torsdag den 10. november 2016

Putin, EU, Trump, Islam og 'Nattens Ulve.'

Putin Nattens UlveOm ikke så meget andet så er Vladimir Putin en leder der maler Ruslands image med brede penselstrøg. Han overlevede KGB og kommunistfortiden for at skabe en slags demokratisk autokrati i Rusland. Han genskabte bogstaveligt, og figurativt Kristendommen og de ortodokse kirke i hele landet. I sin fritid kører Putin på Harley Davidson motorcykel sammen med Natteulvene, Ruslands første post-kommunistiske motorcykelklub, en organisation der muligvis er den eneste statsstøttede politiske klub for motorcyklister på planeten.

Den russiske præsident har også fået genopbygget Ruslands væbnede styrker i kølvandet på stridighederne i Tjetjenien og Afghanistan. Her fornylig har Putin løsnet den russiske bjørns lænker, og ændret det politiske udtryk og påvirket uroen i Kaukasus, Georgien, Ukraine og nu Syrien.

Ruslands modstand mod udvidelse af NATO og regimeforandring er forudsigeligt, om ikke forståeligt som modsvar til et udueligt Bruxelles. Hvorfor de europæiske ledere søger en strid med Rusland midt i den islamiske immigrant blitz er et mysterium for taktikere, strateger og veteraner i diplomatiet.

Den russiske præsident udstillede for nylig også Tyrkiet som NATOs akilleshæl, en 5. kolonne terrroristrede mellem Øst og Vest. NATO vendte det blinde øje til Erdogan/Bagdad oliekartellet indtil Ruslands luftvåben begyndte at ødelægge konvojer der var på vej mod nord. ‘Formanden’ for det tyrkiske/ISIS konsortium synes at være Billy Erdogan, søn af den stærkt mistænkelige tyrkiske præsident.

Krigen i Syrien stod også helt stille indtil Putin trådte til.

Rusland fører også amerikanske astronauter ud i rummet samtidig med Washington opretholder sanktioner mod Moskva - et vidnesbyrd om russisk karakter og Obama æraens totale sløvhed. Med Putin er diplomati ofte blot en dør der efterlades på klem. Ruslands ‘rum taxi service’ betjener amerikanerne i NASA og astronauter fra hele verden. For at komme ud i rummet kræves i dag en base i Kazaksthan og en russisk raket.

Den muslimske verden har i over et halvt århundrede forsynet verden med jihad krigere der som mål har at slå amerikanere og vesteuropæere ihjel, nærmest uden at blive straffet. Ironisk nok er ingen muslimske nationer bebyrdet med sanktioner som de Rusland er pålagt. Faktisk lider Amerika og Europa nu under mere og mere fattigdom. Muslimer fortsætter med at dræbe og lemlæste mens Washington og Bruxelles fortsætter med at forklare den globale terror som ‘det nye normale.
.  
For apologeter, er det at benævne Islam en “stor” kultur netop uansvarlige retorikeres middel til at gøre terror muligt.

Boykot, inddæmning og sanktioner (BDS) bevægelsen mod Israel er på det nærmeste lig de sanktioner Rusland er pålagt, tiltag der er motiveret af historisk hykleri og skjult dagsorden. Ligesom Israel vandt en række krige mod krigeriske arabiske nationer har Vesten vundet Den Kolde Krig mod den uduelige kommunisme -- og Europa kan stadig betragte Ja som et tydeligt svar fra et Rusland som har genopfundet sig selv.

Sejrs Dagen, hvor Rusland hylder Sovjets succes i 2. Verdenskrig er blevet den vigtigste helligdag i Ruslands kalender under Putin.
Ikke som i Europa og Amerika er sejr, succes og behovet for at modstå fascismen, herunder dens religiøse afskygninger, hovedbestanddele af nutidens russiske standhaftighed. Præsident Obama besøger Hiroshima i Japan, dog han har sagt nej til invitationer om at fejre Sejrsdagen i Rusland. Af de “Tre Store” allierede under 2. Verdenskrig, som besejrede det fascistiske Tyskland og det imperiale Japan var det Rusland der ofrede mest for at bekæmpe nazismen og redde Europa. Rusland skal måske igen redde Europa fra sig selv i det 21. århundrede.
Mens den russiske præsident kultiverer en “glem aldrig” etik synes den amerikanske præsident aldrig at huske. Faktisk synes Barack Obama, som med muslimsk historie, at være uvidende om usædvanlige kulturer -- og forskellen mellem venlig og dødbringende konkurrence. Hvis en liberal som Roosevelt kunne indgå i en fælles sag med Josef Stalin, og en konservativ som Ronald Reagan kunne komme overens med Mikhail Gorbachev, hvordan kan det da være at en politisk fodnote som Barack Obama ikke kan komme overens med Vladimir Putin?

Det 21. århundredes fascisme er religiøs - og islamisk. Der er ikke megen forskel på verdslige og religiøse totalitære. Tvang, terror og overgreb er det som de har til fælles. Således synes Europa, med den mulige undtagelse ved Brexit i England, at efterligne væremåden fra tidligt i det 20. århundrede som muliggjorde Nationalsocialismen. Husk at Italien og Spanien gik sammen med fascismen. Frankrig og Belgien blev kørt over som tærter, og det meste af Skandinavien tillod Hitlers utøj at få kontrollen uden modstand.

“Neutralitet” i Europa før og under 2. Verdenskrig var blot et andet ord for forsoning. I Nord var der Quisling, i Syd samarbejdet under Vichy. EU og NATO forsvarer ikke så meget i dag nu her hvor de flirter med samme historiske dårskab.

Parallellerne mellem Europa midt i det 20. århundrede, og nu her tidligt det 21. århundrede med EU kan ikke længere ignoreres, og er vanskelig at ignorere.  Eurokraterne synes ikke at have nogen som helst anelse om den fælles kultur og den fælles forsvarsforudsætning. Terrorister lever frit og uhæmmet sammen med de glemsomme belgiere. EU søger at løse dette 5. kolonne problem ved nu også at gøre Tyrkiet til en åben grænse!  

Undertiden er det ikke vanskeligt at konkludere. at det håbløse Europa og det hensynsløse Mekka fortjener hinanden.

I en ikke så fjern fortid stod Islam ved Wiens Porte. Nu banker halvmånen og sværdet på Westminster Abbeys døre.

Hvis der var sund fornuft ville EU være insolvent.

Tabet af et usikkert Vesteuropa vil helt sikkert give nye muligheder for nye alliancer. Når man tager det evige kaos og aggressionen der kommer fra den muslimske verden i betragtning kunne Rusland, Kina og United States være en logisk kerne i en ny “Store Tre” alliance mod det 21. århundredes totalitære.

En af de helt åbenbare fordele ved en ny global militær koalition ville være økonomien. Ulig NATO landene vil kineserne og russerne helt sikkert selv betale.

Ironisk nok er Kina og Rusland allerede økonomisk allierede, da de begge har virket som en slags budget Viagra for US Forsvarsministeriet. Det er vanskeligt at retfærdiggøre “enorme” forsvarsudgifter i en Toyota.

Kun en kandidat som US præsident foreslår at mindre krige, strategi og alliancer burde forhandles i 2016. Det er yderst vanskeligt at forudsige, hvordan en sådan samtale vil forløbe, men ethvert tiltag i nye retninger ville være en forbedring fra “det nye normale”: Tomme trusler, skinhelligt intet at gøre, og selvmorderisk tilpasning.

Tid er ikke allieret med europæerne og amerikanerne, når konflikt er en krig bestående at tusind bestanddele.
G. Murphy Donovan is a former Intelligence officer who writes about the politics of national security.

http://www.americanthinker.com/articles/2016/05/putin_and_the_night_wolves.html#ixzz49eMawT1c

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails