søndag den 16. oktober 2016

Bernie Sanders - så sig dog noget!

Bernie, så sig dog nogetVi ved en del om primærvalgene i 2016. Republikanerne havde for mange på scenen, endog kandidater med cirka 2% i meningsundersøgelser. På den anden side havde Demokraterne udvalgt en vinder fra starten og lod så Sanderes tilhængere nyde deres 15 minutters “revolution.”

På Democracy Now, lyder overskriften:: "Lækkede Hillary Clinton mails: Kunne Sanders have vundet primærvalget hvis lækken var kommet tidligere?”

Naturligvis ikke! Vi kan se se at det hele var arrangeret og fup, en allerede afgjort nominering, forseglet og leveret til Clintons før den første debat fandt sted for måneder siden! Hvor er fortørnelsen?
Billedresultat for sanders clinton scam
Endnu en overskrift om at "Sanders støtter er sure over Clintons lækkede kommentarer til Wall Steet.”

De har i sandhed grund til at være sure. Helt ærligt så håber jeg de gør mere end blot at være sure. Jeg håber de vil henvende sig til den mand de stemte på for at han skal sige noget.
.
Som du måske ved så slapper sensator Sanders af i sit nye hus (se denne på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2016/08/socialisten-sanders-bruger-formue-pa-et.html) og arbejder på en ny bog: Our Revolution: A Future to Believe In der udkommer midt i november måned.

Hvad er det så for en fremtid Sanders støtter formodes at tro på? Hvor ville jeg gerne vide det.

I øjeblikket kan vi drage to konklusioner ud af hr. Sanders tavshed:

1) Han er bange for at gå på tværs af Clintons eller mere kynisk.
2) Han var også med på det lille nummer. Med andre ord var han deltager i dette skuespil for at få sine 15 minutters berømmelse og bruge indtægterne fra sin bog til at få sig et større hus..    

Bernie sig dog noget eller din bog kommer til at klare sig som den Mrs. Clinton og Senator Kaine skrev for nylig. Den solgte i første uge sølle 3000 eksemplarer.

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/10/bernie_say_something.html#ixzz4N8Y84l3e

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails