fredag den 4. november 2016

Leder i Hillarys kampagne hulker over tanken om Trump som præsident

Senior Clinton leder og Google direktør hulker hysterisk ved tanken om Trump som præsidentOsi Imeokparia, Clinton kampagnens Chief Product Officer (spørg ikke?) blev interviewet på NPR i går og spurgt om hvordan hun ville have det hvis Donald Trump vandt valget. Hvis man lytter fra det 12. minut kan du høre hun hysterisk begynder at hulke.
Billedresultat for Osi Imeokparia
“Hvis Donald Trump er sejrherren, hvor ødelæggende vil det være for dig?”spørges hun ind til.

"Ganske meget. Som du kan se jeg er en farvet kvinde. Jeg er også for nylig blevet statsborger i United States. På alle punkter i denne kampagne er det blevet noget meget personligt (klynk!) ... (klynk! hulk! klynk!) ... Så at arbejde for ministeren (hulk, hulk), kan du forestille dig er ikke nogen joke...det har indflydelse på mennesker i mine omgangskredse og samfund (snøft!) ...Vi er et team ... der gør alt vi kan hver dag. (gisp) Vi forsøger at gøre det (på dette tidspunkt gisper Imeokparia efter vejret, mister mælet i flere sekunder) ....kandidaten der har en ægte vision for Amerika er den det vil lykkes for (stemmen knækker), og det er ikke en leg.”

"I vil vinde win?"

“(Klynk” Hulk!) Vi vil vinde.”

Nu kunne du spørge, hvem  Osi Imeokparia?  

Er det en frivillig teenager der er fuldstændig forgabt i Mrs. Clinton? Nej! Hun har i 10 år arbejdet som direktør for en afdeling af Google. Med andre ord, hun må formodes at være en sofistikeret voksen.

Men hun er dog en hjernevasket zombie. Hun begynder at græde når hun tænker på hvordan Donald Trump vil behandle hende, fordi hun er kvinde, fordi hun er sort. Hun har i den grad købt propagandafortællingen som hendes egne kampagne spreder. Republikanere hader Kvinder!. Republikanere hader Sorte!

Og det er så, hvad en veluddannet voksen, tidligere i en høj stilling hos Google, mener.

Forestil dig så den effekt det har på millioner af mennesker der helt ukritisk sluger hvad NPR bilder dem ind.

Ed Straker is the senior writer at NewsMachete.com.

.
http://www.americanthinker.com/blog/2016/11/senior_clinton_staffer_google_director_sobs_hysterically_at_thought_of_trump_presidency.html#ixzz4P1mZCxxl

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails