mandag den 28. december 2009

Radikal Islam håner kristne

Radikal Islam kaster smuds på kristne

Joe Kaufman

I disse dage, hvor kristne over hele verden fejrer Julen, forsamles radikale muslimer i Atlanta, Georgia, for at påbegynde deres årlige hadefest. Ironien i dette kan ikke overbetones, da gruppen der står for begivenheden ICNA, og dens tilhængere åbenlyst taler dårligt om kristne og er med til at udbrede materiale der forbander kristne og opfordrer til vold mod kristne.

ICNA eller Islamic Circle of North America blev skabt for næsten 40 år siden som den amerikanske gren af den terror relaterede Jamaa-e-Islami (JI), en del af Det Muslimske Broderskab i Pakistan. Mens JI mestendels har haft sin trosbaserede vrede rettet mod Hinduerne, har de religiøse grupper hos ICNA valgt hovedsageligt at rette angreb mod jøder og kristne.

En af hovedopgaverne for ICNA er at udbrede islam. Gruppen gør dette via sin dawah eller religiøse formidlingsprogram, Hvorfor Islam (WI). Alt for mange gange benyttes ICNA's religiøse formidlingsprogram som et mødested for den værste form for hykleri. De mest almindelige mål inkluderer jøderne, amerikanerne, israelerne, homoseksuelle, andre muslimer og kristne. De følgende citater kan man nu for tiden finde på WI's website:

kufr

  • “Først og fremmest, tror muslimerne ikke på Gud som han omtales i den bedrageriske Bibel, men vi tror på Allah...Enhver der siger 'la ilahe ilallah' (der er kun en Gud som Ham)...er garanteret evigt liv i Himlen....om straf, der er ingen straf for vore synder. Det er noget I kristne har fundet på!"
  • “Amerikanerne er ligeglade med deres allierede...Selvom de taler for islam, er de vore fjender og ikke alllierede...ingen kaffir kan være allieret med en muslim mod en muslim...som Allah siger i Koranen, Baqarah2, "Jøderne og de kristne vil aldrig være tilfredse med Jer..førend I følger deres religion'....De er kun venner med sig selv...deres venskab er en illusion."
  • “Kristus, som de kristne tror på vil komme før Bortrykkelsen er faktisk Anti-Krist, som de zionistiske jøder vil tro er deres lovede Messias...De fleste kristne ved ikke dette. De bor i deres uvidenhedskapsel der bliver forstærket af de førende medier i Vesten...Deres grådighed og tilbøjelighed til forbrug kan sammenlignes med Satan i Bibelen."
Disse udtalelser er rædselsvækkende i sig selv, men det der gør situation endnu værre er, at moderatorerne for denne gruppe har benyttet lignende -- endog værre - retorik, ved at forsvare Hamas, og diskutere anvendelsen af vold mod amerikanske tropper.

Why Islam er ikke den eneste enhed der kompromitterer ICNA. Organisationen omfatter også en ungdomsgruppe, en uddannelsesfacilitet, en multimedie afdeling, et tidsskrift og et antal mindre lokale afdelinger. En af disse, Southern California Office (ICNA-SC), benytter religiøse materialer til at tale for had og vold mod ikke-muslimer.

Hadiths for muslimer er vitalt, da det er det næstvigtigste i Koranen med hensyn til de islamiske religiøse tekster. ICNA's version af Hadith's indeholder rabiat anti-kristen hykleri. Et nuværende eksempel på dette er fra en Hadith bog med titlen Malik's Muwatta, som man kan finde på ICNS-SC's online bibliotek. Den fremhæver, "Må Allah bekæmpe jøderne og de kristne. De gjorde deres profeters grave til vanhellige steder. To religioner (eller livsstile) skal ikke eksistere sammen i de arabiske lande."

På websitet, ICNA-SC findes der også mange andre manualer i had. En med titlen 'Prioritetsrækkefølgen for den islamiske bevægelse i den kommende fase,' er skrevet af den åndelige leder hos Det Muslimske Broderskab, Yusuf al-Qaradawi. I denne hylder al-Qaradawi Hamas som værende "trofast" og "tapper." I teksten taler al-Qaradawi også om hans tro på, at kristne bør opgive deres rettigheder og lade sig beherske af islam. Han skriver, "Kristne og andre religiøse grupper vil ikke lide nogen skade, hvis de opgiver deres rettigheder, således at deres muslimske medkammerater kan herske over sig selv ved deres religion og håndhæve Allahs love for at opnå hans Nåde."

En anden afdeling hos ICNA, dets kontor i Atlanta, Georgia, begynder fra i dag at fejre deres årlige begivenhed, der indeholder den normale liste med ekstremistiske talere. Det er en stor begivenhed for ICNA, da organisationen annoncerer for den på den nationale webside. Temaet for i år er "Frels Familien - Frels Samfundet."

Faktisk har samfundet behov for at frelse sig selv fra ICNA.

De ovennævnte citater er kun en lille illustration af det hykleri der bliver spredt af ICNA mod kristne og andre. Derfor er det så ironisk, om ikke fornærmende, at ICNA vil benytte Julen til at fejre en hadefuld indstilling.

Mens ICNA nedgør Kristendommen, også i disse dage, kan medllemmerne høste gavn af den gode vilje hos en generøs amerikansk offentlighed, som er uvidende om ICNA's dystre og terrorrelaterede historie. Man kan håbe på, at regeringen vil give os den bedste julegave man kunne ønske sig - en undersøgelse der vil føre til at ICNA lukkes ned.

Joe Kaufman is the Chairman of Americans Against Hate and the founder of CAIR Watch.

http://frontpagemag.com/2009/12/25/icna%E2%80%99s-defiling-of-christmas-by-joe-kaufman/

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hele Vesten skal forberede den borgerkrig, den ikke kommer udenom.
USA's borgere er bevæbnede.
I Europa skal vi trods modstand fra myndighederne også bevæbne os.

falkeøje

Related Posts with Thumbnails