mandag den 10. oktober 2016

Hillarys egne beskidte ord kan fælde hende

Hæng Hillary med hendes egne grimme ord
Donald Trump vil gøre landet og sig selv en kæmpetjeneste hvis han gør med Hillary som the Swift Boat Veterans for Truth gjorde med John Kerry i 2004 valget. Bring mennesker sammen fra hendes fortid der kender hvordan hun er uden for ‘rampelyset’ den benhårde Hillary og lad dem dele deres oplevelser og erfaringer med Amerika om denne kvinde der så gerne vil være dronning

De personer kunne være forbundsbetjente i Arkansas og agenter i U.S. Secret Service, der engang skulle være beskyttere for hende. Ligesom de tapre søfolk der tjente sammen med John Kerry da hans sande mangel på karakter blev virkelig udstillet, har disse stats og forbundsbekyttere beretninger om den tidligere førstedame når hun ikke var ‘på’ og de beretninger er absolut ikke kønne.

Fordi Clintons har krævet at blive beskyttet lige fra de første dage i guvernørpalæet i Arkansas, lige op til nutiden er der ingen mangel på edsvorne betjente der har været helt tæt på og kunnet observere dette svindlerpars gerninger og karakter.

Nogle få er kommet med offentlige afsløringer til skribenter med Bills seksuelle overgreb der har været det primære fokuspunkt, men ifølge en af Bill’s tidligere elskerinder var mange af Arkansas betjentene bange for at stå frem af frygt for at miste deres job og pensioner. På samme vis har adskillige Secret Service agenter fra Det Hvide Hus’ beskyttelsesafdeling være anonymt citeret i bøger om Clintons i sande ækle opførsel, både dengang i Det Hvide Hus og efter den periode.

Jeg vil foreslå at Trump lader efterforskere interviewe nogle af disse personer for at se om de vil være villige til at stå frem og berette om deres erfaringer med Clintons, med særlig fokus på Hillarys væremåde. Trump kampagnen kunne planlægge et første møde i Little Rock der ville kunne samle tusinder og lade tidligere state troopers komme på scenen og genfortælle anekdoter fra deres dage som vagter for og chauffører for Hillary.

Jeg hader ellers større møder, men det vil være et jeg ville støtte i håbet om at komme til at høre den trooper der var tilstede ved en Easter Egg hunt i 1964 for udviklingshæmmede børn ved guvernørens palæ da en skruprasende og gal Hillary, vred over den tid det tog børnene af finde æggene, og som det berettes, stormede hen til betjenten og skældte og smældte “Hvornår vil I få de f****** retarderede ud herfra!?”

Jeg kan garantere, at jeg vil være der, for at se og høre en trooper der var der, og kan bekræfte citatet, og at det vil være ubetaleligt. Det ville også være lammende for Clintons præsidentforhåbninger om Trump kampagnen kunne inkorporere denne ‘retarderet’ hændelse i utallige TV-spots.På samme måde burde Trump lade den første af adskillige store kampagne og medieindslag begynde i en af de store swing stater i Midtvesten, men med Secret Service agenter på scenen for at beskrive deres professionelle erfaringer med Hillary da de var hendes personlige livvagter.

Igen, den første jeg meget gerne så på scenen og fortælle sin historie er agenten der venligt bød førstedamen en “Godmorgen” og hvor han som svar fik en klassisk uforfalsket ‘Hillary’  "f*** off!"

TV-spot med denne grimme bid og den “vulgære retarderet” bemærkning ville åbne øjnene hos en masse amerikanere om den type, af i sandhed, rædselsfulde person de er så ivrige efter at gøre deres første kvindelige præsident.

Jeg beklager det lidt barske sprogbrug i dette lille skriv, men det er nødvendigt, ligesom det er nødvendigt at betjentene og Secret Service agenterne præcist citerer den beskidt talende Hillary Clinton, for at vise at kvinden er alt for profan, hadfyldt, vred og helt uegnet til at sidde i Det Ovale Værelse.

I den kontekst kan Hillarys tidligere livvagter uden tvivl diske op med en række lignende episoder, og nok af dem til at de kan udgøre et reb.

Det ville være herligt at se Hillarys beskidte mund og grumme personlighed selv udgøre rebet til hendes politiske hængning.  

http://www.americanthinker.com/blog/2016/05/hanging_hillary_with_her_own_ugly_words.html#ixzz49kI4zwsM

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails