lørdag den 29. oktober 2016

Michael Moore: Derfor vinder Trump!

MICHAEL MOORE: Hvorfor Trump vinder den 8. november

CHELSEA SCHILLING

Det er en forundrende forudsigelse. Amerika vil levere den største Fu....’ ever recorded in human history” og sætte Donald Trump ind i Det hvide Hus til november.
Det er så ifølge den venstreorienterede aktivist og filmmand Michael Moore, der kom med udtalelsen i en harmdirrende videoklip fra hans seneste dokumentar: “Trumpland.”
Moore afslører præcis hvorfor så mange “blødende” amerikanere, både Demokrater som Republikanerne finder milliardæren acceptabel og appellerende.

Leftist activist and film maker Michael Moore (Photo: Screenshot)

“Donald Trump kom til the Detroit Economic Club og stod der foran direktørerne for the Ford Motor og sagde, “Hvis i vælger at lukke fabrikkerne som i planlægger at gøre i Detroit og bygge dem i Mexico, så vil jeg lægge en skat på 35% på de biler når I sender dem tilbage. Og ingen vil købe dem.” Det var forbløffende at se. Ingen politiker - Republikaner som Demokrat - har nogensinde sagt noget lignende til disse direktører. Og det var som sød musik i ørerne på folk i Michigan og Ohio og Pennsylvania og Wisconsin - Brexit stater,” indleder Moore.
“Om Trump mener det eller ej er sådan set irrelevant, fordi han siger det til mennesker der ‘bløder.’ Og det er derfor enhver nedslået, navnløs, glemt hårdtarbejdende arbejder der plejede at være med i det som kaldes middelklassen bare elsker Trump.”
“Han er den menneskelige Molotov cocktail, som de har ventet på. Den menneskelige håndgranat de med loven på deres siden kan smide ind i systemet der stjal deres liv fra dem.”
“Og 8. november på valgdagen - selvom de har mistet deres jobs, selvom de er blevet erklæret konkurs af banken, derpå kommer skilsmissen og nu er kone og børn væk, bilen stillet væk, de har ikke haft en ægte ferie i årevis, de sidder fast i den sk.. Obamacar Bronze plan hvor man ikke kan få en f.... Percocet - de har i bund og grund mistet alt det de havde. “
“En ting har de tilbage. Det eneste der ikke koster dem en cent og har garanti i den amerikanske Constitution - retten til at stemme.
“De kan være flade, uden penge. De kunne være hjemløse. De kunne være f.... til bunden og f....op. Det har ingen betyding. Fordi på den dag (valgdagen)kan det hele gøres op. En milionær har samme antal stemmer som en arbejdsløs - EEN. Og der er flere fra den tidligere middelkasse end der er i millionærklassen.”
“Derfor vil de ‘kasteløse’ gå ind i stemmeboksen, få overdraget en stemmeseddel, lukke gardinet og tag den der knap, eller filtpen, eller røre ved skærmen og sætte et stort fu.....g X i boksen ved navnet på den mand der har ‘truet’ med at gøre op med og lave det system om, der har ruineret deres liv . Donald J. Trump.
“De ser at eliten der smadrede deres liv, hader Trump. Corporate America hader Trump. Wall Street hader Trump, Karrierepolitikerne hader Trump. Medierne hader Trump - efter de først elskede ham og skabte ham og nu hader de ham. Mange Tak - medierne. Min fjendes fjende er den jeg stemmer på den 8. november.”
“Jovist, den 8. november vil du Joe Blow, Steve Blow, Bob Blow, Bill Blow, Billy Bob Blow, alle the Blows – se at komme ud og sprænnge hele det Forpulede system i stykker fordi det har i ret til.I
“Trump’s valg vil være den største F... You der nogensinde er sket i menneskets historie. Og det vil føles skønt.”
Ikke desto mindre bruger Moore der tidligere støttede Bernie Sanders som præsident med at bruge sidste halvdel af filmen til at opfordre amerikanerne til at stemme på Demokraternes Hillary Clinton. Til sidst joker han med at han vil meddele sit kanidatur i 2020 og lover vælgerne han vil give dem gratis marihuana og banans splits.
Filmen blev optaget den 7. oktober i Wilmington, Ohio, og udgivet blot 12 dage senere den 10. oktober.

author-imageChelsea Schilling

http://www.wnd.com/2016/10/michael-moore-heres-why-trump-will-win-election/#PRjHBCITjuukCuzc.9

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails