søndag den 2. oktober 2016

Trumps problem med kvinder

Trump’s Problem med kvinder

The New York Times’ forsideartikel om Donald J. Trump’s forhold til kvinder tvang mig til selvransagelse. Lige så meget jeg støtter Trump, så er det ikke en personlighedskult. Han er ikke Mao, Kim Jong-un eller L. Ron Hubbard. Vi kan lide vore kandidater, men dog stadig anerkender vi deres fejl. Ingen er fuldkommen.
Jeg indrømmer at der er nogle ting ved Trump der gør jeg lige må tænke mig om. Jeg er sikker på det vil komme frem med tiden, så jeg kan ligeså godt lave en liste.
Trump's Problem With Women
Først - og dette er bekræftet af 5 vidner fra dengang - i 1978 voldtog Trump Juanita Broaddrick i et hotelværelse i Little Rock, Arkansas. Da han derpå gik derfra så han på hendes blodige læbe og sagde, “Du må hellere lægge noget is på det” - vent lige lidt - Det er jeg ked af, sagde jeg Trump? Der tog jeg fejl det var naturligvis Bill Clinton.  
Hæng på - mere! Da vi er udmærket klar over Bill Clintons svaghed for seksuelle overgreb mod kvinder, så cirka tre uger senere efter den voldtægt, trængte Trump Broaddrick op i et hjørne ved et selskab og sagde utvetydigt “Jeg synes lige du skal vide hvor meget jeg værdsætter Bill og jeg værdsætter de ting du gør for ham. Forstår du? Alt det du gør.”
Åh nej! Igen min fejl. Det var ikke Trump. Det var Hillary Clinton ...men den næste er jeg sikker på var Trump.
Tidligt 1990’erne inviterede Trump en ung kvindelig ansat til sit hotelværelse på Excelsior Hotel i Little Rock, smed bukserne og sagde  “Kys den!” — VENT ET ØJEBLIK!
Jeg aner ikke, hvorfor der sker hele tiden. Det var jo Bill Clinton. Bær over med mig - det er set og mine noter er rodede.
Som formand for en organisation fik Trump en kvindelig ansat, lige netop fyldt 20, til at dyrke oral sex med sig mens han foretog telefonopringninger i forretningsøjemed. Den pige var Monica Lewin– Nej! Forkert igen! Det var igen Bill Clinton! Hold inde med at læse. Lad mig lige finde mine noter om Trump. ...
Det jeg mente var at Trump var den person der senere hånede den pige som en svindler og stalker. Hun har muligvis stillet frivilligt op til sex - sådan cirka 20 år gammel - men Monica Lewinsky stillede ikke frivilligt op til at blive hånet! Alligevel fik denne usling, denne kvindemisbruger, denne kvindehader, Donald Trump sine journalistvenner som Sidney Blumenthal, til at sprede rygter om at Monica var en stalker, der forsøgte at pengeafpresse præsidenten.
For hulen da - dette er direkte pinligt. Der er noget helt galt helt. Det var jo ikke Trump - det var Hillary Clinton.
Der må altså være noget her i noterne om Trump ....Her! Jeg har en.
Da en attraktiv kvinde der virkelig havde brug for et job kom til Trumps kontor i 1993, så i stedet for at hjælpe, befamlede han hende, kyssede hende på munden gramsede på hendes bryst, og lagde hendes hånd på sine genitalier. Han fortalte senere en elskerinde at kvindens påstand var absurd, fordi den kvinde, Kathleen Willey, havde så små bryster.
Uh-oh — nu tror du mig ikke - men jeps - det var altså Bill Clinton.
Denne er jeg sikker på var Trump. I januar 1992 gik Trump på  “60 Minutes” for at sværte natklubsangerinden Gennifer Flowers til, udmærket vidende hun fortalte sandheden. Han antydede hun hørte til i en affaldsspand for tosser og fortalte millioner af seere at “hver gang hun ringede ...sagde hun de mærkeligste ting.”
For sulen da! Jeg aner ikke hvorfor det sker hele tiden. Det var ikke Trump! Det var jo Hillary der igen hånede en af sin mands seksuelle ‘erobringer.’
Lad os vende tilbage til artiklen om Trump i Times, der er baseret på måneders efterforskning og interviews med hundreder af kvinder. Jeg siger det direkte: Da Trump var på the New York Military Academy som teenager sagde en person der kendte ham - og dette er bekræftet af to andre vidner: “Donald var til det ekstreme ligeglad med om de kvinder han inviterede til campus var kønne eller ej.”
Da jeg læste det kastede jeg næsten op. Jeg er fysisk syg.
Ann Coulter

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails