onsdag den 12. oktober 2016

Toprepublikanere ikke bange for at Trump taber - men at han vinder

Huckabee går i kødet på ‘sengevædende’ republikanere


Mandag på Fox News Channel’s “The Kelly File,” kommenterede tidligere guvernør Mike Huckabee (R-AR) om de i det Republikanske parti der er tøver med at stille sig bag partiets nominerede Donald Trump som præsident.

Den tidligere guvernør fra Arkansas opsummerede ved at nævne nogle i hans parti er nervøse for at Trump vil true med “at skabe ballade i deres lille business.”

“Lad mig sige noget til dig,” sagde Huckabee. “Her følger en lille hemmelighed, en masse af disse sengevædende, hændervridende Republikanere er ikke bange for at Donald Trump kommer til at tabe. De er dødsensangste for at han vinder. Og hvis han vinder så vil han skabe ravage i deres lille fine forretning de har, fordi de alle spiller op til donorklassen og Donald Trump vil foretage store forandringer i den måde disse institutioner fungerer.”
Billedresultat for mick huckabee


Her er hvad Ben Carson, der selv forsøgte sig som kandidat har sagt om situationen.

Ben Carson advarer amerikanerne om at dette ikke vil være sidste gang at Hillary kampagnen vil begå politisk sabotage mod Trump.
Billedresultat for ben cARSON

Da de ikke selv har logiske løsninger vil de forsøge at distrahere os med et negativt fokus på Trump:

Ben Carson kom derpå med en opfordring til amerikanerne der burde deles......

“De af os der ikke ønsker at se Amerika grundlæggende forandret til noget værre end nuværende skal være vise nok til at anerkende og gennemskue den plan der folder sig ud her. Vi skal kræve at ikke kun skal problemerne diskuteres, men også at vi skal tage vore beslutninger baseret på problemerne og ikke på personer eller årti gamle udtalelser og opførsel hos Hillary Clinton eller Donald Trump.

Den politiske elite og deres loyale medier er desperate fordi de kan se de enorme entusiastiske forsamlinger der er hos Donald Trump og de langt mindre forsamlinger hos Hillary Clinton, og de ved at der vil være en enorm begejstringskløft på valgdagen.

Spørgsmålet er: Vil den politiske elite i begge partier lykkes med at fortsætte deres kurs med økonomisk uansvarlighed og millitær svaghed eller vil folket forstå og erkende det der foregår, og vil det være klogt nok til at hindre de bestræbelser?”


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails