tirsdag den 1. november 2016

Nu kræver Demokrater Hillary trækker sig

Chok: Demokrater kræver Hillary trækker sig

Matt Palumbo


Gud må komme Hillary til hjælp med en undskyldning for hendes skandaler - for den skal være virkelig troværdig.
Hendes undskyldning for de knusende afsløringer fra Wikileaks hacking har ikke været at benægte sandheden i det de har afsløret, men at give “russiske hackere” skylden. Dertil siger jeg - og hvad så?
Det lækkede Hollywood bånd fra 2005 der satte Trump i vanskeligheder for et par uger siden kan være ulovligt optaget, men nægtede Hillary at kommentere på det fordi det var ulovligt optaget? Naturligvis ikke. Sandheden er stadig sandheden, selv når den er fundet frem til at russiske hackere.
Efter FBI genåbnede forskning i hendes emails, har Hillary benyttet samme strategi og angrebet budbringeren. “Ved at give udvalgt information har han tilladt modstandere at frovrænge og påføre maksimum politisk skade,” sagde John Podesta om James Comey. Hillary kaldte Comeys beslutning “dybt foruroligende.”
Hvis Comey ikke var modstander da han lod Hillary Clinton slippe af krogen for at begå forbrydelser som andre ville være kommet i fængsel for, så er han det altså nu for at genåbne efterforskningen da der er kommet nyt frem. Det er altså latterligt at se Clinton lejren der har forhånet Trumps retorik om et “rigged valg” samtidig med man klager over at russerne og nu James Comey “blander” sig.
Hillary lejren forsøger sig med damage control - men selv liberale går nu fra borde. Nu beder the Chicago Tribune (der er lettere venstreorienteret, men officielt støtter Libertarian candidate Gary Johnson) Hillary om at trække sig.

FBI director James Comey’s meddelelse om en genåbning af forskningen af Clintons emails er en bombe i præsidentkampagnen. At han meddelte dette så nær på Valgdagen burde få enhver eftertænksom person til at formode, at det FBI er på udkig efter er virkelig alvorligt.

Dette kan ikke dreje sig om den perverse Anthony Weiner og hans begær efter en teenagepige. Men det kan dreje sig om Weiners hustrus laptop. Clintons assistent Huma Abedin og emails mellem hende og Hillary. Det dukker op efter FBI efterforskningen hvor Comey konkluderede, at Clinton havde løjet og været “skødesløs”med nationale hemmeligheder, men samtidig sagde han ikke kunne anbefale retsforfølgelse.
Så hvad skal Demokraterne nu gøre?
Hvis de ledende Demokrater skal leve op til deres egen forestilling om en høj moral, som de så gerne vil påtvinge folket de leder, så bør de følge en enkelt recept: De burde kræve at Mrs. Clinton træder tilbage, med det samme, og lade hendes vicepræsidentnominerede, senator Tim Kaine fra Virginia overtage.
Demokrater burde sige, helt ærligt, at med en ny efterforskning for forbrydelse om hendes ‘hjemmelavede’ email server fra tiden hun var Udenrigsminister, så er det at have Clinton blot i nærheden af Det Hvide Hus ikke just en god ide.
Siden 7. oktober har Wikileaks frigivet 35000 emails hacked fra Clintons kampagneboss John Podesta. Nu er Wikileaks ikke længere en neutral spiller, men et aktivt anti-Clinton bureau, og har planer om at frigive yderligere 15000 emails.
Hvad nu om hun bliver valgt? Tænk på en nation der lider under en elendig økonomi, og det konstante kaos i Mellemøsten, og nu også skal stå overfor en efterforskning om lovbrud hos en præsident. Læg dertil at Kongressens høringer og en offentlig mening om Clinton som en Nixon lignende person der går rundt i hallerne, hændervridende.
Hvis Kaine skulle overtage Hillarys plads som Demokraternes nominerede tror jeg folk kun vil bekymre sig om hans holdning til et emne - Om han vil benåde eller ikke benåde Hillary Clinton.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails