fredag den 18. marts 2016

Europa kastrerer sig selv - gennem multikulturen

Det kastrerede Europa
I den lille by Österssund i Sverige forlyder det “Kvinder advares mod at gå ud om aftenen for at undgå de mange sexovergreb begået af “udlændinge.”

Som i det meste af Europa og store dele af Amerika - som i Det Hvide Hus - er det mest ærlige ord for sexforbrydere - muslimer - men det må ikke bruges.

Det er ren tabu.

Jihadister holder hele tiden øje med svage punkter, og intet udviser mere svaghed, end ikke at kunne beskytte kvinder og børn. At beskytte disse må være den mest grundlæggende rolle for mennesker, klaner, stammer og hele civilisationer. Men efter årtier med indoktrinering i multikultur er det lykkedes Europa at gilde/kastrere sig selv.

Det er ikke kun en metafor. Det er virkelighed, som man kan se, hvis man rejser derover.

Politichefen i Österssund er citeret i nyhederne for at sige, at det lokale politi ikke har ressourcerne til at gøre noget ved de hærgende bander af muslimske teenagere der leder efter piger de kan voldtage.

Men historisk set var der slet ikke noget politi, hvor folk boede. (“Politi” betyder “byens mand). Der var meget få byer og mange landsbyer og ensomt beliggende gårde. Man kunne ikke ringe 911, og under alle omstændigheder, så måtte organiseret hjælp komme langt borte fra. Der var militsen - den en af vore Founders henviste til i U.S. Constitution. Men i hverdagen var der blot mandlige frivillige, naboer, der kunne svare igen mod de lokale farer og forsvare landsbyen. De var sædvanligvis fædre eller voksne mænd, men alle indså og anerkendte deres fælles pligt til at bekæmpe fare. Kvinder på gårdene var ofte meget stærke, og de ville slutte sig til.

“Politiet” som en officiel styrke eksisterede ikke før end for et par århundreder siden. I stedet ville, især stærke mænd og unge knægte, hurtigt komme til at forsvare en kvinde eller et barn der var i fare. I enhver civilisation før Europa blev Multikultur Ficeret, var det mænd der forsvarede kvinder.

Åbenbart har Sverige helt og aldeles mistet en af de vigtigste roller for mænd, forført som man er blevet af Politisk Korrektheds propagandaen.

Mandlige bander er reglen i Jihad krigsførelse, ligesom de gamle stammekrigere i Muhammads Arabien.

Hos Vikingerne, Mongolerne og Kosakerne var det det samme. Drag blot tilbage i historien og du vil se at denne piratagtige voldtægtsbølge har været normen, som vi kan læse om det i Homers Iliaden, der glorificerer hævnkrig udført af grækerne efter den smukke Helena blev voldtaget og bortført af Trojanerne.

Antropologer som Napoleon Chagnon fortæller os nu, endelig, sandheden om at de tidlige mennesker så absolut ikke var fredelige. Primitive stammer angreb konstant hinanden for at voldtage og bortføre kvinder. Der er en stadig debat om de præcise tal, men op til en tredjedel af de voksne mænd blev slået ihjel i hver generation som følge af stridigheder mellem grupper. Dette burde ikke overraske moderne amerikanerne, fordi præcis det samme sker i vore store byer, hvor fædre har mistet kontrollen over teenagers. Når fædre forlader deres familier, vender mennesker tilbage til de oldgamle primitive forhold.

Ved tilkomsten af ‘ægte civilisation’ i løbet at tusinder af år, var samtidig træning af mænd - især uregerlige teenagers - om ikke at føje sig deres rå seksuelle appetit og begær blevet normen Længe før ordet “politi” blev opfundet, ville de voksne mænd i enhver landsby true de unge mænd med kastration eller det der er værre, hvis de forsøgte sig med sex uden fællesskabets tilladelse.

Selv i dag, i mange stammekulturer, er ritualet med at beskadige enhver dreng/teenagers penis et centralt ritual i overgangen til manddom. Hvis man ønsker at være en mand, skal man give lov til at din penis bliver omskåret offentligt, eller endnu værre, bliver under-omskåret (man flækker penis på langs).Hvis man skriger eller viser frygt betragtes man som en kujon.
(Traditionel omskærelse skete i puberteten, ikke som spædbarn)

Lemlæstelse af penis praktiseres i stammesamfund. Ingen ved hvor det hele begyndte, men et godt gæt er: Det virkelige formål med denne praksis er at traumatisere drenge i puberteten for at sikre sig at de aldrig glemmer kontrollen over deres seksuelle lyster. Hvis de så gør det alligevel, er deres skæbne langt værre.
(Endnu et praktisk formål er at give de voksne mænd mere kontrol over de ‘tilgængelige’ kvinder)

Chagnon har studeret de ekstremt voldelige Yanamamo i Venezuela, og mener at krigsførelse mellem grupper har et biologisk formål, nemlig at krænke og stjæle piger og kvinder fra nabostammerne. Som hos chimpanser voldtager ‘ungkarlebander’ sjældent medlemmer i gruppen (hævnen ville være øjeblikkelig og brutal), men de ved at de ved at drage på togter i naboklanerne kan voldtage, plyndre og slå ihjel.

Amerikanerne ville vide dette dersom vi faktisk underviste i historie. Sioux indianerne var sådan set en standard krigerstamme, og de unge tapre det lykkedes at komme ind i en fjendtlig landsby og blot røre ved en anden tapper fjende ville prale med “trofæet.” De ville svinge med deres hakker og spyd for at vise, hvor mange gange det var lykkedes dem.  

Taberne blev slået ihjel eller lemlæstet af den angribende stamme. Set ud fra et evolutionært synspunkt skulle disse prøver på tapperhed og karaktertræk fjerne de svage mænd fra genpuljen, og med tiden, ville vinderne ligne de høje og kraftfulde Sioux krigere som historien kan fremvise.

Jeg har haft mulighed for at rejse til Sverige nogle gang. Engang i Stockholm, blev jeg vist rundt af en kollega og professor. Tre ting står helt klart i min erindring. 1. Min professor viste mig en enorm begravelsesplads for en Viking høvding, meget imponerende. 2. Han fortalte mig at Vikingerne faktisk ikke var krigere - en løgn på åbenlys at han da ikke selv kunne tro på det. 3. Vi spiste middag på en restaurant for lesbiske, fyldt med smukke næsten ens udseende blonde piger, der sad og kyssede hinanden
Jeg spurgte ham, “hvor er de unge mænd?” men det ville kan ikke svare på.

På en anden rejse til en universitetsby i Danmark, tror jeg nok jeg fik svaret. I en del af byen, hvor teenagedrengene og de unge mænd gik sammen på hovedgaden så det ud til de vurderede hinanden. Det var nemlig en kæmpe bøsseparade.

Disse lignede de samme teenagere og unge mænd der vises som heteroseksuelle på paladsets mure i Stockholm der blev bygget på Napoleon 1.’s tid, der så udpegede Bernadotte som herskende konge over Sverige. Der har muligvis været en bøssescene, men det blev ikke nævnt offentligt.

Sveriges Kongeskjold viser to rasende løver overfor hinanden med sværd og erigerede penisser.

For nogle år siden vandt en militant feminist en kampagne om at få disse penisser fjernet fra de vrede løver - det lykkedes minsandten. Symbolet på denne kastration kan ses i en version af Det Kongelige Våbenskjold.
Fru Merkels åbenlyse overgivelse til Jihadist invasionen viser, hvor selvmorderisk situationen er blevet.
Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails