torsdag den 3. november 2016

Fører Hillary nu også - se på hvor mange der kommer til hendes møder

Er Hillary, der i meningsmålinger hævdes at føre, en spøgelseskandidat?Hillary Clinton er næsten i færd med at tage mål til gardiner i Det Ovale Værelse, men der er dog noget i denne kampagne der ikke rigtig passer.


Trump støtten Wayne Allen Root skildrer Hillary Clinton som en man kan sammenligne med “spøgelsesbyerne” i Kina, der står tomme. (se denne på synopsis)
Dette minder mig om Hillary Clintons præsidentkampagne. Hun eksisterer, jovist, men der er faktisk ingen mennesker bag hende, er der? Er du nu helt sikker på nogen stemmer på hende?
Trump rallies er derimod en “oplevelse for livet....ligesom Woodstock for arbejderklassens konservative,” Hillary er heldig hvis hun kan tiltrække 200 personer.
Billedresultat for crowds at trump rallies


Ingen køber Hillarys bøger eller kampagnegejl. Root fortæller om en ven der kun fandt sådant Hillary gejl i en butik i en lufthavn og da han spurgte ind til det fik han at vide at der to gange om ugen kommer Trump gejl - og det bliver udsolgt “på et par timer.”
Hillary's gjel? De kan ikke engang forære det bort.
... Synes du ikke det lyder meget mærkeligt? Hillary skulle føre i meningsmålinger, men ingen kommer til hendes rallies, ingen køber hendes bøger og ingen køber hendes gejl....Hun er kandidaten hvis støtter ikke bryder sig om hende.
.....Hillary er ‘spøgelseskandidaten.’
V.P. kandidat Tim Kaine er på lignende vis uinspirerende, og tiltrak kun cirka 50 personer ved et rally sidste fredag i Miami.  Mr. Kaine talte fra ladet på en pick-up med et banner i baggrunden, og de anslåede 50 personer synes også at omfatte organisatorerne, et par fotografer og mindst to børn.


Alligevel er Mr. Kaine, blot et hjerteslag fra Det Ovale Værelse nævner en klumme ude om Mrs. Clintons dårligdomme med helbredet
.Billedresultat for crowds at hillary rallies


Mr. Klein afslører at præsident Obama og hans seniorrådgiver Valerie Jarrett, “har været så bekymrede over Hillarys helbred at de for nylig tilbød at arrangere et hemmeligt “lægeligt tjek af hende.” Mrs. Clinton nægtede at tage imod tilbudet, af frygt for at en “læk til medierne ville vise sig at være virkelig alvorlig for hendes præsidentkampagne.”


Ifølge Mr. Klein:
Hendes læger har fundet ud af hun lider at uregelmæssig hjerterytme, og en hjerteklap der er ‘utæt.’ De har anbefalet at hun skal overveje at få hjerteklappen udskiftet under kirurgi, men Hillary har nægtet det,  fordi hun ikke ønsker at risikere den negative politiske reaktion ved beretninger om en sådan alvorlig operation.
... Hillary lider af kronisk lavt blodtryk, dårlig og utilstrækkeligt blodomløb, en tendens til at få truende blodpropper, og bivirkninger fra sin medicin.
For ikke at nævne hendes forkærlighed for at bedrage, fortsætter Klein:
Blandt Hillarys venner er det almindelig viden, at hun lider af spændingshovedpiner, sidder med fødderne oppe, slumrer hen mens hun forbereder sig på taler, bliver svimmel og regelmæssigt falder i sit hjem i Chappaqua. Hun beder sin assistent, Huma Abedin, om at massere hendes skuldre og bringe hende kolde omslag til nakken og panden.
For at opsummere: Hillary fører i meningsundersøgelser, men der er så at sige ingen til hendes rallies. Hun må nærmest forære sit gejl bort. Hun er ikke afholdt af sine ege tilhængere. Hendes vicepræsidentkandidat er på lignende vis uinspirerende og opførte sig som en irriterende tåbe da han var i debat med Pence. Mrs. Clintons helbred er elendigt og vil sandsynligvis ikke kunne klare præsidentskabets store udfordringer.


Giver fuldstændig mening for mig.
.
Samtidig kom journalist ved New York Times Stephen Hiltner med denne rapport fra en frisk tur i den nordlige del af landet::
I løbet af de 8 dage under rejsen på over 5500 kilometer på motorcykel i det nordlige USA så jeg konstant præsidentvalgbannere på græsplænerne.
Omhyggeligt optalte jeg de som støttede Donald J. Trump indtil jeg efter et par dage mistede overblikket da det oversteg 100.
De som støtter Hillary Clinton var til sammenligning pærelet at holde regnskab med ...Jeg rejste næste 4000 kilometer før jeg så det første.
Billedresultat for trump signs in indiana
Mr. Hiltners rute var dog i stater der læner sig mod Republikanerne, dog siger han om Trumpdominansen:
Selve rejseruten kunne dog ikke helt forklare denne overvældende dominans af bannere på plæner, enge, og bropiller som jeg så på min vej.
The Times journalisten observerer, at plæneskilte er “en forældet form for politisk reklame” der synes “besynderlig, nærmest historisk.” Det han mangler at sige at kun bondeknolde vil benytte sådanne arkaisk metoder i den digitale æra.
.
Hiltner interviewede ejeren af det første Hillary banner han mødte i Thorntown, Indiana, og den person anbefalede et besøg til en efterårsfestival i nærheden: Men da han nåede hen til de mange mennesker der var tilstede var det en noget anden slags musik som fangede hans opmærksomhed.
“Det var som en fortsættelse af det som ses på Amerikas veje som ‘synges’ af skiltene i Thorntown: TRUMP, TRUMP, TRUMP.”


Den førende i meningsmålingerne, Hillary Clinton, har ingen der gider komme til hendes møder, ingen salg af sit gejl, og ingen bannere. Hendes uduelige medkandidat er muligvis kun et hjerteslag fra Det Ovale Værelse, og hun har en modstander der formår virkelig at generere historisk entusiasme.


Så på trods af hvad hendes støtter i medierne gerne vil have os til at tro - det passer bare ikke.I denne video omtaler Trump det besynderlige i at pressen så at sige aldrig viser de store folkemængder til hans møder. se et lille minut fra 3.04.00. Ret morsomt:
https://www.youtube.com/watch?v=vSc-7dOC_kY

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails