tirsdag den 18. oktober 2016

Sex, sjofel tale, mord og kandidater

Lad en ny Anita Hill træde frem

Donald Trump er det eneste håb for Amerika, derfor er medierne gået i krig mod ham for at stoppe ham.
De er ligeglade med om de udstilles som storlyvende, hykleriske skiderikke - hvis jeg skulle beskrive dem mere fyldigt ville det kræve toiletsnak. De skal nok vinde offentligheden tilbage. Lige nu gælder det om med alle midler at stoppe Trump. Billedresultat for anita hill
De samme medier der lader som om at det at bruge sjofle ord er det samme som voldtægt er fuldstændig ligeglade med ægte voldtægt, ægte seksuelle overgreb, endog ægte manddrab - afhængig af hvem der udførte det.
John F. Kennedy var en STD-stofafhængig der omgikkedes horer i Det Hvide Hus, men medierne skjulte med stor omhu alt dette fra offentligheden, og kom kun med eventyrfortællinger om af præsidentskab - omtalte det som “Camelot.”
Hvad skete der med 11 års reglen? Trump sagde “pussy” ordet for 11 år siden i en hemmelig optaget samtale. 11 år før den stillede Ted Kennedy op som præsident, han slog en pige ihjel - men han flygtede, og kom ikke engang med en undskyldning, og blev så Det Demoratiske Partis  - Samvittighed.
Gennem hele 2009, blev gode ærlige amerikanerne der tilfældigvis var imod Obamacare benævnt  med et bøssesexudtryk hundreder af gange på TV - og det var ikke blot på MSNBC.  Anderson Cooper fra CNN kom med antydningen meget tydelig da han fniste  “It’s hard to talk when you’re tea-bagging.” “Det er svært at tale når man sutter pik.”
Blandt de mennesker der benyttede denne seksuelt ladede tale var ærede medlemmer af Kongressen som en U.S. senator Robert Menendez, og Barney Frank. Var de egnede til deres embeder?  
Hvis vi går rigtigt langt tilbage - til for nogle få uger siden, gispede de selvsamme medier i rædsel over at “pussy” da ikke gjorde noget da jeg gentagne gange i en Comedy Central udsendelse blev kaldt en “kusse.” Og når jeg skriver ‘ikke gjorde noget’ mener jeg desyntes at det var da aldeles storartet.
Men at sige “pussy” for 11 år siden det er at gå over stregen.
Skråt op med Jer - medier.
For nogle få år siden jokede senator Al Franken i en Comedy Central udsendelse om produceren Rob Rinder der ‘røvpulede sine børn.’ Mener Hillary Clinton han er egnet til at være senator? Er han egnet til at sidde i the Senate Committee on Environment and Public Works, men ikke i the Senate Finance Committee?
Intet af de nævnte ting var læk af hemmeligt optagne samtaler - som man i Clinton årene mente var utilgiveligt. Disse vulgariteter var helt bevidst offentliggjort af de selvsamme medier der i dag lader som om de må bruge lugtesalt efter at have hørt ordet “pussy.”
I det mindste forklarer denne nye puritanske standard, hvorfor rappere som Jay Z er bandlyst fra Det Hvide Hus. Nå nej!
Måske i erkendelse af, at deres Victorianske jomfruelighed ikke står helt klart vendte medierne sig til deres ‘Vi lader som om vi ikke forstår engelsk’ metode i argumentationen, og hævdede at Trump indrømmede at have begået et “seksuelt overgreb.”
Trump sagde: “Når man er stjerne kan man slippe afsted med det. Man kan gøre hvadsomhelst. Gribe dem i ‘pussy.’ Man kan gøre alt det. (latter)” Journalister fik vendt det til et “seksuelt overfald” ved at ‘Gribe’ delen skal tages helt bogstaveligt. Og så glemme ‘man kan gøre alt det.
Hvis ‘man kan gøre alt det’ er det ikke et overfald.
Ligesom det meste af Trumps praleri, hans højrøstede pralen ikke er meningen skal tages bogstaveligt således heller ikke dette. Fremfor at hive sin kuglepen frem og tage notater lo “Access Hollywood”‘ værten  Billy Bush. Essensen af det Trump siger er at - hold på hat og briller - er at kvinder godt kan lide at sove sammen med berømtheder! Har du mon hørt det før?
Så er vi tilbage til medierne, der lader som om de bekymrer sig om seksuelle overgreb.
Dette er de samme medier der så til da et faktisk seksuelt rovdyr huserede i Det Hvide Hus. De har set bort fra Bill Clintons evindelige ‘taben bukserne’ hans befamlinger og voldtægter gennem over et årti, mens de velvilligt har forfulgt hans ofre, og det ville de med glæde fortsætte med om Bill Richardson var blevet præsident. Clinton taler om at “pussy” var en af hans mere ærefulde øjeblikke, som med stolthed er blevet bekræftet af hans ven Vernon Jordan i et interview med Mike Wallace.  
På New York Times’ sider meddelte feministikonet Gloria Steinem reglen om “befamlingsfri” zoner særligt i Clinton æraen.
Tidligere Time magazine korrespondent Nina Burleigh sagde om Clinton, “Jeg ville med glæde give ham et blow job, blot for at takke ham for at abort er blevet lovligt.”
Time magazine’s Margaret Carlson sagde Linda Tripp havde “mistet sit medlemskab af menneskets familie.” for hemmeligt at have optaget samtaler med Monica Lewinsky. Tripp beholdt optagelserne for, ikke noget så ophøjet som at stoppe Trump, men for at beskytte sig selv for at blive anklaget for mened.
Selv da loven begyndte at snævre sig ind på den liderlige Buk - halvvejs i anden periode så vandt han på grund af mediernes heroiske  selvcensur - resten af os måtte bruge et år på at lytte til liberale der siger “Fyre får jo blow-jobs,” “Alle gør det,” og Lad os nu komme videre.”
Da Clinton blev anklaget for voldtægt af Juanita Broaddrick, og det meget troværdigt, tilbageholdt NBC strategisk historie - indtil en uge før Senatet havde stemt i voldtægtmandens rigsretssag. Det eneste offentligheden kunne gøre var hjælpeløst trykke på “Free Lisa Myers” knapper, i omtalen af den efterforskende journalist der fik interviewet.
Som forklaring på NBC’s helt ubegribelige beslutning om at tilbageholde sin egen undersøgende historie fortalte Myers til Broaddrick: “De gode nyheder er at du er troværdig. De dårlige nyheder er at du er endog meget troværdig.”
I det mindste kørte NBC så historien. Navnet “Juanita Broaddrick” kom aldrig over løberne hos “CBS Evening News” ankermand Dan Rather.
Da FNC’s Bill O’Reilly spurgte Dan Rather, hvorfor han aldrig har nævnt at den øverstkommanderende var en voldtægtsudøver sagde Rather, “Da anklagen havde at gøre med nogles private sexliv vil jeg foretrække ikke at gå i dybden med det.”
Så ifølge vore medier er det at begå voldtægt noget der hører til “en persons private sexliv,” men at bruge dårligt sprog det er voldtægt.
Stakkels Billy Bush der måtte fyres fra NBC’s “Today” show således at medierne kan lade som om at det at Trump bruger sjofelt sprog er noget meget, meget alvorligt og krænkende. Billedresultat for billy bush and trump
Samtidig fraterniserer Billys ekspæsident, onkel og fætter åbenlyst med voldtægtsudøveren. Den anden præsident Bush kalder Bill Clinton sin “bror ved en anden mor,” og hylder Clintons “karakter”- noget endog Clintons fortalere aldrig har gjort med helt åben øjne.
Nu opfordrer netværker og medier til at en eller anden skør kugle der er villig til at anklage Trump for seksuelt overgreb træder frem, så det kan hype det som the Duke lacrosse sagen, som Mattress Girl og Rolling Stone’s fraternity rape.
Desværre for os - heldigt for medierne - når sandheden kommer frem så vil valget være overstået.
Ann Coulter

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails