torsdag den 20. oktober 2016

72% af muslimerne stemmer på Hillary

72% af muslimer stemmer på Hillary - 4% på Trump, hvorfor mon?  
Muslimske bosættere i dette land har een kandidat. Hendes navn er  Hillary.

En ny meningsundersøgelse bekræfter det mange længe har formodet. Et overvældende flertal af muslimske amerikanerne er mere gunstig stemt for den Demkratisk nominerede Hillary Clinton frem for Republikanernes Donald Trump.

Den omfattende undersøgelse fra hele landet der udkom torsdag den 13. oktober ved Council of American-Islamic Relations (CAIR) fandt at 86% af alle registrerede muslimer vil stemme den 8. november og at 72% af dem siger de vil stemme på Clinton.
Blot 4% af undersøgelsens 800 deltagere sagde de ville stemme på Trump. 3% vil stemme på Jill Stein, og 2% på Gary Johnson.

Det eneste der kan undre er at Jill Stein ikke klarer sig bedre. Men hun har jo heller ikke sin egen Huma Abedin, men hun er dog Hillary Clinton - på steroider.
Helt sikkert er Hillary anti-Israel. Men Jill Stein støtter BDS. (boykot og sanktioner mod Israel)  Hillary kan meget vel være pro-islamister, men Jill Stein ville have nægtet at slå Osama bin Laden ihjel. Dog får stakkels Jill Stein ingen gengældt kærlighed fra muslimerne. Måske er den muslimske antisemitisme blot kraftigere end den muslimske anti-amerikanisme.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails