lørdag den 5. december 2009

Klimagates snydepelse!


Klimagates snydepelse

Floyd and Mary Beth Brown

Ligesom i filmen Troldmanden fra Oz, blev tæppet flået til side og de førende fortalere for en menneskeforårsaget global opvarmning er blevet fanget i at lyve.

Kaldet Klimagate, udstiller skandalen de globale oprvarmingshystader der forsøger at snyde offentligheden til at rekonstruere, i massiv skala, den globale økonomi, mens de samtidig forsøger at gøre enhver der har indvendinger tavse. Forvent dog ikke, at se dette beskrevet i de førende medier, fordi de netop er fortalerne for denne manipulation af data og propaganda.

Det begyndte da en anonym person hackede sig ind i computere ved University of East Anglia's Climate Research Unit i England, og fremviste 61 megabytes med fortrolige filer, herunder 1079 e-mails og 72 dokumenter på Internettet. Disse filer er en enorm kilde af information.GlobalWarming

Den allermest afslørende anklage mod fortalerne for global opvarmningshysteriet er en lang serie af kommunikationer der diskuterer, hvordan man bedst kan presse uenige videnskabsfolk ud af de nærmere undersøgelsesprocesser. E-mailene indeholder fantasier om voldelige angreb mod de der stiller spørgsmål ved den menenskeskabte globale opvarmning. Disse mails fremviser foruroligende mønstre af "konspiration, sammenfald af overdrevne opvarmningsdata, ulovlig ødelæggelse af belastende information, organiseret bevidst dække af data der går imod opvarmning, manipulation af data, private indrømmelser af fejl i deres offentliggjorte påstande og meget mere," siger Australian Suns' Andrew Bolt.

Det menneskeskabte globale opvarmningshysteri har længe fået brændstof af mennesker der benytter skodvidenskab, frygt, og overdrivelse til støtte for en dagsorden som de personlig kan få profit af. Da de forsøger at føre verden ind i en grøn revolution skjuler disse propagandister sandheden om, at gennemsnitstemperaturen, globalt set, er faldet siden 1998.Den førende profitsøgende propagandist er Al Gore. Efter at have tabt ved præsidentvalget i 2000 blev Al Gore lederen af den hysteriske bevægelse. Imidlertid har denne "Øko-Profet" skjult nogle upassende sandheder om sig selv. Se denne artikel på Synopsis

Tilfældigvis er han indblandet i et investeringsfirma der har investeret næsten 1 milliard dollars i 'grønne' selskaber der står til at få deres andel af handel med CO2 kvoter-loven (cap and trade).
Undersøgelser fastslår at Gores nettoværdi nu er næsten 100 millioner dollars, og kun var 2 millioner dollars da han forlod politik. Han storgriner hele vejen til banken.

Al Gore ry for at omgåes kendsgerningerne lemfældigt er velkendt.

Her fornylig, på TV, under diskussionen og geotermisk energi, kom Al Gore med den vanvittige påstand at, "jordens indre er ekstremt varm, adskillige millioner grader." Faktiske er den aktuelle temperatur på jorden mellem 5000 - 9000 grader. Det er en fortalelse, som hvis Sarah Palin var fremkommet med den ville have medført latterliggørelse i alle medier, og betegne hende som dum.

Når vi nu nævner hykleri, da er Al Gore et levende eksempel på dette. Mens han belærer verden om energiforbrug og lobbier i Kongressen for at regulere de producerende amerikanske virksomheder ud af markedet, forbruger Gore mere end tyve gange energi end gennemsnitsamerikaneren, iflg. Tennessee Center for Policy Research. Dette indbefatter ikke energiforbruget i hans jetfly. Se også denne artikel på Synopsis.

Gore's "Inconvenient Truth" er så fuld af hændelser der viser han omgås kendsgerningerne lemfældigt. En britisk domstol bestemte i 2007, at Gore's film har ni væsentlige fejl. Disse er eksempler på Gore's skræmmetaktik for at at indgyde i offentligheden beslutningen om at tage drastiske forholdsregler (til gavn for hans pengekasse.)


Ikke kun Gore har tendens til at overdrive, hykle og foretage ydertliggående fordrejninger, han er også en bølle. Professor Richard Lindzen fra MIT skrev om videnskabsfolk der har været "i kløerne" på Gore, der "forsøgte med bøllemetoder" for at få dem til at forandre "deres synspunkter og støtte hans klima-alarm." Lindzen henviser også til et forfejlet forsøg af Gore på at få Ted Koppel (dengang TV-vært) med på en en heksejagt for at diskreditere videnskabsfolk der var anti-alarmister."


Når den ene side forsøger at lukke kæften på den anden side i en debat da er det typisk fordi de føler deres argumenter ikke kan holde til en nærmere undersøgelse. Disse propagandister benytter forskellige taktiker. En favortitaktik er at få mennesker til at føles sig skyldige, hvis de ikke går med på den "grønne bølge" og de som er med hylder man og roser for at hjælpe miljøet.


Med Københavnermødet snart forestående, så forvent at se "den grønne propaganda" eksponentielt eksplodere. Åben øjnene for disse manipulatorer af data og af mennesker, der mesn se ser så "gode" ud, samtidig kan betragte de "grønne" pengesedler flyde ind i kassen.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Klimahysteriet vil ingen ende tage. Det må være en fantastisk opgave for en psykolog, at finde ud af, hvad baggrunden er for, at så mange mennesker, som ikke har nogen som helt forudsætninger, alligevel bliver skråsikre på, at den menneskeskabte CO2 udledning på sigt bliver menneskehedens undergang.

Related Posts with Thumbnails