mandag den 31. oktober 2016

Megyn Kelly og fascinationen af sex

Megyn Kelly og fascinationen af sex

Husker du billedet?
Det med Walter Cronkite, “den mest troværdige mand i Amerika,” en legendarisk CBS vært med bar overkrop og speedo badebukser, der viste sin ‘bule’ lige nedenunder hans bare vom?
Så husker du sikkert også miss NBC og senere ABC vært David Brinkley med bar overkrop og i meget små shorts? Eller Barbara Walters i en mikro-mikro bikini?
Hvad med Megyn Kelly’s adskillige ‘stillinger’ i en sort ‘næsten ingenting’ stirrende på en lummer facon ind i kameraet med hendes blonde lokker ned over de nøgen skuldre mens den ene hånd er beskæftiget med at rette på de mikrotynde stropper på de nøgne skuldre samtidig med hun læner sig forover for at vise sin - Mums - ‘kavalergang?’
Faktisk er der ingen billeder af værterne Cronkite, Brinkley og Walters som beskrevet. Der er imidlertid lige netop fotos af Ms. Kelly, som kan ses her da Fox News værten poserede som beskrevet for GQ magazine. Google  “Megyn Kelly-GQ” og der er et væld af fotos med Kelly i den der lille sorte sag da hun stillede op til hotte fotos for Gentlemen’s Quarterly og den medfølgende artikel der kan læses her.
Og som det så ofte fortælles var der Kellys mindeværdige samtale med radiomanden Howard Stern. I den konversation gik samtalen i denne retning som rapporteret af  Newsmax:
Megyn Kelly samtaler med Howard Stern: Bryster, penisser , sex
Megyn Kelly kan have ladet formode at hun var fortørnet over Donald Trumps sexistiske bemærkninger, men det afholdt hende ikke fra at være meget ligefrem med Howard Stern diskuterende sine bryster, størrelsen af ægtemandens penis, og så noget direkte tale om sex.
Stern er blevet anklaget for at være meget barsk over for kvinder, som i 2013 da han kaldte “Girls” skuespilleren Lena Dunham “en lille fed pige, der på en måde ligner Jonah Hill, og hun tager tøjet af hele tiden, og det føles altså som voldtægt.” Han er også kendt for at få kvinder til at tage tøjet af under sine radioudsendeler mens han liderligt beskriver dem.
I et 2010 interview, lo the Fox News stjernen med da Stern omtalte hendes bryster.
“Vi plejede at kalde dem ‘Killer B’s’ da jeg så blev gravid blev de til ‘Swimmin’ C’s’ og  Doug muntrede sig i havet,” sagde Kelly om hendes mand forfatteren Douglas Brunt.
Stern spurgte om hun havde overvejet ikke at gifte sig med Brunt om hans penis havde været lille.
“Jeg afviser det hypotetiske. Der er absolut ingen problemer på det felt,” sagde Kelly grinende. “Jeg har aldrig måttet vælge. Lad os sige det sådan.”  
Hun talte også om at have sex med Brunt da hun var gravid - og langt henne.
Med dette i tanke så forekommer det helt klart, at tidligere House Speaker Newt Gingrich i sandhed havde ret da han sagde til værten Kelly i deres nu berømte sammenstød, “Du er fascineret af sex og du er er ligeglad med politik.” Hun bekymrer sig muligvis om politik, men ved at sætte sig selv så langt ude, med fotos og samtaler, ikke som vært, men som en der gerne vil være et sex-symbol der holder af lummer tale i radioen så gjorde Kelly det alt for let for Newt at sige det han gjorde,  - nuvel hun er fascineret af sex.
Det er nok at sige jeg har masser af respekt for Kelly som journalist -hun er utvivlsomt en god en af slagsen - og hun siges at være en rar person - hun har også gjort sig til et emblem for amerikanske elitære, og deres forvirrede, nogle vil sige bipolare, holdninger til kvinder og sex.
På den ene side fejrede den amerikanske elite engang Hugh Hefner og hans Playboy imperium, hvor alle typer fra eliten dukkede op ved Hefners palæ til møder med en veritabel forsamling af Playboy bunnies. Så trådte Anita Hill frem og på et splitsekund vendte de som på en tallerken og belærte fromt, at “kvinder fortæller sandheden” om seksuelle overgreb. En belæring der varer et politisk nanosekund indtil den anklagede er en liberal hvid fyr ved navn Bill Clinton og alt fra voldtægt til seksuelt overgreb afvises med “det jo blot er sex.”
Nu har man så travlt med at forhåne Donald Trump samtidig med de lod senator Ted Kennedy slippe da han blev anklaget for seksuelt at have forgrebet sig på en kvindelig tjener sammen med en Connecticut senator, Christopher Dodd, nu en åh så acceptabel Washington lobbyist gennem mange år.
Og så i dette rod træder Ms. Kelly frem, der det ene øjeblik promoverer sig som “fascineret af at beskytte kvinder,” mens hun det næste øjeblik dukker halvnøgen op på GQ sider, når hun ikke taler lummert med Howard Stern..
Og modreaktionen til Newt er at dadle ham for hans ægteskaber, ikke sandt? Hold da helt op!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails