torsdag den 13. oktober 2016

Rasmussen Poll: Donald Trump fører over Hillary med 2%

Rasmussen Poll: Donald Trump fører over Hillary med 2%


ALEX SWOYER


Donald Trump har passeret Hillary Clinton i den nyeste Rasmussen meningsundersøgelse. Her førte han med fire % 53 mod 39. Hendes føring har været nedadgående siden mandag da hun førte med 7% og derpå faldt til 2%’s føring tirsdag.
Republican presidential candidate Donald Trump takes to the stage to speak during a campaign rally at the Lakeland Linder Regional Airport on October 12, 2016 in Lakeland, Florida.
Undersøgelsen der har spurgt 1500 sandsynlige vælgere bliver opdateret hver dag og er “baseret på et 3 dages gennemsnit.” De seneste resultat har en usikkerhedsmargin på plus eller minus 2,5% og undersøgelsen gælder den 12 og 13. oktober.  
“Mandagens undesøgelse var den første efter frigivelsen af en 11 år gammel video der viser Trump der i detaljer omtaler kvinder, men indeholder ikke noget meningsresultat efter debatten,” bemærker Rasmussen. Det nyeste resultat er altså efter søndagens debat.
Libertarian kandidat Gary Johnson fik 6% i den nyeste undersøgelse og De Grønnes kandidat Jill Stein fik 2%. Blandt kvinder er der 4% der ikke har besluttet sig.
The Rasmussen resultatet:
http://video.breitbart.com/?ndn.trackingGroup=90085&ndn.siteSection=breitbart_hom_non_non_dynamic&ndn.videoId=31290930
84% siger nu de er sikre på hvordan de vil stemme i dette års præsidentvalg, og blandt disse vælgere har Trump 49% mod 46% til Clinton. Blandt vælgere der siger de stadig kan ændre mening indtil valgdagen har Clinton 40%, Trump 37%, Johnson 19% og Stein 4%.
Undersøgelsen åbenbarer at de fleste Republikanske vælgere mener GOP lederne der har kritiseret Trump skader partiet.
75% af Republikanerne støtter Trump, mens 76% af Demokraterne støtter Clinton.
Ifølge undersøgelsen  fører Trump fører med tocifret tal blandt sandsynlige vælgere der ikke identificerer sig med noget politisk parti
http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/10/13/rasmussen-poll-donald-trump-leads-clinton-two-points/

Man kan såre undre sig over at danske medier ikke omtaler en sådan undersøgelse men kun de som indikerer en føring for Hillary. Hvorfor mon?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails