onsdag den 16. november 2016

At tilsvine - uden bevis - er den nye trend

At tilsvine - uden bevis- er den nye trend

Judah Friedman

Jovist Steve Bannon er en hvid nationalist. Anderson Cooper rørte engang ved mig i gymnastiksalen. Wolf Blitzer er faktisk en ulv - den er god nok for jeg hørte det af en tidligere ansats bedste vens brors onkel der arbejdede lige ved siden af den bygning der ligger ved siden af CNN. Martha Raddatz var engang statist i filmen They Live. Megyn Kelly er talentfuld. CNN er fair og afbalanceret, liberale har et åbent sind. Hver eneste Republikaner der kommer til magten er efterkommer af Hitler, og naturligvis er intet af dette sandt, men det er da ganske morsomt, og jeg kan blive ved.
Det er så der vi er som medier, og en offentlighed der siger hvad den ønsker at sige at sige uden det mindste bevis eller konkret fakta som støtte. Men Hallo! sådan er trenden, derfor må det jo være sandt. Her er så nogle små ting som vi dog ved er stensikre iskolde kendsgerninger som du aldrig nogensinde vil høre omtalt af de som blev berørt af det. Billedresultat for steve bannon
Den finansielle leder og bagmand for Demokraterne, George Soros var faktisk nazi kollaboratør. Det er så dejligt at smide om sig med Nazi begrebet ikke sandt? Nuvel det vil denne jøde altså også. Jo, han var 14 år gammel under krigen, og ved Gud kan jeg forestille mig det han så. Men ligesom 50 er det nye 30 nu om stunder, så tilbage til dengang han var 14, jamen så var han altså 44. Han sagde han ikke angrer eller føler skyld ved at sige det, og bliver ved med at sige det. Han har givet millioner til anti-Israel/anti-Zionist organisationer for ikke at nævne at han blev dømt for insider handel af en fransk domstol. Han har fået økonomier til at falde sammen, og for at citere Paul Krugman - gjort det med glæde. Du vil så gerne kalde folk Nazier eller Hitler, din de facto party leder var faktisk, nuvel jeg vil ikke blive anklaget, så jeg overlader resten til din fantasi.
Du vil så anklage Mr. Bannon for at være antisemit og en hvid nationalist? Lad os så tale med Time magazine der gjorde Hitler til deres Årets Mand i 1938. Lad os tale om the New York Times, der aldrig undlader at portrættere Israel som værende forkert - og jovist, antizionisme er antisemitisme. Lad os tale om MSNBC og Al Sharpton der kalder jøder aliens og diamanthandlere. Han fører også an i marcher hvor folk skriger “Død over jøderne.” Men hvis du virkelig ønsker at tale om hvid magt, så se ikke længere end til afdøde Robert Byrd, (senator) der i sandhed var en hvid nationalist, med hele moletjavsen. Men måske er jeg lidt for faktuel for folk på venstrefløjen.
Hvad er så i grunden baggrunden for venstrefløjens argumenter mod Mr. Bannon? Er det at hans hustru, i en skilsmisse, anklagede ham for at udspy anti-jødiske kommentarer? Yeah, ingen i en skilsmisse har nogensinde anklaget deres ægtefælle med falske påstande, ikke sandt? Det sker aldrig i den virkelige verden at folk kommer med falske påstande, som: Brian Williams, the Duke voldtægtsanklagen, Benghazi angrebet var jo på grund af en video, John Kerry’s liv, Hillary Clinton der påstod hun blev beskudt i Bosnien, og berømthederne der truer med at forlade landet.
Dette gør virkelig vred. Jeg kender ikke Mr. Bannon, men jeg kender Breibart. Ligesom The American Spectator og the Drudge Report, er der ingen bedre venner af Israel, og dermed af jøder, end disse sider.
Men hvis ADL virkelig ønsker at være efter folk for at være anti-semitter så lad dem gå efter DNC. Det var den der debatterede om man skulle benytte Bernies jøde herkomst. Det var den der debatterede om det at bruge Israel var en god eller en dårlig ide, som var det 1935 om igen, og burde vi eller burde vi ikke nævne de skrækkelige jøder. Det var Obamas embedsmænd der kaldte Bibi en “kyllingelort” ikke Mr. Bannon. Det er Mr. Obama der kom i præsten Wrights kirke og med glæde bød Al Sharpton velkommen til Det Hvide Hus. Dette er kendsgerninger ikke formodninger som i en skilsmisses ulykkelige omstændigheder.
Jovist er jeg en ivrig læser at Breibart og måske overså jeg den der med den hvide nationalist sektion. Måske er der en hemmelig kode som jøder ikke får adgang til. Jeg gætter på den følger efter Big Hollywood, Breitbart Texas, og Breitbart Israel, hvor Aaron Klein, en ortodoks jøde, er chefredaktør. Jeg gætter på han heller ikke har fået adgang til den der White Power sektion. Tror du virkelig at Ivanka og Jared Kushner, der er ortodokse jøder, ville have det fint med en hvid nationalist og antisemit skal hjælpe deres far og svigerfar som præsident? Jeg gætter på at de heller ikke har koderne til den hemmelige Breibart sektion.
Venstrefløjen er løbet tør for ideer. Da “Racist”nu er ‘ude’ og ikke fungerede i denne kampagne, så føler de, at det at råbe “hvid nationalist” og “antisemit” er langt bedre.
Nuvel Anderson Cooper har aldrig rørt ved mig, og Nej det var ikke ønsketænkning. Men blot fordi et eller andet fjols siger noget, og det gentages af rigtig mange fjolser, så bliver det altså ikke sandt.
Jeg er stadig helt klar over Elvis er død, og at Richard Gere altid har været fri for rotter på loftet. Nu her hvor Republikanerne har et mandat, så vil de aldrig få et mandat i de førende medier.
Det er bydende nødvendigt at vi bekæmper ‘ilden’ med kendsgerninger. Som Jack Webb sagde: “Kendsgerningerne, blot kendsgerningene frue,” og helt ærligt har vi kendsgerningerne og sandhederne på vor side.
Så før du beslutter dig for et karaktermord, så tjek lige din brors bedste vens onkel, der arbejder på Main Street, der sad i en bus, da han overhørte en passager sige.....
YouTube

https://spectator.org/steve-bannon-is-a-what/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails