fredag den 14. oktober 2016

Trump og feministerne

Trump og feministerneLige siden sidste fredag er feminister over hele landet nærmest ved at nedsmelte over chokket ved at se og høre et 12 år gammelt videoklip med Donald Trump der taler om og opfører sig mindre pænt over for kvinder. Man må formode at disse mægtige krigere for kvinder har levet i en boble i de sidste 40 år. De har åbenbart ment deres plan for at transformere mænd til fuldblods tøsedrenge er blevet helt og aldeles implementeret.

Trump har tilsyneladende ikke oplevet to generationer med indoktrinering og underkastelse der i sandhed har gjort mange mænd til pattebørn iført pyjamas. Han har på den anden side opført sig som en skiderik, der mener at det han siger er ganske normalt. Alle må føle sig krænket over hans ord-eskapader tilbage i tiden, med den opfattelse, at fordi han er stinkende rig, så kan han slippe afsted med bølleopførsel.

Trump har helt klart en fortid med upassende opførsel, ikke ulig adskillige tidligere præsidenter og politikere, men dog ikke så ‘syndigt.’ Han har ikke slået nogen ihjel, som Ted Kennedy gjorde.

Nu slynger New York Times en endnu en video ud med flere kvinder der siger han befamlede dem, en af episoderne er for 30 år siden. Hvis det er sandt hvorfor sagde de så ikke fra og slog ham? Hvor var al den girlpower? Var det ikke på højden af feministbevægelse dengang de alle gik til selvorsvarskurser?

Disse kvinder der er så til overmål krænkede over beretninger om Trump for lang tid siden er patetiske. Har nogen af dem nogensinde været i Italien? Over hele verden er mænd kendt for at være, og det er de ofte, lumre. Det plejer at blive kaldt naturens orden, hvor skummel den end er.  

Lærer os som har døtre dem at de skal lukke ørerne og løbe så hurtigt som de kan når der ytres ækle ord? NEJ! De må lære at ikke alle er civiliserede eller har en god opførsel, er venlige og respektfulde. Vi lærer dem at have selvrespekt og, hvis de generes af en anden person, det være sig mand eller kvinde, så at kæmpe imod med ord, holde afstand eller fysisk magt om nødvendigt. Vi lærer dem ikke at finde sig i aggressiv påtrængen af nogen. Når man er menneske skal man agtpågivende.

Billedresultat for trump and feminism

En stor del af sådan sund fornuft baseret forældreomsorg bliver undermineret af de tåbelige advarsler og ‘sikre steder’ på college områder. Unge mennesker lærer, at deres tale skal være meget hensyntagende hvis nu nogen kunne føle sig såret. Alt i alt, er feminismen blevet vendt på hovedet. Disse kvinder ønsker at være ligestillet med mænd - mag indflydelse, magt, kompetence - fortalere for andre kvinder. På samme tid opfører de sig som ‘skrøbelige’ børn, lige så bange for sjofel tale som de er for upassende berøring. Men disse selvsamme kvinder udtaler sig ikke mod de millioner af muslimske kvinder i verden der virkelig undertrykkes og misbruges, for det ville være politisk ukorrekt. De er ikke fortalere for Yazidis kvinder der i adskillige år er blevet solgt som sexslaver af barbariske jihadister. Det ville også være imod Obamas regel om at vi ikke må sige noget ‘ondt’ om islamiske radikale terrorister.

Kort sagt, så bør ingen moderne kvinde få sine ‘klæder bragt i uorden’ af upassende ord ytret for år tilbage. Vi burde i langt højere grad bekymre os over de ord Hillary Clinton ytrer i dag. Hun lover at forhøje skatterne med milliarder af dollars, hvilket igen betyder endnu mere massiv gæld. Hun lover at forøge flygtningeindvandringen med hele 500%, hvilket vil være en garanti for en forøgelse af terrorismen herhjemme. Hun ønsker mere våbenkontrol, mere splittende racemæssig retorik, flere restriktioner på politiet, mere forbundsbaseret kontrol med vore skoler og med Højesteret, der vil medføre en ændring af Constitution. Kort fortalt afslutningen på det Amerika der engang var.
Alle ved at Hillary Clinton har en 40 år lang historie som værende en patologisk løgner. Alle ved hun, med Colin Powells ord, har “utøjlelige ambitioner.” Folk ved at hun har krænket og ydmyget de kvinder der truede hendes mands politiske karriere. Hun var den som hyrede detektiver til at grave smuds op om dem. De detektiver forfulgte disse kvinder overalt og generede nogle af dem. Hillary kaldte dem navne, løj så det blødte, og afviste hendes sexrovdyrsmand opførsel om “Bill er Bill.” De kvinder var ofre for hende i lige så høj grad som de var ofre for Bill Clinton.

Hillary har en beskidt og måske endnu mere beskidt historie end Trump med dårlig opførsel over for kvinder. Hun har modtaget millioner af dollars fra Saudiarabien, Qatar etc., - muslimske lande, hvor kvinder ikke må køre bil, skal være tildækket fra hoved til tå i burka, og kan stenes for et utal af små grunde. At benytte Trumps fortid som et våben for at drage opmærksomheden væk fra hendes egne forbrydelser der nu udstilles hver dag gennem Wikileaks er så gennemkalkuleret, så åbenbar. Men sådan er Clintons.
Billedresultat for trump and feminismFeministbevægelsen har været årsag til frygtelig skade på adskillige generationer af kvinder der ellers har omfavnet den. Den første bølge, der begyndte lige efter at ‘fødselskontrolpillen’ blev lanceret, lærte piger at “de kunne få det hele” - uddannelse, karriere, familie. Millioner af dem udsatte familie alt for længe, til det var for sent - og de har fortrudt deres valg. Andre har fået børn når de var i fyrrerne og når deres forældre var for gamle til at være nyttige bedsteforældre.

Den anden bølge lærte kvinder at de kunne være lige så seksuelt promiskuøse som mænd - og uden konsekvenser. Men der var konsekvenser: STD, stofmisbrug, tab af selvrespekt.


Og nu har vi så tredje bølge - en fuldstændig kovending - hvor unge kvinder skal skærmes mod krænkende tale og ‘advarsler’ i tilfælde af der kan kunne være noget krænkende i et litterærtværk (hold da op hvor er der mange bøger de så ikke kan læse!) eller hos en taler på uddannelsesstedet der måske har synspunkter der er antietiske i forhold til deres egne synspunkter.

Feministkulturen har skabt kvinder som kvinder i Amerikas fortid ikke ville kunne genkende - kvinder fra Kolonitiden, Revolutionstiden, fra Civil War, og den industrielle periode, fra 1.Verdenskrig, og 2. Verdenskrig æraen. Kvinderne dengang var seje, stærke og kompetente - uanset om de havde en uddannelse eller ikke. Og deres liv var i sandhed yderst svær - på så utroligt mange områder - som nutidens kvinder næppe kan forestille sig.

Kvinder i det 21. århundrede har så meget de bør være evigt taknemmelige over, men det synes som om alle feministerne blandt os kun kan klage over de mest tåbelige og mest ikke relevante ting. De har vundet på alle slagmarker, men kan dog alligevel ikke holde inde med deres klynken.

Hvis Hillary vinder valget vil deres liv ikke blive bedre - helt sikkert værre - mindre frihed, mindre økonomisk sikkerhed og mindre personlig sikkerhed for dem og deres familier. Der vil være endnu mere kaos i Mellemøsten og rundt om i verden.

Trumps opførsel for år tilbage er i sandhed dadelværdig, men han er dog den eneste option i denne tid. Han kunne få vendt ‘skuden i den rigtige retning.’ Han vil nemlig gøre op med alle dele af Obamas forfejlede politik.


http://www.americanthinker.com/articles/2016/10/trumping_the_feminists.html#ixzz4N2jR9uav

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails