tirsdag den 4. oktober 2016

Trump: Problemet kan kun løses hvis man bruger de rigtige ord -

Donald Trump: Lad så politiet finde radikale muslimer i United States

7


Donald Trump ønsker at amerikansk politi begynder at profilere radikale muslimer og holder inde med at være politiske korrekt når det drejer sig om den terrorist trussel amerikanerne står overfor.
“Man kan aldrig løse problemer, hvis man er bange for at bruge de rigtige ord, dette er radikal islamisk terrorisme” sagde han efter en bombe sprang i New York og sårede 29 personer. I løbet af weekenden fandt politiet adskillige bomber rundt om i byen som de afmonterede.
Trump roste politiet for at udføre et fremragende arbejde i bekæmpelse af terrorismen i Amerikas byer, og nævnte at politisk korrekthed ofte stod i vejen. Han omtalte så de metoder som Israel benytter til at beskytte landet.
“I Israel profilerer de, de har udført et bemærkelsesværdigt godt stykke arbejde,” sagde Trump. “De profilerer, De ser nogen der virker mistænksom, de profilerer, de vil tage den person til udspørgen, de vil kontrollere alt. Har vi et valg? Se hvad der foregår? Har vi virkelig et valg? ....dette vil kun blive værre.”
Politiet leder lige nu efter en 28 årig amerikansk borger af afghansk afstamning, Ahmad Khan Ramani, for at stå bag angrebet.
Trump latterliggjorde præsident Barack Obama og Hillary Clinton mandag og kritiserede dem for at være svage over for terror og ikke formå at sætte ord på kilden til terrorismen på grund af politisk korrekthed.
“Vore ledere er — jeg siger ikke engang svage — jeg siger dumme,” sagde han i et interview på Fox and Friends.
Trump advarede om at disse angreb vil fortsætte så længe Obama og Demokraterne fortsætter med at lade flere flygtninge fra Syrien komme ind i United States og ikke formår at ødelægge ISIS.
“Vi har været svage, vort land har været svagt,” sagde Trump og kaldte de syriske flygtninge “cancer indefra.”
Trump sagde at ISIS blev oprettet af Hillary Clinton og Obama efter de forlod Irak, og dermed lod terrorelementer få frihed til at omgruppere sig.
“Dette er syge, onde mennesker der ønsker at ødelægge dette land, den måde vi forkæler dem på, og det at vi er bange for at sige noget som helst, og vi er bange for at nævne problemet, hvem de er og de vil bare ikke sige radikal Islam, de ønsker ikke at tale om radikal islamisk terrorisme,” sagde Trump.  


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails