lørdag den 22. oktober 2016

Dronning Hillary i defensiven

Som allerede kronet opførte hun sig meget defensivt

George Neumayr

Des mere grim og grum Hillarys kampagne udvikler sig jo mere hvidt bliver det tøj hun går i.  Hun lignede en tryllekunstner i Las Vegas da hun trådte ind på debatscenen og var igen skinger og forudsigelig - i en overmåde mærkelig forsvarsposition for en kandidat som ‘de sludrende klasser’ allerede har kronet som præsident.
Der gik kun et øjeblik efter debatten var færdig før ‘klogeågerne’ hun omgiver sig med genoptog deres trættende diskussioner om Trumps vedholdenhed. Han kaldte hende “led” - og de gispede. Det er hun. Han vil “benægte” valgresultatet. Det vil han ikke -  medmindre der er bevis på valgsvindel der vil retfærdiggøre den konklusion.
Som sædvanlig bruger ‘den sludrende klasse’ det meste at deres tid på at bedømme debattens optrædende (og kampagnerne) i henhold til om de passer, eller ikke passer på deres overfladiske kategorier. Hillary har brug millioner af dollars og ansat en enorm stab for at holde hende sikkert inden for de de kategorier til alle tider. Det er altså det der gør en kandidat “præsidentiel” nu om stunder. Hvem bekymrer sig om at hun lyver? Hvem bekymrer sig om at hun har begået forbrydelser? Hvem bekymrer sig om hendes politik er på et næsten barnligt plan?
Hillarys debatoptræden onsdag aften var en optræden af en korrupt insider, der med billige tricks spillede på fordommene hos de med magt på bekostning af en upoleret udefrakommende.  Således anså hun det for et ødelæggende stød at nævne, flere gange at Trumps erfaring bestod i at være vært for  Celebrity Apprentice. Hendes tiltro til sådanne billige tricks gør hende mere patetisk end Trump, der bemærkede at hendes mere ‘ophøjede’ erfaringer ikke har gjort hende spor klogere. Han indrømmede at han ikke kunne konkurrere med hendes “elendige erfaringer” som del af regeringen. Han bemærkede også at han har opbygget en blomstrende entreprenørvirksomhed mens hun har været med i en administration der har fordoblet den nationale gæld.
Billedresultat for queen hillary
I begyndelsen af debatten spurgte moderatoren Chris Wallace kandidaterne om våbenkontrol med Hillary der oppiskede en frygt for “spædbørn” der udsættes for vold med våben. Øjeblikke efter forsvarede hun aborttilhængere, og præsenterede sig som en evig forsvarer af “Planned Parenthood.” I det som gik for at skulle være et barsk spørgsmål i debatten spurgte Wallace hende om, hvorfor en sådan støtte gælder abort i sene uger. Hun sagde at “hjerteskærende sager” retfærdiggør det. Oversat: Hun støtter stadig abort i en sen uge for handicappede ufødte børn. Dette fra en kandidat der spiller moralsk overlegen i forhold til Trump der skulle have “gjort grin med” en handicappet journalist.  Dette fra en kandidat der siger “America is great because America is good.”
Senere i debatten sagde hun at regeringen har et ansvar for at tage sig af de med dårligt helbred. Åbenbart ikke ved livets begyndelse. I Hillarys Amerika nyder spædbørn med dårligt helbred ikke samme rettigheder som de sunde. Lige indtil de bliver født sanktioner Hillary at de slås ihjel.
Hillary henviste med stor sarkasme til at Trump får støtte af NRA, som om spædbørn har mere at frygte fra den end fra hendes venner i Planned Parenthood. Til hans ros sagde Trump at de facto abort er OK hos Hillary “men det er ikke OK hos ham.”
Trump pillede også hendes åbne grænser fra hinanden, mens hun på desperat vis forsøgte at skifte emne i afsløringen i Wikileaks dokumenter til russisk hacking. “Det var et stort spring bort fra den kendsgerning at hun ønsker åbne grænser,” sagde Trump.
Hillary’s taktik med at lyve for at få Trump på ‘krogen’ ved at sige han “kvalte” og at han kaldt en deltager i en skønhedskonkurrence for en “spisemaskine” fungerede ikke så godt i denne debat som i de forrige. Når hun ikke tømmer sit ‘skab’ af beskidt forskning ud over ham kaster hun ‘rødt kød’ til særinteresserne i Det Demokratiske Parti ved at love “gratis uddannelse,” LGBT imødekommende love, amnesti og klassekrigsførelse.
Hun lovede at “søge der hvor pengene er” med skatterne der er garanti for en skatteforhøjelse for middelklassen. Hun kom med lidt ‘støj’ om “klimaforandring.” Og hun tillod sig en noget forvirret anti-Trump demagogi om Orlando drabsmanden der stammede fra Trumps oprindelsessted - Queens.
For en kandidat som pressen siger vinder med lethed var det en mærkelig og stridbar optræden. Hun gik med i slagsmålet. Hun gik ikke “go high when they go low.” Hun gik virkelig meget, meget low.
Hun er blevet traumatiseret ved andre forfejlede kroninger og derfor er hun fast besluttet på at klare denne ved at anvende de mest nederdrægtige Machiavellianske metoder.
Som de hackede emails viser har Demokraterne med deres Nixonlignende forfølgelsesvanvid iværksat vold ved Trump rallies. Alligevel og samtidig med at beviser på hendes beskidte tricks myldrer frem behandler medierne Trump som “upræsidientiel” for have vovet at stille spørgsmål ved en herskende klasse der har ignoreret dem.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails