mandag den 3. oktober 2016

FBI direktøren og Clinton Foundation - en betændt forbindelse

FBI direktøren lod Hillary slippe for let. Nu ved vi hvorfor

FBI Director James Comey blev indkaldt for Kongressen for at tale om Demokraternes kandidat Hillary Clinbtons emails. Manden fremstod med stor værdighed: Velplejet, i koksgråt jakkesæt, professionel på enhver måde.

Uoverensstemmelsen mellem Comey's belastende vidnesbyrd og det at han nægtede at presse på for et søgsmål mod Mrs. Clinton har siden forundret nogle politiske observatører.

Var et privat møde mellem Attorney General Loretta Lynch, hans overordnede ved Justistsministeriet og tidligere præsident Bill Clinton med til at ændre beslutningen? Er der nogen interessekonflikter det amerikanske folk ikke kender til?

FBI Director James Comey ville ikke svare på spørgsmål om the Clinton Foundation, som The New York Times rapporterede i juli.
The Times skrev:

Mr. Comey nægtede at svare på et spørgsmål fra komiteens formand om den efterforskning bureauet foretog også gjaldt the Clinton Foundation, hvor der er stillet spørgsmål om donationer fra udenlandske myndigheder der søger indflydelse på amerikansk politik.

“Jeg vil ikke kommentere på eksistensen eller ikke eksistensen af andre efterforskninger,” sagde han.

“Var the Clinton Foundation med inde over denne efterforskning?” spurgte Mr. Chaffetz.

“Det vil jeg ikke svare på,” sagde Mr. Comey.

Siden hans vidneudsagn for Kongressen er det blevet kendt at der et indviklet netværk af forbindelser mellem James Comey og Clinton Foundation.
Image Credit: Win McNamee/Getty Images
Det første man skal vide om James Comey er at før han blev FBI Director i 2013, var han topchef hos Lockheed Martin fra oktober 2005 til 2. juli 2010.

Som tidligere rådgiver og vicepræsident for Lockheed Martin, høstede virksomheden gavn, under Comeys ledelse, af et antal kontrakter indgået med Hillary Clintons Udenrigsministerium. Lockheed Martin har været en af de største bidragsydere til the Clinton Foundation på forsvarsområdet:

Lockheed
Image Credit: Screenshot/International Business Times (emphasis added)
The International Business Times udgav en omfattende efterforskning af båndene mellem de med kontrakter med forsvarer som har doneret til the Clinton Foundation og tiltag godkendt af Hillary Clinton's State Department.
Image Credit: Win McNamee/Getty Images
Et punkt omfatter en betaling på $250,000 til Bill Clinton for en tale, blot tre dage før en kontrakt om våbeneksport blev givet til Lockheed:

Boeing var en af tre virksomheder der hjalp med til at overdrage pengene personligt til Bill Clinton samtidig med man fik goder ved våbenautorisationer godkendt af Hillary Clinton’s State Department. De andre var Lockheed og finansgiganten Goldman Sachs.
Lockheed er medlem af the American Chamber of Commerce in Egypt, der betalte Bill Clinton $250,000 for at holde en tale i 2010. Tre dage før talen godkendte Hillary Clinton’s State Department to våbeneksport aftaler hvor Lockheed stod som hovedleverandør.

I løbet af 2010 indgik Lockheed 17 Pentagon relaterede aftaler der blev godkendt af the State Department. Lockheed fortalte IBTimes at deres støtte til the Clinton Foundation begyndte i 2010, mens Hillary Clinton var udenrigsminister.

En IBT særrapport viser, at Udenrigsministeriet godkendte en eksportaftale med Egypten, efter Clinton Foundations bidrag fra tidigere diktator Hosni Mubarak, omfattende kemiske og biologiske våben.

Hillary Clinton's State Dept. ville godkende 215 taler holdt af hendes mand Bill Clinton og en rådgivningsaftale til en værdi af samlet $48 millioner. Ialt 17 af 20 lande der donerede til the Clinton Foundation oplevede en øgning i våbeneksport autoriseret under Hillary Clinton's State Department.

Lockheed Martin skulle blive medlem af the Clinton Global Initiative i 2010. Men det er ikke den eneste virksomhed der havde tætte bånd til the Clinton Foundation under Comeys ‘vagt.’
Image Credit: Larry Marano/Getty Images
I 2013, samme år han blev udnævnt som FBI Director, blev James bestyrelsesmedlem, en direktør og et medlem af the Financial System Vulnerabilities Committee for den kontroversielle London bank HSBC.
HSBC er en bank med tætte bånd til the Clinton Foundation, med på listen blandt dens klienter er Frank Giustra, en minemagnat fra Canada med bånd til en Russisk uranaftale godkendt under Clinton's State Dept., og seks andre større donorer til fonden der står på listen i en rapport af The Guardian.

Der fortælles om potentielle interessekonflikter i the Clinton Foundation:

Under US velgørenhedsloven kræves der ikke, at non-profit organisationen grundlagt af tidligere præsident i 2001 som the William J Clinton Foundation, skal opgive identiteten på dens donorer.

Imidlertid, sent 2008, ved bekymring over potentielle interessekonflikter for Hillare Clinton der var ved at blive præsident Obamas udenrigsminister, fremlagde fonden en offentlig database over dens donorer sammen med en cirka opgørelse over de summer den har fået. Den afslører bidragsydere til fonden med bånd til HSBC bankkonti i Geneve, der har doneret, samlet så meget som $81millioner.

The Clinton Foundation oplister sine mange partnerskaber med banken HSBC.
Image Credit: Drew Angerer/Getty Images
Den konservative publikation Breitbart bemærker en yderligere forbindelse mellem James Comey og the Clinton Foundation, denne gang om hans bror Peter Comey. Publikationen kan bekræfte at Peter Comey, er the “Senior Director of Real Estate Operations for the Americas” for DLA Piper.

Interessant er det at Peter Comey optog et lån i et hus der er ejet af James Comey. Lånet på 711,000 dollars er med i en finansiel aftale mellem James Comey og hans bror.

DLA Piper  er den sjettestørste bidragyder til Hillary Clinton's politiske kampagner siden 1989, med $939,101 i samlede bidrag. Den har også givet mellem $50,000-$100,000 til the Clinton Foundation. Hvis navnet DLA Piper lyder bekendt ja så var det samme firma der havde til opgave at overvåge the Clinton Foundation.


http://ijr.com/2016/09/703663-fbi-director-let-hillary-off-the-hook-now-we-know-why-he-wouldnt-talk-about-the-clinton-foundation/?utm_source=facebook&utm_medium=Partners&utm_term=PRM7&utm_campaign

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails