tirsdag den 22. november 2016

Maskuline hvide mænd er mentalt syge - ny forskning

Maskuline hvide mænd er mentalt syge - siger undersøgelseHvad skulle vi dog gøre uden de psykologiske undersøgelser om sex og køn? Vi har fået undersøgelser der viser at de fleste kvinder er "delvist lesbiske" og at når der ikke er adgang til sports BH’er ja så afholder det piger fra at dyrke sport. Vi har undersøgelse der viser at kvinder der ikke har ‘nem’ adgang til samvær med mænd langt hyppigere bliver lesbiske og en skelsættende undersøgelse viser at hunchimpanser har tendens til at være dominerende ‘feminister.’  


Nu har vi så en ny forskning der konkluderer at hvide, maskuline mænd i langt større grad har tendens til at være mentalt ikke raske. Forskningen er udført af Y.Joel Wong, en mand der ikke er hvid, måske slet ikke maskulin, og faktisk ....hvem ved om han egentlig er en mand?  Billedresultat for white men are mentally ill
En hvid mentalt udfordret maskulin mand
Mænd der har "playboy" holdninger og tror på magt over kvinder kan være i risiko for problemer med det mentale helbred, end de mænd der ikke har sådanne træk, formoder en bred ny forskning.
Resultaterne om “sexisme” og andre såkaldte “traditionelle holdninger” om maskulinitet stammer fra en analyse af 74 undersøgelser udført mellem 2003 og 2013. Undersøgelserne omfattede næsten 19500 hovedsageligt hvide mandlige deltagere, nævner folkene bag undersøgelsen.
Forskningen “så på forventninger om hvad det vil sige at være maskulin, og hvordan dette forholder sig til det mentale helbred blandt mænd.” forklarede lederen af forskningen, Y. Joel Wong.
"Det vi fandt som et hele er at des mere mænd tilpasser sig normerne for maskulinitet des ringere er deres mentale helbred, og des mindre sandsynligt er det at de søger hjælp til deres mentale brist,” sagde han.
Wong's hold havde fokus på data vedrørende 11 typer af såkaldt “maskuline normer,” herunder ønsket om at vinde; at få følelsesmæssig kontrol; villighed til at tage risici; at engagere sig i vold; at udvise dominerende adfærd; at deltage i “playboy” livsstil; at være selvbevidst; at gøre arbejdet til største vigtighed; at opnå magt over kvinder; at fastholde foragt for homoseksuelle; og at stræbe efter at opnå “status.”
Ønske om at vinde = mental syg. Få følelsesmæssig kontrol = mental sygdom. Gøre arbejdet af største vigtighed = mental sygdom. Dog er jeg ganske tilfreds med at disse karaktertræk dog er associeret med “maskulinitet.” Jeg er ikke 100% sikker på hvad en “playboy” livsstil omfatter, eller det der med at “opnå magt over kvinder,” men ved disse fordrejede standarder så kan de ganske enkelt blot betyde en benægtelse af at være kvinder underdanig - ligesom disse følelsesmæssigt kastrerede fyre..
Som konklusion fandt forskerne at mænd der går ind for maskuline normer generelt set er i en værre mental helbredstilstand, og mindre motiverede til at søge psykologisk hjælp.
Måske søgte de ikke hjælp, fordi der sådan set intet var i vejen med dem.

Vær klar over at selvom dette var ret så fascinerende så er det da besynderligt at man sjældent oplever forskning om selvmordsantallet hos “transkønnede” eller undersøgelser om den mentale tilstand af minoritetsmænd der er fædre til børn og derpå forlader dem og deres uddannelse eller om radikale islamister der henretter vildt fremmede som underholdning, ikke udviser empati for deres ofre.

Jeg forventer dog at se flere undersøgelser om det forkvaklede sind hos hvide mænd, der tilfældigvis har været de som virkelig har stået bag opbygningen af et af de mest tolerante og stabile samfund menneskeheden nogensinde har set.  (Kan du forestille dig Michelle Obama's afsy ved at skulle leve i et samfund der sådan set er opbygget af hvide mænd?)

Ed Straker is the senior writer at NewsMachete.com.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/11/masculine_white_men_more_likely_to_be_mentally_ill_says_new_study.html#ixzz4QiwfWwnq

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails