lørdag den 15. oktober 2016

Michelle Obama - Beyonce - og synet på kvinder

Michelle Obama når et lavpunkt i kommentarer om gamle videooptagelser med Trump

Michelle Obama's falskhed med at spille korsfarer for krænkede kvinder og piger er klart som vinduesglas. Under en optræden for Hillary Clinton i New Hampshire torsdag tvang Michelle sig til at spille følelsesmæssigt engageret i sin vrede over en video med Donald Trump, hvor han fanges i vulgært sprogbrug mod kvinder.


Denne kvinde har været advokat, leder af et hospital og Førstedame. Hun har sandsynligvis oplevet det, set det og hørt det hele mange gange.


Da Michelle nærmest knækkede over, og stemmen skælvede af indignation under den snedige optræden viste hun sådan set, hvor lavt hun vil falde for at få Hillary kampagne til succes. Trods alt taler Hillary hele tiden om hendes gerninger i kampen for kvinders rettigheder, for børns og piger.
Hvis Michelle kunne udstille Trump som et seksuelt rovdyr så kunne opmærksomheden om Hillarys mand måske fjernes. Hvis Michelle eller Hillary bekymrede sig om kvinder og piger, hvorfor går de så ind for abort som en hjælp? Hvorfor skulle Hillary ikke tro alle de kvinder der træder frem og fortæller deres historier om hvordan Bill Clinton har seksuelt krænket dem?


Hvorfor idoliserer Michelle den sexfikserede popstjerne Beyonce, der ofte benytter et grimt sprog?   Det er ingen hemmelighed, at hun faktisk selv gerne ville være Beyonce - og hun tog sine døtre med til sangerens koncerter da de kun var 10 og 13 år gamle Hun mener Beyonce er “en smuk rollemodel som børn overalt kan se op til “

Denne video siger meget om hykleriet


Dog sagde Michelle at Trump “har et sprogbrug så obskønt at mange af os er bekymrede over at lade vore børn høre på det når vi tænder TV.” Hun gik videre, “hvis alt dette giver os smerte som voksne kvinder, hvordan tror du så det påvirker vore børn? Hvilket budskab hører vore små piger om hvordan de bør se ud, hvordan de bør agere? Hvilke lektioner lærer de om deres værdi som professionelle, som mennesker, om deres drømme og forhåbninger?”


Hold da helt op en gang benægtelse!


Efter sidste weekends angreb mod Trump af den samlede medieverden og af GOP medlemmer af Kongressen over en video med båndede samtaler der er 11 år gamle, og en Trump der efterfølgende trynede Hillary i den anden debat, så var det eneste Hillary kunne diske op med sin gode veninde Michelle Obama for at vække følelser foran kameraerne.


Efter cirka 10 minutter i den opfundne bekymring for kvinder og piger ændrede Michelle attitude, ‘kvindede’ sig op fjernede rystelserne i stemmen og gik i gang med at berette at Hillary er den største kvinde i verden.


Måske ville en karriere som skuespiller være noget for Førstedamen.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/10/michelle_obama_goes_low_in_phony_posttrump_tapes_performance.html#ixzz4N8YgFSRX

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails