lørdag den 12. november 2016

Tyskland tvunget til at bygge mur om immigrationscenter

Tyskere tvunget til at benytte Trumps rigtig gode ide - Bygge en murByen, som på så trist vis er associeret med Hitlers vej til magten, - München - er i nyhederne i disse dage af helt andre grunde, Breitbart/London rapporterer:
En 12 fod høj mur opføres i München mellem et boligområde og et nyt immigrantionscenter der skal huse 160 uledsagede mindreårige.
Lokale der bor i Neuperlach Süd byudviklingsomårdet i München, mindre end 100 meter fra det sted hvor de unge immigranter skal opholde sig, gik i retten for at få bygget muren.
Tyskere der bor i området frygter dårlig opførsel af de nytilkomne og bekymrer sig over de sandsynlige støjgener når de kommer, og om værdien af deres ejendomme vil falde markant, hvis immigrationscentret skal være der i lang tid, fortæller Der Spiegel.
Den 12 fod høje mur vil være højere end den berygtede Berlin Muren fra kommunistæraen. Tysklands kansler Angela Merkel benyttede sidste år Berlin Muren som et argument mod at lave grænsekontroller som beskyttelse mod masseimmigration..
Siden over en million ikke europæiske immigranter er kommet til Tyskland i 2015 har landet oplevet en markant øgning af kriminalitet og i sexoverfald.
I denne uge fortalte det katolske samfund i en by, at “der ikke går en dag” uden nye tilfælde af bevidst ødelæggelse af kristne statuer. Politiet mistænker at ødelæggelserne som de mener udføres af “ren lyst til ødelæggelse” kunne være religiøst motiveret.
“Ikke-europæiske immigranter”?
“Uledsagede mindreårige”?
“Ødelæggelse af kristne statuer...kunne være religiøst motiveret”?
Hvad med at nævne det er muslimske horder der invaderer Tyskland, plyndrer og voldtager på en måde der er en reminiscens af Den Røde Hær under 2. Verdenskrig?

Kansler Angela Merkel er ansvarlig for det nuværende kaos med immigration i Tyskland og burde i den grad overveje sin beslutning om at stille op for fjerde gang næste år.

Lad os håbe Tyskland lykkes med at finde en Donald Trump modpart for at genskabe fornuften i Europas mest velstående og økonomisk magtfulde nation.

Når vi nu nævner Tysklands velstand, så vil det være klogt om de sadlede om når præsident Trump kommer forbi og beder dem betale deres retmæssige del af omkostningerne ved NATO - endnu et velfærdsaspekt  der i den grad er brug for at få trimmet.  

http://www.americanthinker.com/blog/2016/11/germans_forced_to_adopt_trumps_brilliant_idea.html#ixzz4PgcpGUyf

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails