fredag den 11. december 2009

Carbonhagens nedtur

Kald det dog Carbonhagen
Joseph Farah

Undertiden er det vanskeligt at anklage venstreorienterede for hykleri fordi de ikke tror på standarder - eller i det mindste er standarder altid under forandring.

Sådan er det ikke med klima-alarmisterne der mødes i København i disse uger. Der er de så - verdens elite - og de kommer med udtalelser om, hvordan vi alle skal leve i fremtiden: Ingen store biler og lastvogne. Ikke flere kraftværker. Ikke flere raffinaderier. Det bliver en fremtid med vindmøller og solpaneler så langt øjet rækker.

Imidlertid skal mennesker tjene penge på at handle med CO2 kvoter og i illusoriske "grønne arbejdspladser."

Når det drejer sig om menneskeskabt katastrofisk klimaforandring, da har de sat standarderne.

Men er det sådan de selv lever?

Ikke hvis man betragter det som sker i København - eller er det snarere Carbonhagen?

The London Telegraph rapporterer at mindst 1200 limousiner er blevet bestilt til lejligheden - kun fem af dem er elektriske eller hybrid køretøjer.

Der er ikke tilstrækkeligt med limoer i hele Danmark til at opfylde kravet. De bringes ind fra Tyskland og Sverige - køres hundredevis af kilometer for at være til rådighed for det internationale kartel af CO2 betjente. Men det er ikke alt!

Lufthavnen forventer, at der ankommer 140 private jetfly ved højdepunktet under klima forandrings konventet. Der er ikke tilstrækkeligt plads til dem alle i København så derfor vil de blive fløjet til Sverige og derpå fløjet tilbage for at flyve retur.

Der er ingen der går. Ingen kører på cykel. Ingen lever efter den livsstil de insisterer på at påtvinge os. Når det hele gøres op, rapporterer Telegraph, så vil den 11 dage lange konventssamling skabe samlet 41000 tons CO2 - svarende til den mængde der produceres af en større by i samme tidsramme.

Med andre ord, vil de ikke tillade, at deres alvorlige bekymring for Planeten skal berøre deres egen komfort - selv ikke blot i nogle få dage, ikke engang som en demonstration af god vilje.

Ydermere vil der ikke være nogen der skal stå til regnskab for de beslutninger der tages i København. I stedet for at opsætte beskedne mål for CO2 reduktionen, i skal vi sige de næste fem år, da forventes det at konventet vil kræve dramatiske reduktioner - nogle siger op til 80% - i de næste 40 år. Selvfølgelig for hvem vil huske på det? Hvem vil være tilbage til at gøre opmærksom på fiaskoen?

Det handler ikke kun om resultater.

Det handler slet ikke om en ægte krise.

Det drejer sig om at føle sig bedre ved at fremsætte krav til andre og påtvinge drakoniske regler der er ude af trit med det ægte mål.

Det drejer sig om at skabe et scenario i hvilket mennesker som Al Gore, Barack Obama kan få ære for deres mod og indsigt, uden at de selv ofrer noget.

Det plejer man at kalde noget. Og det begynder med et stort H. Det H står for hykleri!

Jeg kan ikke undlade at påpege at cirka 5000 journalister er blevet krediteret til konventet. Kun en nyhedsorganisation, efter vort kendskab, er blevet nægtet adgang - WND.

Ironisk nok ville vor senior medarbejdende skribent ikke ankomme i et privat jetfly. Han ville ikke have brug for en limousine for at hente sig på hotellet.

Han ville kun være tilstede for at rapportere til verden om de livsforandrende, verdens omrystende begivenheder der er planlagt i København i disse uger. Han, ikke som de andre korresponter, ville have udført det skeptisk, ærligt og sandfærdig. Det er derfor han blev nægtet adgang til konventet.

Velkommen til den Nye Verdensorden.

Sådan vil det blive hvis disse hyklere får deres vilje og nedbryder vor nationale suverænitet, går imod loven og underminerer folkets vilje for at forme deres egen skæbne.

Vi vil få et glimt af fremtiden i Carbonhagen - og det er ikke kønt, det er ikke et med håb.

Joseph Farah Joseph Farah.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=118500

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails