tirsdag den 25. oktober 2016

Hvem er mest skør Trump eller Hillary?

Hvem er mest skør - Trump eller Hillary?

Ben Stein

Jeg læste to meget deprimerende artikler i mit elskede Wall Street Journal. Den første var om en gruppe på facebook der forsøger at censurere Donald Trump, fordi han formodes at være “racist” og “islamofob.” Det er skræmmende hvad der kan bruges for at diskriminere mod Republikanere. Det er ikke spor anderledes end at lade sorte sidde bagest i bussen. Det er så u-amerikansk, at det er svært at sætte ord på det. Det er en krænkelse af Constitution når ytringsfriheden hos en kandidat fra et stort parti forsøges blive lagt i lænker af en uvidende ‘sekt’ i medierne. Jeg mener det er den vej det går.
Nutidens unge har ingen ide om hvor værdiful ytringsfirheden er. De ønsker “sikre steder,” der betyder “sikre” fra enhver der er uenig med dem.
De ønsker at standse enhver der har en ikke konventionel tanke. Dette svarer til bogafbrænding - i den moderne udgave. Moderne og superdum udgave. Og igen, hvad er egentlig “islamofobi?” Burde vi ikke være ængstelige over for radikal Islam? Er det ufornuftigt som min ven Judah Friedman spørger?
Næste artikel i the Journal var fra min kære ven Peggy Noonan. Jeg har været fan af hende i lang tid. Denne gang havde hun en klumme om, hvor godt det ville have været dersom Trump ikke var en “tosse.” Hun har en pointe. Han er en tosse, han er en stor personlighed, og det der derfor han vandt nomineringen. Og mange betydningsfulde mennesker er, på deres egen måde, ekstremt ekcentriske, og medierne besættelse af det har forplumret nogle gode pointer i hans platform. Vi ønsker virkelig grænser. Vi ønsker virkelig at loven holdes i hævd.
.Billedresultat for nuts trump and hillary
Men forsøg at se på det på denne vis: Er Trump mere skør end en kvindelig kandidat der helt bevidst ødelagde 32000 emails trods forbud mod dette? Er han blot tilnærmelsesvis lige så skør som Mrs. Clinton der lod sin stab smadre sin computer og sine telefoner med hamre og smide dem i en flod for at holde FBI væk fra at se hvad hun sagde og modtog?
Er Trump lige så meget tosset som en kvinde der ønsker at abort skal være lovligt langt henne i svangerskabet og går foran med hyldest for drabet på de mest uskyldige blandt os mennesker? Er Trump lige så skør som en kvinde der i den grad forfulgte og truede kvinder der var blevet begået overgreb mod af Bill Clinton? Er Trump lige så skør som en kvinde der siger at de utroligt tapre i politiet er “gennemført racistiske”?
Er hun mere eller er hun mindre skør end Trump fordi hun brød  Udenrigsministeriets regler om kommunikation af fortroligt materiale med mennesker udenfor sikkerhedskredsen? Er hun mere eller mindre skør fordi hun ikke vil benytte ordene “islamisk terrorisme.?”
Hvis blot medierne havde sat spotlyset på hende og hendes mangel på ordenlig opførsel, hendes foragt for loven, hendes krig mod sit eget parti og hendes egne love, hvem ville så blive betragtet som kugleskør?
Som enhver ved der læser mine små artikler så arbejdede jeg for Richard Nixon. Jeg betragter ham som den største præsident efter krigen, og tilmed den største fredsmager til alle tider. “Velsignet være de som stifter fred for de skal kaldes Guds Børn.” Jeg græder stadig bitre tårer når jeg tænker på, hvordan medierne med et kup tog Richard Nixon fra os før han kunne hindre folkemordet i Cambodia. Selv nu forsøger medierne med deres forsøg på at tilsværte Richard Nixon, Fredsmageren, som værende en tosse. Jeg er rystet nu over de kup ved medierne der finder sted for at få Donald Trump langt borte fra Det Ovale Værelse - og endnu værre bringe Det Republikanske Parti i opløsning.
Trump er en tosse. Jeg betvivler ikke Peggy Noonan overhovedet. Men vi har et valg i år, og det er tragedien. Det er en tragedie som verdens største nation ikke fortjener.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails