de muslimske mænd i hele tiden at voldtage en dreng, men politiet blev tvunget bort af en pøbel af “vrede” indvandrere.  

Med en præsident Obama der åbner Amerikas porte for 100000 syriske flygtninge (mange af dem unge mænd) i nær fremtid så vil deres ikke assimilering give mulighed for ‘no-go zoner’ her (der er allerede nogen stykker) hvor det islamiske begær for sex med børn kan blive næret.

Vesten er både medskyldig og tilpassende i evolutionen af en verden, hvor muslimske Jareds kan agere frit, gøre forsvarsløse børn til ofre i tilfredsstillelsen af et perverteret begær der sanktioneres af deres religion.

A version of this piece previously appeared on http://www.theblaze.com/
Lt. Colonel James G. Zumwalt, USMC (Ret.), is a retired Marine infantry officer who served in the Vietnam war, the U.S. invasion of Panama and the first Gulf war. He is the author of "Bare Feet, Iron Will--Stories from the Other Side of Vietnam's Battlefields," "Living the Juche Lie: North Korea's Kim Dynasty" and "Doomsday: Iran--The Clock is Ticking." He frequently writes on foreign policy and defense issues.


http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/a-world-where-muslim-pedophiles-roam-freely?f=must_reads#ixzz3yvkbwuz3

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails