onsdag den 30. december 2009

Terrorlejre i vor nærhed afsløret

Islamberg afsløret

Paul L. Williams, Ph.d.

Adskillige grupper og on-line journalister har skrevet om Islamberg og de andre Jamaat-ul-Fuqra lejre over hele landet. Men det er kun lykkedes for en undersøger at komme indenfor i Islamberg for at afsløre hvad der foregår på den 28 hektar store muslimske bosættelse der befinder sig i staten New York's nordlige del.
Paul L. Williams, Ph.D., og hans hold af gonzo journalister lykkedes det ikke bare at komme ind i lejren, men også at tage nogle afslørende fotos.
Dr. Williams opdagelser kan opsummeres som følger:

(1) Islamberg har omfattende undergrunds bunkers der er forbundet med et netværk af tunneler. En entreprenør, der bor i Sherman, Pennsylvania - cirka 15 minutter fra Islamberg, siger han hjalp med til at bygge bunkerne, og at den paramilitære optræning der tidligere fandt sted på skydebanen og forhindringsbanerne nu sker i disse underjordiske lokaler.
(2) Lejren er ikke længere det centrale hovedkvarter. Mange af aspiranterne til jihad er flyttet ti nærvedliggende lokaliteter, herunder en trailerpark mindre end 2 kilometer borte.

(3) Samfundet er engageret i en public relation kampagne med henblik på at præsentere Islamberg og andre Jamaa al-Fuqra lejre som fredelige bosættelser der ikke udgør en trussel for den nationale sikkerhed. I overenesstemmelse med denne kampagne erklærer Islamberg selv, at det er "Det Internationale Hovedkvarter" for det netop oprettede "Forenede Muslimske - Kristne Forum."
(4) Der befinder sig lig i Islamberg. Den kendsgerning er under efterfoirskning af de lokale politimyndigheder.

(5) Beboerne i Islamberg bor i uhumske og usunde omgivelser der er i modstrid med New Yorks sundheds og sikkerhedsforskrifter.

Efter beretninger om omfattende ildkampe og eksplosioner ved lejren, gik forbunds politiet endelig ind i Islamberg, ikke for at foretage arrestationer eller for at undersøge rapporterne om ildkampe og eksplosioner. De tog turen dertil for at deltage i en Kommunal skovtur til ære for De Muslimske Drengespejdere i Amerika.

Efter besøget sendte agent Irizarry følgende brev til sine nye venner:
“Assalamu alykum Hussein, jeg vil blot gerne takke dig endnu en gang for en dejlig dag her forleden. Det var en fornøjelse at blive præsenteret for dine drenge. Som jeg sagde havde de nogle fremragende spørgsmål. Drengene viste deres værdsættelse og entusiasme for at vi vat tilstede, og det blev højt værdsat af Mike, JP og mig selv. Jeg har vedhæftet billederne vi tog som erindring om begivenheden, og vi glæder os til afslutningen i august, inshallah. Saalam til drengene og lejrledelsen på alles vegne.

Ærbødigst, Phil"

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Michael Travis is an Intelligence analyst who has written for defense journals in the UK, Europe, and Israel. He is currently a senior analyst for a U.S.-based corporation.

Sagen om de forsvundne muslimer: Hvorfor er Islamberg nu en spøgelsesby?


Wall Street Journal rapporterer i denne uge at U.S. Efterforskere får kendskab til at flere og flere unge muslimer forsvinder fra moskeer, madrassas og islamiske centre.

Forsvindingerne, bemærker avisen, giver anledning til alvorlige bekymringer hos FBI, og Homeland Security embedsmændene, der frygter at en øget jihad aktivitet skal finde sted på amerikansk jord i nær fremtid.
Hundredevis af muslimske mænd er også forsvundet fra Islamberg, og dette er ikke et gunstigt tegn.

Vagposten er borte, og man kan ikke se nogen vagter ved indgangen til den 28 hektar store islamiske bosættelse i den tætte skov mellem Deposit og Hancock i den øvre del af Staten New York.

Unge mænd i islamiske klædninger samles ikke længere foran den midlertidige moske, og ingen elever kan findes på den store sovesal der tjener som Sheik Gilani's "Det Åbne Internationale Koran Universitet."

Skudsalver kan ikke længere høres fra skydebanerne langs det østlige yderområde på ejendommen - og der høres ingen stønnelyde fra de nye rekrutter på forhindringsbanen.Et nyt skilt ved indgangsvejen lyder, "Velkommen til det Hellige Islamberg: Det Åbne Internationale Koran Universitet." Ved siden af skiltet, der har et billede af en moske der stiger op af bjergene, er en krukke med plastic nelliker. Et andet skilt proklamerer, at samfundet er hjemsted for "Forenede muslimske - Kristne Forum."

Sådanne velkomstudtalelser er i direkte modstrid med "Ingen Adgang" skiltene der er blevet sømmet fast på træer over hele lejren.

På den modsatte side af vejen, der fører ind til lejren er en opstilling af metalpostkasser med navne som Abdul-Haqq, Abdul Jalil, Mumim Roberts, Abdullah Simonds og Salam Insan.

Hvad er der sket med denne engang så aktive lejr for radikale islamister - et sted, hvor skrigene fra muezziner blev akkompagneret af den gennemtrængrende rat-tat-tat lyd fra maskingeværer? Hvor er de arabiske dignitarer der plejede at besøge dette afsidesliggende samfund i deres limousiner med chauffører? Hvor er de bevæbnede skildvagter der smed alle uvedkommede ud?

En håndfuld børn leger i mudderet og skidtet foran rækker med rustne gamle trailers, og noge få kvinder i burkas går langs den hullede snavsede vej, der fører til selve hjertet i den uhumske muslimske lejr.
De få indbyggere der er tilbage i lejren er ikke miljøaktivister. Kloakmøg flyder fra septic tankene og udhusene ned i åen der flyder forneden for lejren. Sække med rådnende affald befinder sig mellem trailerne. Det engang så smukke landskab er nu som en losseplads med gamle biler, iturevne madrasser, tomme gasbeholdere og gamle køleskabe.


Hvor er mændene?

Hvad er der sket med dette sprudlende center for jihad-træning?

Hvorfor er Islamberg blevet til en spøgelsesby?

At muslimske mænd forsvinder fra moskeer, madrassaer og andre islamiske samfund over hele landet og ved andre Jamaat ul-Fuqra paramilitære lejre, herunder fra Red House, Virginia er et gennemgående fænomen.

U.S. efterforskere har nu opdaget, at mange af de savnede muslimer dukker op på slagmarkerne i Pakistan, Afghanistan og Somalia.

Fem amerikanske muslimer blev fornylig arresteret i Pakistan efter en razzia i hjemmet hos et medlem af Jaish-e-Muhammads, en pakistansk bevægelse der betegnes som en terrorgruppe af U.S. Treasury Department i 2001.

De fem amerikanske muslimer - identificeret som Ahmed Abdulah, Waqar Hassan Khan, Eman Hassan, Yasir og Rami Zamzam - havde planlagt at tilslutte sig Taliban for at kæmpe mod de U.S. ledede koalitionsstyrker i Afghanistan.

Zamzam er tandlægestuderende ved Howard University, hvor han var præsident for Muslim Student Association.

David Coleman Headley, en anden muslim der forsvandt, er fra Chicago og var med i Lashkar-eToiba-terror træningslejre i Pakistan og hjalp Lashker-e-Toioba medlemmer og andre med at planlægge, og at ville udføre angrebene i Danmark mod avisen der offentliggjorde karikaturerne der afbildede profeten Muhammad, og som muslimerne fandt krænkende, og også det voldelige angreb i Mumbai, hvor cirka 170 mennesker døde.

På det tidspunkt Headley blev bragt i forvaring, opdagede U.S. efterforskerne at 20 somaliske immigranter, der blev meddelt forsvundet fra en moske i Minnesota, havde tilsluttet sig den islamistiske oprørsgruppe al Shabaab, og var engageret i kampe mod Somalia's U.S. støttede regering.

Så er der sagen med Najibullah Zazi, en 24 årig indbygger fra Denver, der rejste til Peshawar, Pakistan i 2008 med det erklærede formål at besøge sin hustru, men som i stedet befandt sig i en al Queda træningslejr, hvor han blev instrueret i at lave og detonere eksplosiver. I september blev Zazi lagt i håndjern af forbundspolitimænd da han var på vej til New York City for at udføre angreb med de samme rygsækbomber der blev benyttet til sprængning af en togstation I Madrid, og undergrundsstationer i London.

Hvor er de muslimske mænd fra Islamberg?

Det besvares af en korpulent kvinde, i en lang burka, der standser for at se i sin postkasse. "Mændene - er alle borte," siger hun på gebrokkent engelsk. "Alle - i Pakistan."

Islamberg blev opført i 1980 af Sheikh Mubarak Ali Gilani, en pakistansk gejstlig der tjente som imam ved Yasin Masjid i Brooklyn. En kvaksalver i noget som blev kaldt "Koran psykiatri." Sheik Gilani præsenterede sig for Brooklyn menigheden som "Den Sjette Sultan ul Faqr," med en slægtslinje der stammer tilbage fra profeten Muhammad. Han påstod at han har overnaturlige kræfter, der stammer fra hans regelmæssige gentagne besøg af Jinn's (Ånder) og "ikke menneskelige væsener.
Ved at skaffe ammunitionsbælter bad Gilani medlemmerne af en gadebande bestående af sorte muslimer, også kendt som Dar al-islam (DAR) om at tage del i en hellig krig mod den sovjettiske besættelse af Afghanistan. Mange hundreder svarede på opfordringen og tog afsted til træningslejre i Pakistan, der var blevet oprettet af Osama bin Laden og andre medlemmer af mujahedeen.

Under Gilanis ledelse blev DAR ændret til Jamaat ul-Fuqra (De fattiges samfund") og han forsatte sin fængsels præstegerning under 'Muslimer i Amerika,' en ny godgørende organisation. Sheiken indså snart, at det ville være økonomisk fordelagtigt at optræne nye rekrutter til en hellig krig på amerikansk jord fremfor at spilde pengene på fragtomkostninger ved at sende rekrutterne til Lahore og Peshawar. Han købte en 28 hektar stor ejendom nær Green Haven, etablerede en skydebane og en forhindringsbane, købte en bunke gamle trailere og skabte en paramilitær lejr som han kaldte Islamberg.

Når de blev løsladt fra forbundsfængsler modtog tidligere fanger ikke kun de sædvanlige 10 dollars og et sæt tøj, men også en enkeltbillet til Gilanis lejr.

Hvad foregik så ved Islamberg og det Internationale åbne Koran universitet?

Svaret kan findes i Sheik Gilanis rekurtuterings videos: "Vi giver (eleverne) special træning i guerilla krigsførelse. Vi er for tiden ved at oprette træningslejre. Du kan nemt komme i kontakt med os ved Open Quranic kontorerne i øvre New York eller i Canada eller i South Carolina eller i Pakistan."

På lignende vis blev en instruktionsbog udgivet af universitetet, hvori Gilani skrev at første prioriteten hos alle elever er at føre krig mod "de som undertrykker muslimerne." Eleverne forventes at underskrive en troskabsed der lyder: "Jeg vil altid høre og adlyde, og når der gives kommando, vil jeg uden tøven kæmpe for Allah's sag."

Nu da rekrutterne ved Islamberg er blevet optrænet i guerilla krigsførelse, er de blevet sendt til Pakistan for yderligere kurser i eksplosiver og behandling af masseødelæggelses våben.
De vender snart tilbage.

Mysteriet udvikler sig: Besøg i Julen bekræfter opdagelserne - muslimske mænd fra Islamberg savnes stadig

Dagen efter juleaften, hvor den konstante rat-tat-tat lyd fra maskingeværer engang gav genlyd på skydebanerne, er de eneste indbyggere i lejren kvinder og børn.

Adskillige af kvinderne var immigranter fra Pakistan; andre var afro-amerikanere der nægtede at tale med denne reporter.

En kvinde sagde imidlertid, at mændene var rejst til Lahore, Pakistan, hvor lederen af lejren - Sheik Mubarek Gilani - bor i en muromkranset fæstning.

Siden Islamberg blev skabt i 1981, har muslimske rekrutter regelmæssigt foretaget ture til Pakistan for at modtage avanceret optræning i guerilla krigsførelse. Men i år er alle de unge mænd der har foretaget turen borte,
og der er ingen tegn på, at de kommer tilbage lige med det samme.

Båndet der følger med denne artikel fra Christian Action Network stammer fra billeder der er taget for adskillige år siden da Islamberg og de 30 andre Jamaat ul-Fuqra lejre over hele landet var fuldt operationsduelige som centre for grundtræning for muslimske radikale.

Trods den kendsgerning at de unge muslimske mænd er draget afsted til Pakistan og andre slagmarker, fortsætter situationen ved Islamberg med at give anledning til efterforskning af følgende grunde:

(1). Islamberg har omfattende undergrunds bunkers der er forbundet med et netværk af
tunneler. En entreprenør, der bor i Sherman, Pennsylvania - cirka 15minutter fra Islamberg, siger han hjalp med til at byge bunkerne og at den paramilitære optræning der tidligere fandt sted på skydebanen og forhindringsbanerne nu sker i disse underjordiske lokaler.

(2). Lejren er ikke længede det centrale sted. Mange af aspiranterne til jihad er flyttet til nærliggende lokationer, herunder en trailerpark mindre end 2 kilometer borte.

(3). Der er lig begravet i Islamberg. Den kendsgerning mangler at blive efterforsket af det lokale politi.

(4). Indbyggerne i Islamberg bor under møgbeskidte og usunde, uhumske forhold der er i modstrid med Staen New Yorks sundheds- og sikkerhedsforskrifter.


FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Paul L. Williams is the author of The Day of Islam: The Annihilation of America and the Western World, The Al Qaeda Connection, and other best-selling books. He is a frequent guest on such national news networks as ABC News, CBS News, Fox News, MSNBC, and NPR. Visit his website athttp://thelastcrusade.org.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vil myndighederne ikke bekæmpe disse muslimer, så må det civile samfund træde i aktion.
Borgerkrigen undgår de ikke.
Det samme gælder i Danmark.

falkeøje

Olsen sagde ...

Obama planlægger nu et angreb på Yemen og landets terrorlejre. Hvorfor dog drage så langt bort når han med færre midler kunne have lukket denne celle i sit eget land?

Related Posts with Thumbnails