tirsdag den 8. november 2016

Mit slutargument for Trump: Ydmyg medierne

Mit endelige argument for Trump: Ydmyg medierne!

Hvert argument medierne benytter mod Trump så er Hillary endnu værre.
(1) For 11 år siden sagde Trump på en hemmeligt bånd at berømtheder kan gøre hvad som helst - endog pille ved en kvindes skød.
Den genfødte Victorianske jomfru, Hillary, fører kampagne med Beyonce, der udfører en duet med ordene “velformet kusse serveret på lækker vis.”  
Hillary er henrykt over at have Madonnas støtte - der offentligt har givet tilbud om at udføre blow jobs til enhver der stemmer på Hillary (Hun vil endog tage sine tænder ud!)
Hillary’s kampagne har anvendt Miley Cyrus til sin fordel — når Cyrus ikke har travlt med at invitere mænd i publikum til at rage i hendes skridt (Video med den ‘delikate blomst’ Miley Cyrus i aktion.)
Da Vernon Jordan af CBS’ Mike Wallace blev spurgt om hvad han talte om da han spillede golf med Bill Clinton - kendt som Hillarys ægtemand - svarede han: “Kusse!”
Åh ja, og for 11 år siden før Ted Kennedy stillede op som præsident for Det Demokratiske Partis Samvittighed - slog han en pige ihjel. Efter at have ‘befamlet hendes kusse.’
(2) Trump er et seksuelt vilddyr!
Hillary’s ægtemand er en fuldblods voldtægtsudøver, en befamler og en der smider bukserne. Hun gør det muligt for ham.
Ulig hendes ægtemand konstante og serielignende overgreb, og det igennem årtier, så er timingen af disse 11 år gamle beskyldninger mod Trump i sandhed hykleriske.
Husk at The New York Times brugte månedsvis på at undersøge Trumps behandling af kvinder tidligere i år. The Newspaper of Record satte deres bedste journalister på opgaven, interviewede et dusin kvinder, og avisen smækkede historien op på forsiden. Men det bedste the Times kunne præstere var en historie om Trump, da han var ungkarl, der offentligt roste en model for at se strålende ud i bikini ved hans pool party. Hvilken rædsel!
Fem måneder senere, blot få dage før valget synes der ikke at være en kvindelig Demokrat der ikke hævder at være blevet befamlet af Trump - og får masser af forargelig publicity.
(3) Trump giver ikke nok til velgørenhed.
Medierne regner kun “velgørenhedsbidrag” for noget når de kan trækkes fra i skat. Da Trump brugte tid og penge på at redde en landbofamilie i Georgia fra konkurs i 1980’erne, benyttede han ikke skatteafskrivning.
Hillary, derimod var en stor filantrop, for på cirka samme tidspunkt trak hun donationer til  Bill’s brugte undertøj fra. I dag bruger den formuende Clinton Foundation mindre end 10% af deres afkast på aktuel velgørenhed, og 90% til lønninger, kontorer og rejser.
(4) Adskillige af Trumps virksomheder er gået konkurs.
Trump har skabt eller hjulpet med til at skabe hundreder af virksomheder. Færre end 10% gik konkurs. Hillary har haft een virksomhed Whitewater Development Corp., og den gik konkurs - efter at have flået snesevis af almindelige borgere i Arkansas. Et dusin borgere i Arkansas kom i fængsel i forbindelse med de luskede transaktioner i Whitewater.
(5) Trump University var fup!
Cirka 10,000 har bestået eksamen ved Trump University, de var begejstrede over undervisningen og har sagt det på skrift. Men et jurafirma der betalte Hillary og Bil Clinton $675,000 for tre taler lykkedes det at finde en håndfuld utilfredse studerende som de så kunne bruge som springbræt til at lægge en fælles sag an mod Trump University.
Trump University var blot en meget lille del af Trumps portfolio. Whitewater var en stor del af Bill og Hillary’s plan for hurtig rigdom. snydende ældre, pensionister, og arbejderklasse amerikanere til gunst for de pengebegærlige Clintons.
Som The Washington Post har beskrevet måtte mennesker der købte ejendom hos Whitewater Development Corp. erlægge en udbetaling, fulgt af månedlige ydelser, indtil købsprisen var betalt. Men hvis køberne ikke kunne betale blot eet afdrag, af en hvilken som helst grund, ville hele handlen være annulleret og ejendomme såvel som alle hidtidige betalinger tilfaldt Whitewater. Ingen forudgående procedure med konkurserklæring, ingen retshøring, ingen rimelig proces.
Flere end halvdelen af Whitewater’s kunder mistede hele deres investering. (Se  “Whitewater Repossessions; Sales Practice Benefited Clintons, Partners,” The Washington Post, April 21, 1994.)
Skønt Hillary i lang tid har hævdet intet at have at gøre med, hvordan deres forretning gik, så viste det sig da bøgerne blev åbnet at de månedlige indbetalinger blev sendt til the Whitewater Development Corp. — “ved Hillary Rodham Clinton.” (Se “Records Show Wider Role for Hillary Clinton; Whitewater Papers Detail Involvement,” The Washington Post, April 21, 1994.)
(6) Vi kan ikke tillade at Trump får adgang til kernevåbenkoderne!
Hillary er den der stiller op til at være villig til at gå i krig mod Rusland, der efter min pålidelige information dog er en kernevåbenmagt.
I det mindste er Hillary ‘ret så god’ til at behandle følsomt digital information. Huma! Fart på! Er kernevåbenkoderne på min Blackberry, min desktop tingest eller på min Facebook side?
Sammenlignet med Hillary ville vi være mere sikre om koderne blev opbevaret hos Miley Cyrus (medmindre hun gemmer dem i sin kusse.)
(7) Trump’s temperament vil føre os ud i en 3. Verdenskrig.
Det var Hillary’s temperament der førte til at hun satte gang i en intervention i borgerkrigen i Libyen mod Moammar Gaddafi med det ene formål at give hendes udenrigspolitik succes, der kun skulle være hendes.
Obama var skeptisk. Libyen var Hillary’s baby. (Sidney Blumenthal’s email til Hillary: “Først, bravo! Dette er et historisk øjeblik og du vil blive krediteret for at indse det.”)
Efter drabet på Gaddafi førte Hillarys temperament til at hun gik på TV og siger “Vi, kom, Vi så, Han døde.
Billedresultat for we came we saw he died
Uheldigvis havde Hillary slet ikke tænkt over hvad der så ville følge. Det som skete var: Det Muslimske Broderskab, mordene på amerikanere i Benghazi, og millioner af flygtninge der vælter ind over Vesteuropa.
(8) Trump har ikke fordømt David Duke med den nidkærhed som medierne mener han burde.
Ingen aner faktisk om Duke i det hele taget eksisterer eller blot er et fantom skabt af medierne hvert fjerde år for at tilsvine republikanerne.
Jeg ved at ingen er blevet opildnet til at begå mord efter at have lyttet til en David Duke tale. Masser af mennesker er blevet myrdet af nogen der har hørt en Al Sharpton tale: Syv ved Freddy’s Fashion Mart i Harlem, og en ortodoks jøde, plus en italiener man ved en fejl antog var jøde i Crown Heights.
Hillary har ikke undsagt Sharpton - det ville medierne heller ikke vove at bede hende om.
Moren til Ferguson slynglen, Mike Brown, Lesley McSpadden, fører kampagne med Hillary - hun gik endog på scenen ved Democratic National Convention. Faren til Omar Mateen, Orlando natklub morderen var på plads bag Hillary ved et møde.
Hvis medierne nu ikke vil bede hende om at “frabede sig” slægtninge til kriminelle og terrorister der er ved hendes møder så kunne de i det mindste spørge hende om hun godkender deres evner som forældre?
(9) Trump er en “racist” på grund af hans plan om at fjerne muslimske jihadister, Mexicanske narkohandlere og voldtægtsmænd fra vort land.
Udover den kendsgerning at “narkohandler” “voldtægtsudøvere” og “jihadist” ikke er racer gjorde vi intet for muslimer eller mexikanere udover at sende dem milliarder af dollars i hjælp. Den eneste “racisme” amerikanerne bekymrer sig om er den mod sorte amerikanere. Dem gjorde vi noget for.
Hillary beder sorte stemme på hende, lover derpå at bringe millioner af muslimer og mexikanere ind for at tage deres jobs - de som “Amerikanerne bare ikke vil have.” Se det er racisme.
(10) Trump “udskammede hende for at være fed,” denne Miss Universe!
Nej, det gjorde han så ikke, han reddede hendes titel og hun var taknemmelig. Det har vi på bånd.
Men vigtigere, denne Mis Universe der er tale om er Alicia Machado, en velkendt i Venezuela som en berømthedshungrende klovn.
Machado er ganske troværdigt anklaget for: At køre flugtbilen ved et mordforsøg, true med at slå en dommer ihjel og være mor for en narkokartel leder, Gerardo Alvarez-Vazquez, der var på en liste over “Most Wanted”under - lad mig lige se mine noter - jo minsandten Hillary Clinton.
Indtil 1975, ville enhver have erkendt at det er spadedumt at bringe enlige mødre, uden særlige kvalifikationer på arbejdsmarkedet til den afhængige klasse. Hvis vi nu bragte dem ind, vil politikerne med stolthed introducere dem ved valgmøder.
Men Machado er Hillarys rollemodel for immigranter. Hendes eneste opgave er at stemme. Fordel: Hillary får en endnu en stemme. Ulempe: Du vil støtte Machado og hendes baby i resten af deres liv - Amerika.
(11) Trump udfordrer selve grundlaget for vort demokrati ved at sige at valg er rigged!
Der er rigged — spørg blot tidligere senator Norm Coleman fra Minnesota, hvis valg i 2008 muligvis blev stjålet fra ham ved flere end tusind slyngler uden valgret der stemte på Al Franken i et valg Coleman tabte med 312 stemmer. (I det mindste var det ikke et vigtigt valg: Franken gav den sidste, den 60. stemme, for at få vedtaget Obamacare).
Ved enhver lejlighed siger Hillary at valget også er ‘rigged’ - af russkierne!.
Demokraterne og medierne er gået helt bananas mod os. Der er en femte kolonne i Amerika - og deres leder er Donald Trump!!!
Dette er en markant venden sig bort fra deres tidligere kosmopolitiske kølighed om kommunismen. Vi kunne virkelig have brugt den kampånd under Den Kolde Krig. I stedet fik vi Jimmy Carter advarende amerikanerne om deres “indgroede frygt for kommunismen.”
I dag meddeler ‘dødsyge,’ med himmelvendte ‘øjne, journalister ædelmodigt: “Jeg har her i hånden en liste - en liste over Donald Trumps støtter, der er et bevidst værktøj for en russisk konspiration....”
(12) Trump  er overfladisk, svært ved at holde opmærksomheden og har ikke studeret de politiske problemer indgående.
På den anden side har han et godt hjerte, god dømmekraft og ønsker det rigtige resultat for Amerika: Begrænsninger på immigration, bedre handelsaftaler, fjernelse af Wall Streets skattebegunstigelser og ikke flere meningsløse krige i Mellemøsten.
Hillary ønsker ikke noget af dette. Hun er god til at huske alle de små fakts, men er i bund og grund ondsindet. Hun vågner tidligt hver dag for at sikre sig hun gør det forkerte for Amerika.
(13) Trump har en personlig ‘bagage.’
Dette valg handler ikke om Trump. Det har aldrig drejet sig om Trump. Enhver der ville have stillet sig på hans platform om at sætte amerikanerne først ville blive flået i stumper og stykker.
Der er muligvis en masse dårligt Trump har gjort i sit privatliv før i tiden.
Den herskende klasse ønsker at Hillary gør dårlige ting mod vort land i fremtiden.
Ann Coulter


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails