fredag den 11. november 2016

Nixons forudså at Trump ville kunne blive præsident viser brev

Richard og Pat Nixon så  Donald Trump ville vinde for næsten 30 år siden viser et brevr

TOBIAS SALINGER


Tidligere førstedame Pat Nixon vidste Donald Trump ville være en vinder hvis han nogensinde stillede op til embedet - og det 30 år før Trumps sejr tirsdag. Hendes mand, ekspræsident Richard Nixon, skrev et kort, men komplimenterende brev til den nu valgte præsident tilbage i december 1987, efter hustruen Pat havde set Trump på Phil Donahue’s TV show. “Jeg så ikke selv showet, men Mrs. Nixon gjorde, og hun sagde du gjorde det storartet,” skrev Nixon i det maskinskrevne brev der er med i biografien om Trump af forfatteren Michael D’Antonio. Bogen udkom sidste år.

Not Released (NR)

Former First Lady Pat Nixon and ex-President Richard Nixon appeared together in July 1990 at the opening of his presidential library in Yorba Linda, Calif. The former president wrote to Donald Trump three years earlier to tell Trump she thought he would win if he ever ran for office.

(RON GALELLA/WIREIMAGE) President-elect Trump gave his victory speech early Wednesday.“Som du kan forestille dig er hun ekspert på politik og hun forudsiger, at når du beslutter dig for at stille op, så vil du være en vinder!”   Richard Nixon skrev “Dear Donald” øverst i brevet og underskrev det med “RMN” med blå skrift. Trump dengang en ung ejendomsmagnat havde givet udtryk for sine synspunkter om hvad der var galt med Amerika, og hvordan udfordringerne kunne løses på Donahue’s talk show, ifølge Buzzfeed News.
“Nuvel, jeg er Republikaner og Reagan administration udførte et stort arbejde for dette lands psyke, efter vi har kommet gennem katastrofen, men de sidste par år har virkelig været ikke gode for Reagan administrationen  - desværre,” sagde Trump til Donahue. Præsident Nixon, selv Republikaner trak sig fra embedet i august 1974, da medlemmer af Kongressen anlagde Rigsretssag mod ham over Watergate skandalen. Han døde i april 1994, næsten et år efter hustruen.
http://www.nydailynews.com/news/politics/richard-pat-nixon-donald-trump-victory-coming-article-1.2866537

1 kommentar:

Olsen sagde ...

Nixon en hædersmand der blev smadret af medierne, politiske modstandere og systemet. Hans 'forbrydelse' var vand i forhold til Hillarys totale udnyttelse af sin magt til at skrabe penge til sig selv sammen. Nixon forlod embedet som en 'fattig' præsident i forhold til mange andre for han havde som princip at en offentlig valgt tjener skulle tjene landet og ikke sig selv. En skam han ikke fik lov at afslutte Vietnamkrigen som han var godt i gang med og få forholdet til Sovjet endnu bedre.

Related Posts with Thumbnails