fredag den 21. oktober 2016

Hillary smiler hele tiden og kan ikke holde op - hvorfor?

Hvorfor Hillary smiler hele tiden og ikke kan holde opVi lever i en tid, hvor der manipuleres med ansigtet og udseendet og vore kendte og politikere får helt rutinemæssigt “ordnet’ deres ansigter.

I den tredje Trump/Hillary debat så det ud til at Hillarys ‘glade’ ansigt bare ikke kunne holde inde med at smile, en god indikator på at det faktisk ikke var ægte.
Billedresultat for hillary botox pictures
Spontane glade smil er noget der dukker op og forsvinder, de har en helt naturlig tendens til dette. Betragt blot børn der endnu ikke er klar over, hvordan de kan ‘manipulere’, de smiler spontant, deres ansigtsudtryk er dynamisk, ændrende sig hele tiden. Vor naturlige væremåde og udtryk er som en del af en spontan dans, helt, helt anderledes fra sociale (påtagne falske) smil.

Hillary er som vi ved ikke en glad, venlig person. Faktisk kan dette “vind eller forsvind” valg ikke være et glad øjeblik for nogen.
Billedresultat for hillary botox pictures
Trumps ansigtsudtryk forekommer sådan set ganske normale, da han som person er en ‘kriger.’ Hillarys sukkersøde dukkesmil er til tider iskoldt, uanset hvad hendes modstander siger, helt og aldeles unaturligt. Nu omstunder forsøger radikale på campus at straffe deres ofre for at udvise “mikroagressioner,” den afværgende metode enhver sund person ville vise udsat for campus radikale.   

Selvom vi befinder os i en plastikkirurgiens tid er det stadig en kunst ikke en videnskab.Joan Rivers' forsøg på for evig at se ung ud blev den rene katastrofe.
Billedresultat for joan rivers images

En grund for politikere til at få Botox indsprøjtninger (en muskelgift der hæmmer musklernes bevægelser) er at skjule mindre bevægelser i ansigtet (mikroekspressioner)
Billedresultat for hillary botox pictures
For 30 år siden fandt Paul Ekman og kolleger ud af sammenhængen. Det viser sig at alle normale mennesker foretager små ansigtsbevægelser der udtrykker følelsesrelateret reaktioner - og det så hurtigt at vi ikke kan kontrollere dem. Det eneste vi kan gøre er at ‘maskere’ dem. (Putins ansigt er et eksempel, men man kan se ansigtsudtrykkene skinne igennem når han bliver vred) Botox kan gøre det bogstavelig talt umuligt at få naturlige ansigtsbevægelser - hvilket i sig selv er en gevinst - under visse omstændigheder.

Det var så Hillarys trick i den sidste debat - Botox til at glatte de nederste del af ansigtet ud og så noget ‘kindfylder’ på hendes kindben.

Hendes konstant uvarierede smil fuldføres med at hun åbner munden og viser tænderne. Det kræver altså en del træning foran spejlet at holde denne smilende maske på plads, men slutresultatet er unaturligt fordi normalt er vore ansigter i evig bevægelse. Vore muskler er dynamiske, fordi vore følelser er dynamiske.

På fotos er vi ofte overraskede over vort eget ansigtsudtryk. Påtagne smil ser aldrig spontane ud.

Læg mærke til det hvis du ser debatten igen uden lyd på. Hvilken helt anden følelse du ender ud med.


Selv da Trump nævnte at bøsser kastes ud fra bygninger i islamiske lande smilte Hillary


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Den madamme er gysende gyselig - gennemført falsk.

Related Posts with Thumbnails