søndag den 6. november 2016

Vil Obama benåde Hillary? Højst sandsynligt

‘Crooked’ Hillary, edsaflæggelsen og en benådning på Thanksgiving Day
Charles Hurt


Hvis Hillary Clinton vinder næste uges valg vil the United States øjeblikkeligt være kastet ud i en forfatningsmæssig krise som ikke er set siden Watergate. Måske ikke siden Civil War.


I sandhed er denne situation langt værre end Watergate, fordi man ville have en præsidentnomineret der indtager embedet samtidig med vedkommende er under efterforskning for alvorlig kriminalitet, og så tilmed skal aflægge eden om at bevare, beskytte og forsvare the Constitution.


Alle de millioner af amerikanerne der stemte mod hende - og mange der stemte for hende - vil ikke tro et eneste ord af hendes ed. Hun vil begynde sin præsidentperiode med 0 troværdighed.


Derfra vil det kun blive endnu værre.


Hvis hun vinder vil præsident Obama benåde hende før han forlader kontoret. Jeg forudser han vil benåde hende sent fredag eftermiddag efter Thanksgiving Day, når Amerika er ude at handle. Hun vil blive ‘den tredje turkey’ Obama benåder i Det Hvide Hus den uge.


Trods alt har Obama sagt flere gange at Mrs. Clinton blot har begået ærlige og simple fejl med sine emails. Hun holdes op med en højere standard fordi hun er kvinde. Det er en kæmpe højrefløjs konspiration mod hende.


Han og Clinton mafiaen og et alarmerende antal loyal Demokratiske vælgere afviser konsekvent de stadig flere beviser på at Mrs. Clinton udviser en forbløffende foragt for den nationale sikkerhed, lyver uden at blive straffet, og har benyttet sin position som udenrigsminister til at berige sig selv med hundreder af millioner dollars.

Democratic presidential candidate Hillary Clinton greets people outside an early voting center in Lauderhill, Fla., Wednesday, Nov. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Harnik) more >


Dybden af hendes uærlighed og bredden på hendes korruption er ikke set før i historien. I tilfældet Watergate, blev præsident Richard Nixon forstødt fra Det Hvide Hus og derpå benådet..


I denne sag ville Mrs. Clinton blive benådet - og derpå indsat i Det Hvide Hus.


Da Nixon forlod Det Hvide Hus lyttede han til den politiske stemning og vilje. Hillary Clinton vil klynge sig til magten midt i bitter modstand..


Den forklaring Obama vil give som begrundelse for en benådning er at hun ikke kan have alle disse anklager og beskyldninger og efterforskninger hængende over sig mens hun er iført den øverstkommanderendes ‘kappe.’


Mr. Obama selv har udvist en utrolig foragt for forfatningen, loven og en fræk villighed til at sætte partipolitik før noget andet, som ingen præsident før ham har gjort. At benåde Mrs. Clinton ville være lige så let for ham som at skrive sit navn.


Selv hvis det ubegribelige skulle ske at Obama ikke benåder hende, hvor længe tror du så det vil vare før præsident Hillary Clinton benåder sig selv?


Hun vil derpå kunne tage Justitsministeriet - allerede politiseret som aldrig før under Obama - og gøre det til et politisk værktøj for at beskytte sig selv og hendes meddelagtige og til at gå efter hendes fjender.


I mellemtiden ville en republikansk kongres være tvunget til at indlede processen med en rigsretssag mod endnu en Præsident Clinton.


Amerika, spænd bæltet!http://www.washingtontimes.com/news/2016/nov/2/crooked-hillary-clinton-the-oath-of-office-and-a-t/

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mange spændende artikler, men desværre også ofte et layout her, hvor teksten i siderne er beskåret og dermed ulæselig, også via mine 2 alternative browsere.

Olsen sagde ...

Mange tak for dit input. Ja, det så lidt mærkeligt ud. Har ny ryddet formatering og det kan læses bedre nu. Undertiden tillader jeg mig at lave skriftstørrelsen om for bedre læsevenlighed, men så kan nogle ord forsvinde i margenen. Nu ved jeg det til fremover.

Anonym sagde ...

Meget bedre tak :-)

Related Posts with Thumbnails