torsdag den 27. oktober 2016

Trump i omfavnelse - medierne vil hade det

Trump omfavner flaget - et billede venstrefløjen hader


Den republikanske præsidentnominerede Donald Trump har netop holdt et stort valgmøde i Florida, også denne gang talte han for et fuldt hus med cirka 20000 yderst begejstrede støtter i Tampa.
Da Trump var på podiet foran den store forsamling fangede en fotograf ham i en omfavnelse af noget der uden tvivl vil inspirere til glødedne fordømmelser og forhånelser fra venstreorienterede og deres talerør -  medierne.
Og Nej! Trump havde ikke tag på nogen troskyldig og modstræbende kvindes ædlere dele, eller ejendom af ældre borgere, eller penge fra naive studerende eller nogen af de andre ting Trump haderne helt rutinemæssigt mener han elsker at befamle.
Næh nej, Trump omfavnede et Amerikansk flag, der var placeret ved siden af ham der på scenen, og sendte et kæmpesmil mens han bogstaveligt krammede symbolet på vor store nation i et udtryk for patriotisme der helt sikker vil få den anti-amerikanske venstrefløj til at gakke helt ud:
patriot-trump-hugs-flag
Faktisk har et gennemgående træk ved hele Trumps kampagne været at han ikke gør det for at berige sig selv, eller blive mere populær, men for at gøre vort pragtfulde land bedre, det land der har givet ham muligheden for at få succes, og han vil udstrække den mulighed for alle andre også.
Om det så vil være gennem hele hans ide om at sætte “America First” fremfor globale interesser eller hans modstand mod den venstreoienterede politik der nedværdiger dette land så står det dog klart, at han tænker på Amerika som et hele.
Man kan sige hvad man vil om Trumps direkte facon, hans noget rå “mandesnak i garderoben” eller hans mangel på specifik viden om særlige udfordringer, men der er ingen der kan benægte at manden bare elsker dette land og søger at få vendt det tilbage som den største nation i verden.
Denne patriotisme og fædrelandskærlighed står i stærk kontrast til de som brænder det amerikanske flag, de som ikke vil bøje sig for nationalsangen, de som mener det hele er Amerikas skyld der udstilles på højeste plan hos venstrefløjen.
Kan du forestille dig præsident Obama eller Hillary Clinton med stor varme kramme et amerikansk flag som Trump gjorde? Nej vel.
Donald Trump elsker Amerika og vil gøre det ‘great again. De amerikanske vælgere der er enige i at vor nation er værd at genskabe i sin tidligere status på verdens scene vil sådan set kun have et valg her i dette valg i 2016, og det er at stemme på den mand der mener det bogstaveligt, og som omfavner dette frihedens emblem.
http://conservativetribune.com/photographer-trump-grabbing/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails