onsdag den 5. oktober 2016

Hvordan politikere tjener penge ved at være politikere

Clintons' 2015 skatteopgørelse: Hvordan de elitære tjener penge
Clintons skatteopgørelse for 2015 er et studium i, hvordan de politisk elitære i D.C. tjener penge ved at handle med deres politiske embeder, både før i tiden og i nutiden, såsom at skrive bøger, rådgive og holde taler.

De er med i diverse bestyrelser, f.eks. Bill hos Laureate. De tjener penge, fordi de har haft offentlige embeder, og gerne vil have et igen. De producerer ingenting. De tjener penge på grund af hvem de er ved deres nuværende eller tidligere offentlige embeder.
Billedresultat for politicians making money
Bill har opgivet 5.250.000 dollars i indtægt ved at “tale.” Han trak 445.000 dollars fra i “rejseudgifter,” og yderligere 25.000 dollars i “andre omkostninger.” Det er en hoben kuglepenne og papir for Bubba til at skrive taler. Dette betyder Bubba boede på de bedste hoteller, og spiste på de fineste restauranter og skatteyderne subsidierede hans livsstil fordi han har trukket masser af dollars fra i sin skattepligtige indkomst.

Bill har opgivet 1.660.575 dollars for “konsulentarbejde.” Rådgivning for hvad? Måske rådgivning er i fortolkningen af ordene “er” og “alene?

Bill opgav 1.098.000 dollars fra Laureate Education og 562.500 dollars fra Gems Foundation. Hvad har Bill udført for disse beløb? Undervist?

Hillary har opgivet indtægter for 1.475.000 dollars ved at holde “taler,” og trukket 231.500 dollars fra i “rejseudgifter,” og yderligere 25.495 dollars i “andre omkostninger.” Igen masser af kuglepenne og papir for at skrive de taler.

Hillary har opgivet 3.000.000 dollars som “forfatter.”

Clintons har opgivet deres kapitaltab på cirka 700.000 dollars, hvilket betyder de har mistet penge på aktiemarkedet. Åbenbart læser Hillary ikke op på WJS, som angiveligt var den måde hun tjente 100.000 dollars på optioner på kvægmarkedet.

Clintons trak over 1.000.000 dollars fra i “velgørenhedsbidrag” ved at bidrage med 1.000.000 dollars til Clinton Family Foundation. Således bidrager de til en organisation de selv kontrollerer, hvor de kan fratrække “udgifter” og ansætte venner og familie. Det sænker deres skattepligtige indkomster.

Bubba har også opgivet over 203.700 dollars i pensionsindkomst, hvilket må være præsidentpensionen og 22.500 dollars som offentlig ansat (attorney general og guvernør) for Arkansas. Man skulle dog tro at når man tjener over 10.000.000 dollars så kunne Bubba sende de 200.000 dollars tilbage til U.S. Treasury og de 22.000 dollars tilbage til Arkansas.

Disse fakta viser at Clintons har tjent styrtende med penge som talere og konsulenter, fordi de lande og virksomheder der har betalt dem har i deres kalkulationer regnet med at Hillary kan blive præsident. Ydermere er forfatterindkomsten fra Clintons noget de profiterer ved på grund af deres tid i offentlighedens tjeneste. De fleste politikere tjener penge på den vis, men det er forkert at tjene penge på at beskrive sin tid som offentlig lønmodtager.
Billedresultat for public servants and money making
Hillary og MSM har også kritiseret Donald Trump for at fradrage et tab ved sin forretningsdrift og stillet spørgsmål ved hvordan han dog kunne tabe penge. Hvordan kunne den ‘smarteste’ kvinde i verden dog tabe over 700.000 dollars på aktiemarkedet?


Trump har tjent og tabt penge ved at drive ægte forretning. Han bygger og driver hoteller og casinoer og har haft et TV show. Han har rigtig mange ansatte og underleverandører.

Clintons som de fleste politikere der ‘leger’ forfatter-taler-konsulent legen skaber så at sige ingenting, og ansætter ingen andre end advokater og revisorer der kan forsvare dem mod deres utallige skandaler og sørge for de får alle tilladelige skattefradrag.

Sagen er den at Clintons benytter/brugte deres offentlige embeder til at iscenesætte sig for at holde taler, bogudgivelser, konsulentjobs og alt andet så de kan kapitalisere på deres kontakter og erfaring som de har opnået ved deres ansættelse i det offentlige.

Sådan tjener den politiske elite i D.C penge, og Clintons er mestre til det. .
.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/10/_clintons_2015_tax_returns_how_the_dc_elites_make_money.html#ixzz4MBubo2v6

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails