fredag den 21. oktober 2016

Eks-FBI vicedirektør med en opfordring til Amerika

Eks-FBI vicedirektør med en opfordring til Amerika


Med valget blot om et par uger har tidligere vicedirektør for FBI James Kallstrom besluttet at give Trump sin støtte.

I et interview på Fox News indledte Kallstrom med at gøre det helt klart at hans “holdning til alle politikere ikke er særlig gunstig, udover til nogle få.” Derpå sagde han:

"Jeg støtter Donald Trump. Jeg har kendt ham i 40 år. Jeg har aldrig støttet en kandidat før. Han er et godt menneske. Han er en generøs mand.
Han har et stort hjerte. Han har gjort hundredvis af ting for mennesker uden at gøre opmærksom på det. Han er en god mand. Han er en patriot.
Og uanset hvad han siger, hans handlinger viser at han ikke er den person. Han har været blandt denne Hollywood pøbel der taler sådan, en masse taler således.”

Kallstrom fortsatte:

“Han gør ikke disse ting. Han er en god fyr. Jeg har kendt hans familie fra børnene var helt små. Kan du finde en bedre familie, end den han har opdraget i dette land?”

Kallstrom sluttede med en følelsesladet opfordring til kvinder der er bekymret over Trumps kommentarer og til den amerikanske vælger som sådan.I dette klip kan man se Kallstrom være professionelt dybt berørt af den særbehandling Hillary fik af FBI boss Comey.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails