lørdag den 5. november 2016

8. november Trump vinder med 5%! Ønsketænkning?

November 8. Trump +5Konventionel visdom siger at Trump er færdig, og vi ved jo alle, hvor forudseende konventionel visdom er. Der er blot et par uger tilbage inden valget, og Real ClearPolitics (RCP) har Clinton foran med 6 points. Så sikker er Hillary (formodentlig) at en avis nu opfordrer hende til at lave noget andet end holde kampagne og i stedet hjælpe Demokrater i Senatet og i Huset. Hvis bare vi er så heldige.

Tilbage til pointen. Meningsundersøgelserne er splittet i to lejre. Undersøgelser fra MSM og så fra ikke MSM. De har meget forskellige karakteristika og udfald.

MSM meningsundersøgelser stammer fra de som du allerede kender og virksomhederne selv har allerede mistet deres sidste skær af værdighed’ og objektivitet i deres forsøg på at det skal være Hillary. De er også selektive med deres udgivelser, det vil sige der kommer kun en meningsundersøglese når de finder den belejlig.

Ikke MSM meningsundersøgelser er ikke så velkendte, men ganske udmærkede - Rassmussen, LA Times/USC, IDB/TIPP - de mest præcise i 2012 valget. De har også på daglig basis (et gennemsnit af tre dage) en meningsundersøgelse. Endelig viser MSM undersøgelserne konstant at Hillary fører med et gennemsnit på 8%, hvorimod ikke-MSM undersøgelserne har fremvist variation baseret på begivenheder og en logisk indsnævring til sådan cirka +/-1% per kandidat. F.eks. fører Trump med 2% hos Rassmussen.

Hvad nu om meningsundersøgelserne skifter til at være mere gunstige for Trump? Udmærket, men det regner jeg ikke med. Se hvad der skete i 2012. Har du lagt mærke til forskellene hos kandidaternes rallies? Og hvad så? Det regner jeg ikke med. Det jeg mener benævnes som Bradley effekten.

Til de som ikke er bekendt med Bradley Effect kan oplyses, at den ikke indtræffer særlig ofte. Den er opkaldt efter en sort borgmester i Los Angeles der stillede op som guvernør i Californien mod en hvid mand i 1982, hvilket var meget usædvanligt dengang.

Bradley førte i meningsundersøgelserne lige til valgdagen da præcis det modsatte skete. Han tabte. Formodentlig var meningsundersøgelserne fejlfyldte, fordi folk bare ikke ville opfattes som værende racister når de blev udspurgt. Bradley Effecten gælder ikke kun race. Den indtræffer i usædvanlige tider med forskellig styrke.
.

Kan du komme i tanke om en kandidat, hvor bare navnet på vedkommende nævnes betyder ‘Tys-Tys’overalt? Jeg kan - Trump - “The Love that dare not speak its Name.”

Sådan enstemmig, overbevisende socialt og personligt pres for ikke at støtte Trump har ført til at Bradley Effecten kan vise sig.

Effekten: Trump har ‘skabsDemorkater’, uafhængige og - jovist - republikanske støtter, hvis tilsagn ikke viser sig i nogen meningsundersøgelser i nogen af lejrene. Hvordan begrunder jeg dette? Ganske enkelt. Jeg kan ikke. Det er en mavefornemmelse, en intuition, en logisk konklusion for svære tider, og så lige yderligere +3 point til Rasmussens +2%.

Derfor vil jeg hævde at - selvom intet sker i meningsundersøgelser i dag - så vil Trump vinde den 8. novmeber med mindst +5%
Billedresultat for the love that dare not speak its name
Manden ingen sagde ville/kunne stille op, ingen sagde han kunne klare primærvalgene, manden hvis ‘gravskrift’ er blevet skrevet af MSM så mange gange at det nærmest er helt bogstaveligt, manden som alle formodes at hade....vil blive præsident for United States. Væn dig til det, køb aktier, besvim og glem din gæld.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/10/november_8th_trump_5.html#ixzz4O6gxoQW7

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails