tirsdag den 22. december 2009

Europæere er beskidte og ulækre

Europæerne er 'beskidte' og bangladeshere er 'kriminelle'

Nabeel Al Awadi, en klummeskribent ved den kuwaitiske avis Al Watan skrev engang:
Dyr er mere religiøse og fromme end europæerne. De (europæerne er ikke i stand til at kunne se forskel på syndefulde og ikke syndige gerninger. De gør alt for at behage Satan. Og Satan har aldrig troet at han ville finde mennesker (som europæerne) der er mere onde end ham.
Al Awadi tilføjede:
Europæerne respekterer lov og er lovlydige, ikke fordi de frygter Allah og respekterer loven. De adlyder loven fordi er bange for at blive straffet af statsmagten. Derpå undrer det ham: "Kunne du forestille dig hvad der ville ske, hvis elektriciteten forsvandt et stykke tid? De ville plyndre og opføre sig som vilde dyr. De frygter ikke Allah, de respekterer ikke nogen religion, de frygter kun deres egne barske love.

Europæerne er beskidte mennesker. De vasker sig sjældent. Derfor lugter de forfærdeligt. Tak Allah for at de bor i de kolde egne. Ellers vile de opfylde hele jorden med deres forfærdelige lugt.

Yderligere er europæerne kendt for at være kujoner, bedrageriske og onde. Du står foran en stor mand. Når du råber ad ham flygter han som en rotte. De ville aldrig hjælpe mennesker i nød. De ville hellere sparke til dem som vilde dyr. De tænker kun på sig selv. De er meget selviske.

Europæeren er også nærige. Han ville tage sin familie på restaurant og alle skulle betale for deres eget måltid. Når børnene bliver 18 år tvinger de dem til at betale husleje for at bo hos forældrene. Familien betyder ikke noget som helst for europæeren. Han er meget materialistisk.

Ud over det er europæerne racister. De elsker kun sig selv. Alle andre er deres fjender.

Derpå konkluderer han, at han ikke fremfører alle disse ting af had. Han vil bare gerne være retfærdig. Og han er ikke imponeret af europæerne. Endelig hævder han at en sand muslim er bedre end alle europæere tilsammen.

Det er den slags "artikler" man kan læse i en kuwaitiske presse.

Kuwait er et land der svømmer i petrodollars. Det blev besat og senere befriet af "kujonagtige" amerikanere og europæere. Med petrodollars importerer de 800000 kuwaitere alt fra forbrugsgoder og mennesker til at udføre deres arbejde - alt arbejde. 95% af alle kuwaitere er på regeringens lønningsliste. De er officielt ansat, men arbejdet udføres sædvanligvis af indvandrere fra hele verden, den største del består af billig arbejdskraft fra Indien, Bangladesh og Filippinerne.

Kuwaiterne er yderst afhængige af at indvandrerne udfører arbejdet. Inderne arbejder i olieindustrien. Bangladseherne rengør Kuwaits gader døgnet rundt, og kvinder fra Indien, Sri Lanka, Filippinerne og Bangladesh gøre rent og laver mad i kuwaiternes hjem, 24 timer i døgnet for 90 dollars om måneden, hvis de får betaling i det hele taget.

Ikke desto mindre er kuwaiterne ikke glade for deres udenlandske arbejdere.

Tilbage i august 2008, gik tusinder af bangladesherne på gaden for at demonstrere i Kuwait by og klage over deres elendige lønninger (60 dollars om måneden for mere end 12 timers dagligt arbejde) og som de ikke havde modtaget i månedsvis.

At ansætte udenlandske arbejdere fra Asien er en lukrativ forretning for kuwaiterne. Private rengøringsselskaber får 500 dollars af regeringen for hver arbejder de ansætter til at rengøre gaderne og de statsejede bygninger.

Da det kuwaitiske politi forsøgte at opløse demonstrationen, blev nogle af demonstranterne rasende. I følge øjenvidner blev tre bangladeshere skudt ned og over 300 arresteret.

Den 10. august 2008, sagde talsmanden for Indenrigsministeriet, at omkring 5000 bangladeshere ville blive udvist. Adskillige øjenvidner rapporterer, at det kuwaitiske politi lavede razziaer i Jilib Al Shiyukh, hvor de fleste bangladeshere bor i barakker. Disse mennesker blev lagt i håndjern og ført til lufthavnen for at blive deporteret. De fik ingen mulighed for at indsamle og medbringe deres personlige ejendele.

Nabeel Al Fadhel, en klummeskribent hos Al Watan avisen skrev på det tidspunkt, "De er ikke arbejdere. De er kriminelle bangladeshere. De er dømte fanger, som deres regering ikke kunne brødføde og derfor blev de sendt til Kuwait."

Ifølge en undersøgelse ved Bielefeld Universitetet (Tyskland) har over 60% af de fremmede arbejdere i Kuwait en sekundær skoleuddannelse. 40% har universitetsgrader.

Den amerikanske ambassadør i Kuwait kritiserede offentligt den umenneskelige menneskehandel af kuwaiterne. Jaber Mohammad Al Hajiri, en klummeskribent hos Al Qabas avisen bad hende "holde mund" og "passe hendes diplomati i stedet."

Ikke kun præsidenten af Iran, Mahmoud Ahmadinejad ønsker at Israel skal forsvinde fra verdenskortet, men også mange arabere og klummeskribenter. Iman Shamsdeen skrev i avisen Qabas, "Israel vil før eller senere forsvinde fra verdenskortet, det skal forsvinde."

Mahmoud Darweesh, den palæstinensiske digter der fornylig døde og som betragtes som en af de bedste arabiske poeter i moderne tid har være enstemmigt fordømt af de kuwaitiske medier. "Han støttede ikke befrielsen af Kuwait fra de irakiske invasion i 1990. Han er også medlem af det israelske kommunist parti."

Det kan synes som om at kuwaiterne mener, at hele verden skal danse efter deres melodi. De misbruger og udnytter fremmed arbejdskraft og verden skal blot tie. Hvis andre har en anden mening fordømmes de.

Faktisk er kuwaiterne og de andre oliearabere der misbruger fremmede arbejdere som parasitter i yderste grad. Alle de petrodollars de svømmer i er fremkommet ved asiatiske arbejder der knokler under morderiske forhold for en lille løn.
Det er ikke kun terrorisme der skal bekæmpes, men også misbrug af mennesker. Såvel terrorisme som menneskemisbrug medfører lidelse og død for uskyldige mennesker.

Det som foregår i Kuwait og andre rige arabiske olieland er ikke blot noget internt. Disse stater krænker international lov som de selv har vedtaget i FN. Ikke kun Radovan Karaddiz, den serbiske krigsforbryder, skal aflægge regnskab, men også Emrien af Kuwait.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Sami Alrabaa, an ex-Muslim, is a professor of Sociology and anArab-Muslim culture specialist. He has taught at Kuwait University, King Saud University, and Michigan State University. He also writes for the Jerusalem Post.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails