mandag den 7. november 2016

Er de løbet tør for overraskelser?- Hillary-Trump

Er Hillary kampagnen løbet tør for overraskelser? Næppe
Det er blevet opfattet som noget helt selvfølgeligt at Hillary Clinton kampagnen har tilbageholdt en altødelæggende historie om Donald Trump som så vil komme et par dage før valget. Trods alt har Clintons været mestre i at grave snavs op om mennesker der står i vejen for dem. Og Donald Trump er ikke kendt for at holde sine inderste tanker, især om damer, for sig selv.

Derfor venter vi. Men hvad nu om ‘bægeret’ faktisk er tomt? Der er gruind til at tro at det er det.
.
Hollywood båndet med den private samtale mellem Billy Bush og Donald Trump i 2005, ville have været den perfekte overraskelse som kunne være kommet fredagen før valget på tirsdag. Den er hjørnestenen i den fortælling Hillary kampagnen så omhyggeligt har bygget op om at Trump misbruger kvinder. Den fortælling blev valgt fordi den rammer Trumps akilleshæl, som den opfatts af Hillaritterne - de kvindelige vælgere.

Var denne video kommet fredag i stedet for 7. oktober, ville det have krævet en indrømmelse af Trump om de forskellige anklager som kvinder slynger mod ham for at være sexistisk i sin opførsel og det der er værre. Nu viste det sig så at de kvinder gik til offentligheden efter Hollywood båndet blev frigivet for at aflede opmærksomheden fra Wikileaks afsløringer. Hvis orkestreringen skulle have været optimal, ville de først være kommet med deres anklager sådan cirka midt i oktober. Derpå udgivelsen af Hollywood båndet som ville have ‘lukket’ sagen helt og aldeles - at de fortalte sandheden.

Så ville der ikke have været nok tid for Trump kampagnen til at udvikle en alternativ fortælling som modsvar. Sagen ville være frisk i erindringen hos halvdelen af vælgerne når de gik til valgstederne tirsdag. Historien ville have haft langt større effekt end efter en måned med eftertænksomhed, opblødning og opmærksomhed på andre emner.

Der skete nemlig noget andet den 7. oktober 2016: Frigivelsen af den første ladning e mails fra Wikileaks fra John Podestas hackede emailkonto. Et tilfælde? Den faktiske udgivelse af båndet kom først fra the Washington Post. Var der tilstrækkeligt tid for båndet til at blive lækket af oppositions efterforskere til Wapo? Jeg aner det ikke. Men det er da en ubegribelig forbløffende tilfældighed. Faktisk fik båndet afledt opmærksomheden fra Wikileaks afsløringer i de førende medier i cirka en uge, netop som hensigten vel var.

Problemet er at indtil nu har der været 24 andre Wikileaks læks, og der er lovet flere. Nyheder skal per definition været nyheder. Og Wikileaks nye materiale kommer dagligt. Trump praler om at hans berømthedsseffekt over for kvinder er gammel. Vi har hørt det igen og igen. .

Det stærkeste bevis på at Hillary kampagnen allerede har gjort alt de kunne er at i går, i lyset af faldende føring i meningsmålinger så var det bedste Hillary kunne mønstre at lade en småkvabset Alicia Machado træde frem foran et hispanic publikum i Dade City, Florida. Billedresultat for alicia machado dade city florida
I’m in love - Hillary og Alicia i Florida

Gentagelser versus breaking news er ikke en konkurrence man kan vinde.

Jeg kunne blive overrasket over noget i de næste dage. Jeg hører at det er meget vanskeligt at opbygge noget ud af beton i New York City uden at betale f. eks. til ‘skumle’ personer, Men for at få succes skal den være bygget op en allerede eksisterende bekymring eller tvivl om modkandidaten.

Vi har set Hillary anklage Trump for at være en der jagter kvinder, være en brutal fyr, en skatteunddrager.

Men om Mafiaen har vi intet hørt. Nada.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/11/has_the_hillary_campaign_run_out_of_oppo_research_surprises.html#ixzz4OvxMiYHg

Se denne fra valgmødet i Florida, få tilskuere, manglende begejstring, og nærmest kun kvinder tilstede, pinligt. Minsandten om hun ikke slutter af med "This is our election lationos....." pinligt:
https://www.youtube.com/watch?v=NGzgj7TzOQo

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails